6

asd

преди 10 години

Симеоноглу, не е редно и правнука на цар Борис 3-ти да се казва Хасан, но това е факт. Много моля, хората които съсипахте България да не се правите на морални стожери. Стой си в Испания и не помисляй повече за Родината, защото тук те харесват само малка шайка разбойници, които покрай теб станаха милионери. Ти излъга собствения си народ, за да увеличиш богатството си многократно, ти си голяма издънка на рода си, затова и мнението ти по въпроси за страната е жалко.

5

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Oще един крадец вика Не:))))))))))))))>Първо твърдеше че нищо не иска и 800дни са достатъчни.После гори земи и т.н:)))))))))))))))))))))) и крадеше през управлението .Сега подържа БСП.ДПС и АТАКА :)))))))))).Без морал е ...................................

4

Анонимен

преди 10 години

Изцяло подкрепям възгледите му!

3

бай Петко

преди 10 години

Правилно, щото и децата вече разбраха, че за 800 дни няма кой да ни опрами, освен ние като НАРОД не се вземен в ръце да се оправим. Нали знаете приказката за счупената каруца и неволята... ?

2

Анонимен

преди 10 години

A бе крадлив дедо,омитай се веднага!

1

Анонимен

преди 10 години

какъвто и да го наричат, истината е, че при него имаше повече пари в тази държава и тази тенденция остана и в началото на тройната коалиция. Ама защо произведе Бойко?