58

Родител

преди 10 години

Ето защо нашите деца избягаха навън, да не са при тези *** наречени професори.Битови алкохолици, че и кеф си правят в унито. Е..м ти професорите-менте.

57

Men

преди 10 години

До НикиNyakolko studenta pravyat cyalata durjava za smyah! Da, sram i pozor!

56

Анонимният

преди 10 години

Шматароците, които продължават да танцуват по главите на нормалните хора, с инатливите си окупации и блокади на кръстовища, хептен замязаха вече на оня полово-кахърен шоп от вица дето лежал върху жена си, като не можел да направи нищо повечеИ на подканите на жена му Ади бе, като не можеш слезни, бе Отговарял Епа мое да не моем да *~м, ама па че ти лежим да ти тежим.

55

Анонимен

преди 10 години

До Георги То и това което правят студентите в общежитията също не се вписва в никакви морални норми... и на мен ми е преподавал професор-алкохолик (лека му пръст на човека), но беше известен цял свят и то не с алкохолизма си, а с акъла си - негови студенти днес са 3ма други професори, и поне 5ма доценти и 10тина д.т.н..

54

Анонимен

преди 10 години

Пили са по една "ранобудна" водкаСвърши водката и свърши окупациятаИдеална компанийка са си спретнали лентяитеЯвно само техни хора-пиячи имат право да влизат в СУ

53

Анонимен

преди 10 години

Ранобудниците да не са в ролята на ... новоморална полиция в СУ?!!!Сега разбирате ли защо комунизма никога, ама никога няма да си отиде от тази територия, наречена България?!

52

Розан

преди 10 години

Децата - предатели, Павлики Морозови нагли безскрупулните студенчета за пари продават и майки, и бащи и професорите си. Будущете предатели на своята държава. Позор!

51

Анонимен

преди 10 години

Ауууу, колко страшно! Пият в извънработно време! А гнусничетата пишат доноси.

50

Анонимен

преди 10 години

до 48Абе ***, аз по улицата като се разхождам, не мога ли да пия бира примерно? Улицата не е ли обществена. Иначе като говориш за това к'во правят в сградата извън работно време, що не се попиташ какво правят по това време с камера в сградата на университета тия олигофренчета, от които едното е пияно като ***- онова със синия анцуг?Кажи бе, кавал? Щото професорите са против окупацията и затова дайте да направим компромат. Ако бяха ЗА окупацията щеше ли да има такъв материал, ***?

49

аз

преди 10 години

Тези ранобудничета се държат като неосъществени комсомолски секретарчета от средното училище.Представете си какво биха правили, ако бяха такива по времето на Т.Ж.!Те затова си харесват и ББ,колкото и да отричат,защото им е сродна душа на нереализирали се болшевичета,"деца на партията", ама за реализация освен послушание се иска и акъл.

48

Златният телец

преди 10 години

Най-важното е говореше Остап, като се разстъпяше из просторната стая на хотел Карлсбад да внесеш смут в лагера на противника. Врагът трябва да изгуби душевното си равновесие. Да се направи това, не е толкова трудно. В края на краищата хората най-много се плашат от неизвестното. Самият аз едно време бях мистик-самотник и бях стигнал до такова състояние, че човек можеше да ме изплаши с един обикновен фински нож. Да, да

47

Георги

преди 10 години

Хора защо измествате фокуса? Студентите били такива онакива...Вижте ги ТЕЗИ "Професори"..... Нормално било да се правят на *** в УНИВЕРСИТЕТА!!!Как ще е нормално?!?Думата Професор в нормалните държави е морално задължение за достойно поведение в обеството, за пример за авторитет... Тези *** дават са се направили на ***, после плюете студентите ?!!!?Този клип ще е за урок на всички останали!Браво на Ранобудните!

46

sokrat62

преди 10 години

До АнонименКъде го пише ли, бе? Първо това е общественно при това учебно заведение и нямаш право да пиеш и пушиш по закон, второ какво дири извън "работно време" в сградата?, трето те самите са публични личности и е редно да се държат кат ***, само в собствените си кочини, демек в къщи, четвърто къде им е достойнството и моралът които не се пишат в закони а ги получаваш от семейството и обществото!!

45

до 40

преди 10 години

Браво бе, тромбон! В извънработно време си били пиели, пушели, сигурно трябваше и някоя студентка да опънат на катедрата и к'во от тва, а? Що не пробват в някой западен Университет с такива извращения да видим какво ще им се случи на тези "преподаватели"!

44

Не може така !

преди 10 години

Двамата професори нарушиха правилата на СУ, станаха за резил , но попречиха само на себе си. Преди тях 14 ранобудни също нарушиха правилата на СУ, сложиха вериги на вратите и попречиха на 21 000 студенти, а в страната общо на 243 000 студенти. За това, и професорите и ранобудните - вън от университета. Ама веднага !

43

optimist

преди 10 години

Какво друго може да се очаква от хора с комунистически убеждения. Въобще не ме очудва това събитие, а и съм сигурен че не само в СУ се случва.

42

Ники

преди 10 години

Позор и срам .............

41

Анонимен

преди 10 години

Голяма работа като са пили след работно време. Идеята е че понеже са противници на окупацията трябва да направим скандал. Ако подкрепяха може да сте сигурни, че това клипче нямаше изобщо да съществува.

40

Ники

преди 10 години

Всички комунисти ***!

39

работещ

преди 10 години

Не виждам какво толкова е станало-професори се черпят по повод на юбиляр.В качеството си на какви студентите седят цяла нощ в СУ,не дават да се ползва Аулата за важни церемонии и пр.Да оставим настрана,че този с брадата дето проверява отдавна е завършил СУ и няма място там.Щом тези преподаватели не са ни подкрепили,ще им търсим цаката,за да им покажем колко ние сме морални.А защо не си снимаха кошчето за *** в 272 ауд.пълно с фасове?Къде е Ректорът-крие се като мишка.