46

Зрител

преди 10 години

Каквито злини стори ГЕРБ на България за 3,5 години , другите за 20 г.не можаха да сторят.

45

Анонимен

преди 10 години

Естествен подпор. В природата всичко, което не знае как да оцелее изчезва.

44

чвор

преди 10 години

Пенсионерите ще измрат,ще останат само *** и държавата България спира да съществува.Няма проблеми,продължавайте да си стоите на "топло" по къщите!

43

bmilev

преди 10 години

До stoЗа какво сме си виновни ние sto? Че си плащаме данъците, че осигуровките ни са 47% от брутото, че спазваме реда и закона измислен за да облагодетелства една шепа хора, че си гледаме децата ... в това ли сме виновни? Всъщност прав си - виновни сме че търпим, гласуваме за едни и същи *** и още не сме вдигнали гражданска война да изметем цялата тази олигархия ... аз лично съм си виновен, че още стоя в тая мутренска държава - в това съм виновен!

42

valenty

преди 10 години

"важното е да запазим бездомните кучета, да не обиждаме гейовете и да им разрешим да сключват брак, да даваме социални помищи на ***, просто защото сами не могат да се грижат за себе си, да не закачаме олигарсите, които харчат парите на днешните пенсионери, благодарение на ДС и най-вече - да не потърсим отговорност от всички управлявали през последните 23 години " Oсвен всичко това, снощи чух и една допълнителна препоръка свързана с т.нар. бежанци - да не ги дразним,заради тероризма евент

41

Кратун

преди 10 години

Такива статистики се изнасят от много време, но не виждам някой да се е трогнал и да тръгне да прави нещо...

40

Диктатор

преди 10 години

1. Военно положение.2. Олигарсите и мутрите си плащат сметката.3. *** се изселват в резерват някъде около триъгълника на смъртта.4. Турците в Източните Родопи5. Каним нашите имигранти да се върнат обратно.Това е, дами и господа. Другото са залъгалки и бабини деветини!

39

Анонимен

преди 10 години

"Аз ще емигрирам със семейството си,"За писане по форумите на запад пари не дават. Това ти го гарантирам.

38

Отвратен от БСП-ДС

преди 10 години

От 1944г. на власт идват БКП-БСП-ДС. Нека те да обяснят , защо при социалната политика която водят никой не иска да живее в България. Все пак те и досега си управляват явно или скрито.

37

Анонимен

преди 10 години

Основната причина за това състояние е миграцията, тъй като мигрират млади хора, на които тепърва им предстой създаване на семейство и раждане на деца, но според мен прогнозите са силно драматизирани, характерно за нас е, че при нас прогнозите никога не се сбъдват )))

36

sto

преди 10 години

Престанете да обвинявате политиците - виновните сме си ние.

35

платен трол

преди 10 години

До Браво на БСПИзроди, спрете се моля ви. Невероятния потенциал на комунистите ни е добре известен, колкото пъти вземат властта, толкова пъти се осират яко.

34

Салахадин

преди 10 години

25 години само по телевизия статистики и очилати капацитети слушам!!ПАРИ НЯМА БЕ!!!Във "Т маркет" по случай коледа са извикали персонала жени в 3 през ноща не да работят а да нареждали шандовете!!Тая българка кога да си гледа детето и какво ще получи??*** си спи за да стане в 12 по обяд на банкомата!!!!Кое не ви е ясно господа съграждани?Или не ви стиска да си отвуювате право на живот на бъдещите българчета???

33

:-)

преди 10 години

Аз ще емигрирам със семейството си, за да се спася от БСП. Четирима роби по-малко за алчните ***.Аман!

32

червена книга

преди 10 години

важното е да запазим бездомните кучета, да не обиждаме гейовете и да им разрешим да сключват брак, да даваме социални помищи на ***, просто защото сами не могат да се грижат за себе си, да не закачаме олигарсите, които харчат парите на днешните пенсионери, благодарение на ДС и най-вече - да не потърсим отговорност от всички управлявали през последните 23 години ! аз съм просто един спящ , дребнав, изчезващ българин

31

до Никога вече хунта

преди 10 години

Тебе ще те пратим в Северна Корея. Там ти приляга. най-най.

30

ДА

преди 10 години

ПО-МАЛКО ***,ПО-ДОБРЕ!ДАНО ИЗЧЕЗНЕ ТАЗИ *** ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!

29

Рали1

преди 10 години

До asdКак да се осъзнаем.Децата ни не са в България,бабите ни няма да родят.Единствено-държавник с твърда ръка,възстановяване на предприятия и селско стопанство,ВРЪЩАНЕ НА ДЕЦАТА НИ ,тук в родината им.Втори като цар Борис III-с план да отърве страната от политическото объркване,причинено от партиите да постигат споразумение и да работят за държавата .Резултат е имало преди Втората световна война-силна икономика с държавно участие и развито земеделие-по всички данни 35-39 г. първи на Балканите.

28

Браво на БСП

преди 10 години

Дано БСП оправи следите от разрушителното и варварско управление на Герб! Вижда се, че в тая партия има потенциал ,има промяна и иска да се поправи и наистина да възроди България. В последно време се вижда ,че налучкаха наболелите проблеми и приоритети ,които са важни за държавата. Дано се справят ,макар че Герб с всички сили и средства пречи на работата и иска България винаги да е на дъното за да може да я източва.

27

bolka

преди 10 години

Много оптимистична предпразнична статия! Напълни ми се душата, за пореден път!А сега сериозно.Има ли още неразбрали, че българите са на изчезване от тази територия?И най-вероятно тази статия е за тях, за да могат да се осъзнаят и да видят бъдещето на тази странаДоказателство - всички правителства обгрижват ***, но никое от тях не иска да ги ограмоти по отношение на безумното им размножаване. Напротив - то се толерира с всички възможни средстваТака че - нищо ново под българското слънце