30

6502

преди 10 години

Идеално, просто да не им дават нови палатки. Има небе, звезди, кучешки студ - красота. Дали няма да се молят за палатки след няколко дни?

29

Анонимен

преди 10 години

Като не им харесва да си хващат пътя. Никой не ги кара зорлен да идват тук.

28

stef4i

преди 10 години

До Срам за вас!Срама е за теб...наглост и дебелоочие

27

Анонимен

преди 10 години

Това са изр*ди и ***!

26

Надежда

преди 10 години

Достатъчно! Който не може да оцени какво му се предлага, явно няма нужда от него и трябва да бъде заставен да напусне.Не съм лош човек (вярвам, че и българите не сме), но те са едни нагли готованци.

25

Анонимен

преди 10 години

Пироманията е психично отклонение.

24

Злопаметна

преди 10 години

До Срам за вас!За кое дани е срам бре? На Кирков Женския Пазар до Лъвов мост запалиха старата къща самонастанилите се афганистанци. Това е центъра на центъра на София за Бога. Българина е толерантен и благ народ, търпи собствени турци и ***, спасявал е арменци и евреи, ама тия минаха всичките граници бре - буквално и образно казано. Хляба не ти го искат - щото не бил чист от ръцете на неправоверен. Имаме си собствена ***, не ни трябва вносна че и агресивна спрямо нас.

23

Бай Ганьo

преди 10 години

До Срам за вас! Народа не е озлобен "по дифолт". Но когато приемаш "на добра воля" човек в беда и му предоставяш каквото имаш - очакваш спазва някакви правила. Отделно че болшинството от тези *** не са такива за каквито се представят (бежанци)....

22

пю

преди 10 години

да им направим мезонети с парно

21

lpp

преди 10 години

Няма кво да палят палатки ами да си палят гумите и от където са дошли...

20

Анонимен

преди 10 години

i posle kak nqma da ne gi iskat horizata po sela i gradove.Absolutni neblagodarnizi kas hlqb ne davite na teq pa da dodat da praqt beli ko she im se slu4i.Ah kak da ne te hvane qd ama hem go priutqvash xem nedovolen marsh kam damask.Te turzite dignaha raka ot tqh 4e nie li nqma.

19

ODESSA

преди 10 години

Е дбъдеокато не залеем тая брада със нафта, и не и дадем огънче така ще бъде.

18

Срам за вас!

преди 10 години

*** и злобен народ не го чака нищо хубаво в бъдеще. Осъзнайте се, българи!

17

Бай Ганьo

преди 10 години

А може и да им докарат по една-две камили на семейство - да си ги гушкат и да се топлят - ще се чувстват като у дома си, да *** и камиларите миризливи!

16

до 6

преди 10 години

Ти какво направи за да не им се подиграваш? На мен лично не ми пука за тия.Не съм ги канил в БГ,нито се чувствам съпричастен към войната в страната им.Защо ми е да го правя?На света има милиарди хора с некви проблеми.Аз гледам свойте проблеми и не искам чужди.Също така мисля,че е голяма наглост да отидеш някъде неканен и да искаш луксозен дом,храна автомобил и пари само защото си решил да се преместиш да живееш някъде другаде.

15

Бай Ганьo

преди 10 години

Пусто д'рво неокастерно..... Явно предния път боя им беше малко - да отиват пак "качулките" и то път ги ритат докато се изморят и още 10 мин :)

14

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

100 тояги на голо ще ги сгреят по-добре от открит огън и палатки!

13

а

преди 10 години

дано са се сгрели че сега ептен на открито ша спят

12

Анонимен

преди 10 години

e sega bez palatki da jiveiat kakto u tiah si. niakolko katrona i gotovo. i VYN ot BG!!!!! neblagodarni hlebarki, izpolzva4i i teroristi. i ne me spiraite ot saita, za6toto tova si e istinata.

11

Социалист

преди 10 години

Сигурно са искали да се топлят!? Едно към едно с нашите *** които горят дограмите на жилищата в които живеят за да се топлят а не се усещат че остават без прозорци. Да се топлиш с огън в палатка...!?