58

Бай Ганьo

преди 10 години

До val 789 Като се има предвид какъв е интелектуалния потенциал на лицата от Атака - не е чудно - простите хора и вързаните кучета ги хапят.

57

Аз

преди 10 години

Сидеров = *** !!!!!!

56

val 789

преди 10 години

До49 Бай ГаньoА не ти ли си струва прекалено ПОДОЗРИТЕЛНО,че всички ТЕЗИ СЛУЧАИ се случват само и единствено на лица от АТАКА?? Искаш да кажеш,че СЪЩОТО не правят от другите партии ли??ПРАВЯТ ГО, и още как,но нито една медия НЕ ГО ОТРАЗЯВА със гръмки заглавия!!!

55

ramadan

преди 10 години

parvo imeto volen siderov nee balgarsko tovae poma6ko zatova toi e pomak nee balgarin i ako ima na4in dago hvana parvo 6tego obidya jestoko ot zat posle 6te viditi kak 6tesa okroti toya nenormalnik

54

Закона работи

преди 10 години

Тоя вече прекали , така повече не може в България , да бъде обесен пред Народното събрание , Европейският съюз да види че Закона работи в България

53

Въпроса е тоя да бъде спрян преди да е убил някой Българин, прикривайки се зад имунитета и горилите си.

52

Че Гевара

преди 10 години

Няма ли най накрая да се намери някой да му избие зъбите на тоя болкук!Господин Цацаров,моля Ви да озаптите тая *** мутра!

51

До златко

преди 10 години

Още ли ви дава по 30 лв и парче пица на ден? Интересно ми е да знам за колко вие "националистите" се продадохте на протурска партия в България, само за една пица и 30 лв ли.!

50

Българин

преди 10 години

***! ИЗВИНИСЕБЕ!

49

върл атакист

преди 10 години

10% истина и 90% художествена измислица Мазни *** и още по-мазни оплювачи ГНУС

48

простачка

преди 10 години

И малките деца знаят, че този за нищо не става. Един лицемерен душевноболен . Чак пък толкова да си невъзпитан и *** и самозабравил се Болене....

47

usa

преди 10 години

Volene ti si *** I cialata grupichka hieni okolo tebe!Vun ot parlamenta!

46

До factotum

преди 10 години

Кое е по важно от възможен дипломатически скандал???? Протеста на тютюнопроизводителите и ДПС срещу ... ДПС ли? Стига сте омаловажавали простотиите които е правил.

45

До OfМоже да видиш Сидеров в центъра на София. Виждал съм го на пл. "Славейков". Висок е 1,60 м. На нищо не мяза. Като му биеш един шамар и ще падне.

44

Of

преди 10 години

До златкоМамин сладък, ама колко си ***... жал ми е за теб! :(

43

А

преди 10 години

ДА ПИТАМ ТОЯ СИДЕРОВ Е ЯСЕН ПРЕСТЪПНИК И *** ШИЗОФРЕНИК.........ТВА ЧЕ В МОМЕНТА Е ДЕПУТАТ ОТ КВОТАТА НА ДПС И БКП НЕ ГО ПРАВИ БЕЗСМЪРТЕН И ВСЕКИ МОЖЕ ДА МУ СЧУПИ ГЛАВАТА НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО ТУКА НЯМАМЕ ПРАВОСЪДИ А ЕДНИ ХОРА В ТОГИ ДЕТО НИ ЛАПАТ ПАРИТЕ И СЛУШАТ КАКВО ЩЕКАЖЕ ДОГАН БЕЯ

42

Анонимен

преди 10 години

Употребен и жалък политически труп. Вече е ненужен.Това са последните му изтерически квичения на фашизо-алкохолика Мизеров. Гледам електората му от наркомани и *** призовават за бой над френски граждани в България. Жалка и смешна партия. Доган създаде проекта Атака, Доган ще го закрие

41

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Дайте да не...опростачваме държавата си.Тя не започва нито от Сидеров и нито...свършва с когото и да било.На всеки нашенец,независимо кой е той,винаги му...лъсват първите 7 години.Кой каквото си направи...сам и най...големият му враг,не може да му направи.Умният се учи от грешките на...другите,разсъдливият от...собственните си грешки,а глупавият...никога.

40

Бай Ганьo

преди 10 години

До val 789 А защо все на боленчо, а? Или да се върнем на случката от 2006та на АМ Тракия когато боленчо твърдеше че 70 коня баничарка е гонила 150 коня ситроен в продължение на километри, накрая го изпреварила и засякла, а той при самоотбрана е наредил на шофьора си да им реже гумите... после уж не беше той, а Павел Шопов, после се оказа че Павел Шопов лъже, ами баш си е бил болен - кой го "накисна" тогава, а? А кой замери с кюфте стюардесата на Луфтханза, а?

39

avenir

преди 10 години

Как се чувства, не знам, но де факто Сидеров наистина Е безнаказан и дори изпробва търпението на Българите, което се оказа огромно!Този "човек" не е никакъв националист, просто е финансиран от ФСБ, за да мъти водата в България и да улеснява техните далавери ! А колкото до електората, който имал, то у нас има достатъчно смачкани до оглупяване индивиди, а и окровени *** !