133

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ МАСКАРИ,....РАЗЛИКАТА Е ,ЧЕ ЕДНИТЕ ВИКАТ :--НИЕ СМЕ ПО-УБАВИ,САМИ СЕ ХВАЛЯТ!

132

Анонимен

преди 10 години

дааа.... на контрапростеста е достатъчно само Мишо Шамара да им пее и те са щастливи...смешни сте вече...***... ***, *** :(

131

Анонимен

преди 10 години

Аз бях на протеста не защото на мен ми плащат - а защото аз плащам - на хора, които не вършат това, за което ми събират парите всеки месец.

130

Kaleko Aleko

преди 10 години

Атакаджиите ги изловиха, че плащат. Има го и на видео.Социалистите - също. *** са *** и само като им навряха по една камера в лицето, всичко си признаха.Та, г-жо Манолова, щом ГЕРБ плаща, колко му беше да дададете на един човек камера?

129

Omnia Mea

преди 10 години

За няколко от протестиращите ЗНАЯ със сигурност, че им е платено. За една наша рок-дама, която се включи активно в първите дни, по време на истинския протест, чух от нейни колеги и общи приятели, че от ГЕРБ й обещали да погасят кредита й от 20 бона, ако участва активно, пее, композира химна на протеста и т.н.Слава Богу, не чух да е композирала нещо, чест й прави!

128

Бг

преди 10 години

Много културно моля ,контрапротестиращите ,да не издигат българси флагове ,а на ---ДПС !ТЕ подкрепят ДПС----24г.

127

89899

преди 10 години

Майче, драга, това, че ти би взела пари, за да идеш на протест, защото иначе ти се вижда безмислено, не знае, че и ние сме взели, по - лошо за тебе, виждаме някакъв смисъл да бучим, уважаема куха лейко, ***, за съжаление, на вас мястото на мозъка ви е вакантно!

126

безпартиен

преди 10 години

Госпожо Манолова като знам как при Жан Виденов работех цял месец за 4 долара (12 000лв) и като знам сега как взимате с лека ръка заеми ме е страх сега ,че ще стане същото.Затова протестирам.А ако имаше някой който да плаща така както казвате вие всеки ден протестиращите щяха да са п0не 500 000,а не както сега!Вашата партия е печално известна със Жан Виденов и Андрей Луканов и от двамата ни настръхва косата и ще протестираме докато не подадете ОСТАВКА!

125

Отегчен

преди 10 години

Вече не минават тия - "чух от приятел на мой колега, че.....". Цялото управление на БСП се изразява в пускане на слухове и контра слухове. Ако протеста е платен защо не се намери едно доказателство за това. Плащането на 30 000 души изисква невероятна организация и адски много пари. Една от причините гражданите да са отвратени от политиците е точно това, че политиците хвърлят едни обвинения без доказателства, а после обясняват как не били разбрани и са преживели катарзис.

124

Анонимен

преди 10 години

Другарката Манолова лъже:имаше една платена ***, коят всеки път ходеше до централата на ГЕРБ :)И тези хора очевидно платени и силно се различаваха от огромното мнозинство.Същото важии за агитката на 'Глас народен' на другаря Светльо Витков. И той комунистическа патерица.И все пак, колкото и нагло да лъже другарката Манолова все някога ще се сблъска с 'народната любов', която и обещават от социолог. агенции :)БСП може да спечели избори само с фалшификации.

123

sokrat62

преди 10 години

"Сумите през лятото...", Мая,Мая пак обърка отчетите тези суми са от февруарските отчети, а сумите за летните ще излезнат в отчет накрая на септември щото в отчета влизат и горива, сандвичи, знамена и АУР/адм. управленски разходи/ та отчета е по-сложен. Освен това трябва счетоводителите да ги разпределят по три различни баланса на БСП, на ДПС и на Атака, щото така е справедливо а не както февруари месец, когато Атака се набута пък и върнахте много малко и се налага да доплащате чак сега на Волен

122

Boroka

преди 10 години

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите.

121

eeha

преди 10 години

До Borokaти нормален ли си?

120

Онуфри

преди 10 години

Тази *** Манолова, досега просо ми беше противна, защото се чудех дали просто е *** или е нагла. Сега вече, ако я видя на улицата, ще я пребия.

119

sostin

преди 10 години

Тая а като е толко отворена и така демонстративно казва че тя е предложила Пеевски , дали па да не я подвирчат поради що го е предложила и чии интереси е защитавала с това предложение , да я видим. Много са нагли тва комунистическите гадове, ама многооооо

118

Анонимният

преди 10 години

Не бива да допускаме справедливият гняв от абсурдното назначение на Пеевски да върне на власт престъпната клика на Борисов и Цветанов. Тогава нищо не правим, въртим се в омагьосан кръг, възпроизвеждаме статуквото.

117

eeha

преди 10 години

а бе няма ли да колиме кокошките вече? иде зима и едва ли ще носят яйца!

116

Stealth

преди 10 години

Тия изявления на Манолова са лишени от всякаква логика. Ако ГЕРБ искаха да свалят правителството чрез платени протести - нямаше да плащат 100 дена близо на по 500 души средно на ден, ами щяха да платят за 3 дена на 30000 агресивни души, които щяха да разбият парламента. За какво да им е на ГЕРБ да плащат масово за статисти, след като протестите са мирни и единствените негативни ефекти, е че се затваря центъра за по 2-3 часа и се утежнява бюджета на МВР за охрана. Ами масовките на БСП с ***?

115

5 leva

преди 10 години

На мен ми платиха само 2.59 лева и едно парче пица, май май съм се минал

114

Марко Тотев

преди 10 години

Цяло лято търся да ми платят и да отида да протестирам, ама не знам къде. Ако някой може да помогне, къде ги дават тия пари бре??????????Абе , без късмет съм си и това е ......