89

Преподавател в СУ

преди 10 години

Ето и друго мнение освен на тези които са на власт БСП-ДПС-Атака-ДС. В момента Държавата е узурпирана от превратаджийско незаконно правителство, което не е спечелило изборите. Изборите бяха спечелени от ГЕРБ. Дали ги харесвате или не това е волята на суверена-народа. Подходящия начин да се види какво е окупация е това на студентите в СУ. Не може да сееш вятър без да мислиш, че ще жънеш бури. И това е само началото, следват още по радикални действия.

88

Анонимен

преди 10 години

Айде, спрете им топлото, да видим дали ще изгорят дървениите и книгите от библиотеката. А Ореха вчера барбекю си правил в двора на имението и ударил две чаши вино за здравето на окупаторите.

87

Анонимен

преди 10 години

Да се спази закона и бой бой до Реформаторско синьо и Гербаджийско жълто

86

Анонимен

преди 10 години

Окупаторите да бъдат съдени за пропуснати ползи и нанесени цети, един колективен иск ще им дойде като студен душ, защото неможе да искаш рад и закони като нарушаваш законите!

85

РАлф

преди 10 години

До РалфПодреди си словореда.....за да останеш разбран....

84

Ралф

преди 10 години

Само палките се оправят тия "ранобудни" лайненца...

83

Бънди

преди 10 години

черноработниците на Борисов продължават с глупостите си. Той от своя страна е лакей на Сорос. Красота.

82

СерГейчо

преди 10 години

Наблюдава се тежка активизация на червената онлайн клика, и на "съвестни" контрапротестиращи студенти, желаещи час по скоро да седнат на банката и чичковците от БСП, да ги потупат по рамо за добре свършена работа. Жалко за тези вътре в ректората, червената върхушка ще ги смаже, тя забавя но не забравя.

81

син боклук

преди 10 години

aia преди 1 минутаДо син боклукмога да ти помогна с правописа ------------------------------------------------аз за разлика от теб не мога да ти помогна с нищожена ми е красива, а ти щом висиш по форумите едва ли:)младичка е спрямо мен,а ти щом си тук едва ли :)аиде бегай зарибявай друга рибка

80

боико

преди 10 години

До Анонименбоико не знаеш ли

79

superMuzzy

преди 10 години

Вместо да лаете и плюете по колегите си.,вземете ги за пример!Защото ако това правителство остане,едва ли щесе реализирате!Обединете се в цялата страна и ще бъдете чути!Какво е една изгубена година,пред един съсипан и пропилян живот!?

78

Android

преди 10 години

Чудя се кога вътрешния министър ще даде нареждане на жандармерията да влезнат, да ги арестуват. Вследствие на което ще бъдат изключени от университета. И така едни млади хора ще си пропилеят бъдещето.

77

цеко

преди 10 години

отдавна прекрачиха всякакви граници, но това е прекалено и трябва да се вземат по-твърди мерки срещу хора които не са направили нищо за тая държава

76

гербист

преди 10 години

Нека да внасяме смут в държавата, да заключваме университети, да разбуждаме студентите сутрин след дискотеките, да свалим властта за да я вземем пак ние.Дерзайте, упорство трябва, да бъдем ранодубните студенти на постоянството.

75

фото

преди 10 години

Този от снимката е напълно изхарчен този утре ще ми дава съвети този дето сам трудно се справя грубо ТОЗИ Е *** съжелявам но нямам друго определение

74

aia

преди 10 години

До син боклукмога да ти помогна с правописа

73

Анонимен

преди 10 години

Закривай!!

72

Анонимен

преди 10 години

Нека стачкуващите да се запасят с храна за 1-2 години и да си обзаведат душ-кабини, защото почнаха да вонят

71

син боклук

преди 10 години

тия маи сериозно си мислят че гражданските дела ще им се разминат моите сметки са около 5 000-6000 на година -аз не мисля да оставя с лека ръка някакъв сополанко да ме окраде с толковаи няма да съм само аз даже не е зле да направим група в феисбук...

70

Дарина

преди 10 години

Няма ли кой да спре тази пародия? Ще заключват те с вериги и катинари! ***! Да ги изведат от там с полиция и в ареста за вандализам! Отнемане на студентските им права!