57

Алов

преди 10 години

Знаех ,че е *** ,но пък чак толкова,че да говори точно за Дякоф и стягане на колани в момент ,когато повечето хора изнемогват ме навежда на мисълта ,че Винету и брат му Ташунко са си просто ненормални...

56

давай за родину

преди 10 години

Давай,ама не дава.Само взима.

55

ИСТИНАТА

преди 10 години

Василев пий си хапчетата ..Какво се е променило от зимата .... намаляла е безработицата ли - НЕ , увеличили са се доходите на хората ли - НЕ , изгонени са монополите ли - НЕ ..... приеха ни в Шенген ли - НЕЕдинственото което се промени , че теглиха 1 000 000 000 заем , който ще си го поделят БСП , ДПС и бАтака , а обикновените хора и децата им ще трябва да го връщат.

54

Нике1класик

преди 10 години

Реално 55 е прав!Тая еднодневка Бойко Борисов го забравете напълно!Дори собствения родител Симеон Кобурготски му го нахендри в дирника!Друго нещо си е царят!Има поглед в бъдещето и е исключително последователен от 1997 когато призова да гласуваме за ДПС досега!Явно че футуризма му казва че ще е цар на турско-*** държава без българи в нея!

53

Анонимен

преди 10 години

Бате Бойко.даваи напред .с теб е половин Бьлгария.другата половина са *** и цоциалисти

52

Анонимен

преди 10 години

може да е тиква и какво ли не направил е и грешки,но е единствен който говори и се противопоставя на ахмет доган

51

matao

преди 10 години

"Бойко Борисов отново заяви, че ще призове всички да се организират, за да може управляващите заради многото грешки, които са допуснали, да си отидат." И това ако не е "яхване" на "протеста", какво е, "г-н" Борисов?! И кои са всички грешки - или по дифолт така да се каже?! Много станаха кавичките...;)

50

Анонимен

преди 10 години

Сакън пу,пу,пу да не дава Господ втори като Дянков,а с такива приказки ако не си прави вятър на езика ББ а си вярва че ще спечели едни нови избори значи У ГЕРБ сте изтрещелЕ тотално

49

Пешо

преди 10 години

След управлението на тая тиква кояато ако си спомняте уволни *** Дяанков,България стигна дъното и копаехме надолу.Пожарникарю не се изказваи за неща които вообще не разбираш.Лошо ми става като се сета ,че гласувах за теб,та после си го изтрадах.

48

РЕАЛНО

преди 10 години

Дянков ни стегна коланите та едва сме живи, сегашните ни нахлузиха примката около вратовете...няма живот в тази държава.Само *** са доволни.България е рай за ***, мафиоти и комунисти.

47

анонимен

преди 10 години

Защо не си стегне неговия колан.Тумбакът му е сякаш носи близнаци.

46

гражданин

преди 10 години

Направо не е за вярване с какви очи гледа хората и какво говори този човек. Управлението на ГЕРБ беше по страшно и ужасяващо от това на БКП първите години след девети септември. Доведоха за четири години народа до самоубийство. Мачкаха, крадяха, сплашваха и малтретираха. Изгониха кадърните хора от работа за да ги подменят с калинки - неможещи и незнаещи. Как си позволяват да говорят и да търсят сметка на другите????

45

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Какъв колан бе...нахалник,стягай си твоя...колан,че си станал като буре,защото за теб криза няма.Народецът го остави на мира,повече няма да...помиришеш министерски съвет.Дянков трябва да се издири и тикне в затвора за национален геноцид и разхищение на държавни средства,за партийни и бокови...нужди.Тоя не е открил и едно работно място,не е създал нищо...градивно;какво искаме от един професионален охранител и частник в този същия...бизнес.Сей народе...картофи и отвори магазинче е...програмата му.

44

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквуняка - неизчерпаем извор на простотия и нарцисизъм!

43

Нормален

преди 10 години

Много се кефя,че нищо не зависи от него

42

123

преди 10 години

Бойко вече и за кмет на Банкя няма да го изберът той за власт говори.

41

Анонимен

преди 10 години

До - 31Защото се опита да направи нещо за тази бедна държава с труд и икономии,а сега трябва да гледа как всичко се съсипва. Ето за това говори и се ядосва Бойко Борисов .

40

Анонимен

преди 10 години

Бойко, Бойкооооооо, охрана Тошова, не ти ли омръзна да припкаш и да се мъчиш да ни се доказваш? Не го правииииии, ние знаем какво умееш.

39

Анонимен

преди 10 години

Омръзнаха ни тези тиквени семки от един ***. Не се вижда, че не става за селски кмет, тръгнал да дава акъл!

38

Анонимен

преди 10 години

A BE TIKVOCH STEGAISI TVOYA KOLAN ,A NE MISLI SHAPKARSKI , CHE NARODA SHAPKARI NETARPI