24

мимичка

преди 10 години

Ако са привърженици на Бойко Борисов значи не са наясно ! Шок и ужас ! Мафиотската дейност за мен не е метод на управление ! Млади и заблудени ,сте ,а не трябва да е така !

23

мимичка

преди 10 години

Знаят ли въобще от какво недоволстват и за какво протестират ! Наясно ли са от думата политика !

22

мимичка

преди 10 години

Aлеле ужас ,простотията се разраствала ! Тези студенти май не се осъзнават какъв хаос сеят из страната

21

Анонимен

преди 10 години

Решението е много просто.Изключете ***..щите и ги пратете на село от където са дошли.Толкова ли е трудно?Изключвате десетина и другите ще кротнат на момента.Тая *** само от тояга разбира.

20

Анонимен

преди 10 години

Окупация докрай - на какво докарай? на учебната годинаааа :-DD

19

dassy

преди 10 години

Чрез окупация към демокрация. Български патент на беззаконие и нагло поведение на едно кресливо малцинство.

18

бегай

преди 10 години

до nafarforкой гледа босфор тв? Тази телевизия отдавна се е доказла, че е антибългарска.

17

Анонимен

преди 10 години

Знаят ли тези студенти какво е това ОКУПАЦИЯ и кога се прилага.Това е временно заемане територията на противника при( от) воюващи страни.Та,чия територия са завзели ТЕ - своята.Срещу кого воюват - срещу себе си .Това ТЯХНОТО протест ли е,стачка ли е ,недоволство ли е.Що ли е.Така може всеки срещу всеки да вади всякакви претенции и искане на оставка само защото не го харесва.Миришеща работа е ТОВА тяхното.

16

nafarfor

преди 10 години

БТВОдобрявате ли окупацията на Софийския университетОтговор Гласували 15623 Да 29.74% Не 70.26%

15

Анонимен

преди 10 години

Цирка на тиквата продължава!Главни участващи:бедния икономически и духовно жалък бг народец!

14

НЯМА ОТСТЪПЛЕНИЕ!

преди 10 години

ДОЛУ МРЪСНО ЧЕРВЕНО-КАФЯВАТА КОАЛИЦИЯ НА " НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА " КОАЛИЦИЯ НА БКП, АТАКА И ДПС!!!ТАЗИ МРЪСНО-ЧЕРВЕНО -КАФЯВА *** ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА!НА ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИ!ДА СВАЛИМ ТАЗИ червена "ФАШИСТКА ДИКТАТУРА "!СМЪРТ НА ТОЗИ "червен фашизъм"!!!

13

Анонимен

преди 10 години

"Четири месеца бяха по-леките форми на протеста"Признанието, че са са платени на Прокопиев.Да отива пожарната и да разгънат маркучите.. много бързо всеки ще се прибиера в родното си село.Стотина ритарди 5 месеца блокират 2 млн. жители в София, сега още 100 селски бекове ще блокират образованието.

12

El Che

преди 10 години

Мнения хиляди, а кое е истината, никой не може да отговори. Тази обърквация пречи и на протестите като цяло, и на самите хора, които не знаят вече към кого да се обърнат за надежда...

11

Анонимен

преди 10 години

Щото на всички им е по-лесно да стоят и да кибичат и да псуват, вместо да се вземат в ръце и да бачкат , да търсят начини да се самоусъвършенстват, да има хъс за развитие и напредък ... отдавна го няма комунизма дето бай Тошо да ръси "евтинджос" неща които сега плащаме с лихвите и всичко да пада от небето. Кучето скача според кокала... като всички се навиват на 200лв заплати кой луд ше даде 300?

10

eyeless

преди 10 години

Сигурно тиквата им е казала че тоя път няма да си получат парите без оставка...

9

Укопатор

преди 10 години

Никои Акъдемичезки савет не можи да ни кажи на наз ентилигентнити укопатори да си укупираме къквото си поизкаме, ще привземем и кинефите в суфийския ониверситет, и мъшките и жензките!!! Само ГЕРП!!!

8

-

преди 10 години

мисля че 9 души се самозапалиха в знак на протест срещу Бойко - дотам беше докарал хората.Сега 200 дни протести и нито един. Какви са изводите?

7

Анонимен

преди 10 години

Одисей 1 айде моля ти се с какво са виновни преподавателите в СУ които искат да си вършат работата или децата които искат да научат нещо. Какво ни пречат политиците , всеки да си търси правата , заплатата и стандарта на живот ? Ще ти кажа какво , щото бай *** ще стане велик гражданин на света когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това което получава!

6

тт

преди 10 години

Еи племе българско,не разбрахте ли наи накрая ,че нацията ви изчезва заради една шаика престъпници,която не можете да вкарате в затворите и да и конфискувате имуществото и краденото?Мазохисти сте и обичате мъчението нали?

5

Анонимен

преди 10 години

Нека всички разумни хора, без оглед на политическа ориентация, да подкрепим студентите срещу мафията!!!