14

Brutas

преди 10 години

Хамериканците са гадна нация, гонят си само интересите а после за доброто на света било! Със самолети и кораби и баба ми знае, пуснете си пехотата във Сирия да видите мъжкарчета!!!

13

Анонимен

преди 10 години

da bjaha ydarili po opozicijata kogato te izpoplzvaha himijata a ne 4ak sega!!!prosto i te sa edni bandyugi shtatite!

12

11

преди 10 години

Ционизмът и сатанизмът, скрит зад фасадата на някакъв измислен обществен строй, наречен демокрация, която никой не може да обясни какво представлява всъщност, се готвят чрез най- верните си слуги САЩ, Великобритания и Франция да наложат окончателна световна доминация и да скърши последните съпротивителни сили на разумните хора.Не се радвайте за това, световните евреи пъклено се готвят да превърнат 99% от населението на света в свои безгласни и бедни слуги.Ционизмът е малкият брат на комунизма.

11

Хак

преди 10 години

Хак повтори, че целта на мисията на ООН е да установи дали са използвани химически оръжия, а не кой ги е използвал - дали правителствените сили, или бунтовниците. Ако Асад ги е използвал , ще го момбардираме , ако терористите са ги използвали - ще ги въоръжиме за да бомбардират Асад !

10

varg

преди 10 години

Аз съм готов да ударя Америка.

9

Шoп

преди 10 години

До Влади-МирМислиш, че си много оригинален ли, бе ***?На тоя плосък петросяновски хумор само *** могат да се кикотят.

8

agfagsgasgasg

преди 10 години

До eТи въобще осъзнаваш ли каква глупост пишеш?!?! Остави настрана кой е за Щатите, кой за комунистите.... осъзнаваш ли, че това ще доведе до глобален конфликт (отдавна се чакаше повод за него от двете страни), който пък може да прерасне в ядрена война?!?! Не ми се мисли какви ще са последиците. Щатите били велики... няма Америка, няма Русия, всичко е просто план, измислен от ционистите.

7

Анонимен

преди 10 години

Нищо няма да стане, всичко ще се реши по мирен начин.

6

Анонимен

преди 10 години

те ако чакат на Обама да реши, по-добре да му дадат втора нобелова награда направо...

5

Влади-Мир

преди 10 години

Част от разговора между Камерън и ПутинКэмерон:- Володя, что ты скажешь, если мы с Бараком Хусейновичем жахнем по Сирии?..Путин:- ничегоКэмерон (радостно):- как, совсем ничего?Путин:- Не-а. Пусть сюрприз будет..."

4

se

преди 10 години

Американците ще вкарат света в голяма криза.Въпроса е какво има в Сирия?За Ирак,Либия Афганистан е ясно.Плячкосаха ги под мотото за демократизация.Рузия е слаба а и няма ресурс да се противопостави а има ли и смисъл ......Светът да се готви за третата световна.

3

нато

преди 10 години

Само страха от ВВ ги спира, откачалките от Пентагона. Едно приказва, ама друго е намислил.Той и за Грузия така разправяше, бе не ме интересува Осетия, пък то какво излезе, Наакашвили си изяде червената вратовръзка!

2

БМ_21 Град

преди 10 години

Дааа... пак познатият сериал "демократизация" и като предлог "наличие на запаси от хим. оръжие"... познатата американска лакърдия. Да обаче сега нещата са други, в Тартус се намира база за снабдяване на руския флот и ако някой отклонил се "Томахоук" удари базата .. ето ви ядрено шоу. Да не забравяме, че в Кремъл сега е В.В., а не хлапака Димата, който "Ливию просрал", както казват самите руснаци .. така, че е добре лудите глави от Пентагона добре да помислят преди да направят някоя глупост

1

Tihomir1488

преди 10 години

Схемата отдавна е подготвена . Планът от януари случайно попада в медиите и точка по точка е факт с тази " химическа атака ". Оттук да войната е една крачка , която ще се окаже огромен гроб , в който със сигурност са нашите измислени политици до един еврейски марионетки .