27

комунистите в сибир

преди 10 години

72% от българите: Не се търпи вече! 22%: "Още е поносимо"..вижте какво мисли народът за вас бе, червени червеи. Като сте много свястни, защо мислят хората така? 40 процента от хората искат незабавна оставка на чучелото, като бройка те са 5 пъти повече от червените ***. Вие сте мръсни диктатори, но ще се махате скоро

26

До 20

преди 10 години

Еее крайно време беше да се появи и някой защитник на Олигарски,как е пич,изчисляваш ли кои от внуците ти или правнуците ти ще изплащат "АЕЦ-Белене",още от сега ги подготви децата си и внуците си,ако имаш такива че ще плащат милиарди левове на Росатом за оня гьол!!!

25

Анонимен

преди 10 години

И аз не мога да си обясня - при толкова много подписи, защо на пилоните се събират около сто човека?!?

24

Анонимен

преди 10 години

*** ,оставка на Орешарски ще видите ,ама на кукуво лято ,а,ре чао !

23

Анонимен

преди 10 години

Защо казват "шанс за Орешарски". Ние му дадохме такъв. Нито правителството беше програмно, нито експертно, а бсп-дпс правителство- бяхме излъгани. Той такива експерти назначи, че изуми не само нас, но и целия ЕС. След около 10 безумни назначения и идеи, последната (актуализацията на бюджета който си работи отлично) е направо безобразние. Някои от мерките му за икономиката може и да са добри, но той направи непоправими неща, не може да се допускат такива свирепи грешки които никога не се забравят

22

nema znachka

преди 10 години

Trebva da gi zasekat po kolko puti se podpisvat edni i sushti lica....Sushtoto pravehme i nie kato deca.. iskaha da zatvarqt kinoto i ot 80 hilqden grad imahme okolo 200 000 podpisa za 3 dni :D

21

Анонимен

преди 10 години

Вижте снимката по-внимателно и ще откриете кой толкова люби Орешарски и олигархичната шайка около него.

20

юда

преди 10 години

ДО 7 Грешиш Хората с психически отклонения официално са 200 000 но повечето от тях са симпатизанти на Атака Поради тази причина съм съгласен с втората част от коментара ти

19

Анонимен

преди 10 години

И аз предпочитам колкото и неприятно да ми е Орешарски да е премиер пред продажниците седераси и герберяси -хрантутници на Сорос,които за едното потъпване по рамото ,от ционистките им господари от сащ ес(еврейския съюз) и израел разпродават България и българските национални интереси на най големите ни душмани -ционистите,видяхме до къде стигна България от глобалистката нео-либерална политика която прилагаха всчики правителства на прехода.

18

Анонимен

преди 10 години

Над 370 000 ли ? Хахахахаха кажете верно ? хахаха .... това по списъци от Централните гробища и от Бакърена фабрика ли ? Мале ... не е истина .. абе .. как може да пускате такива новини като среизни ... смешни сте!!!

17

Един от повечето

преди 10 години

Като си го искат, да си го вземат и заедно да поемат някъде надалеч и хич да не се връщат. Останалите 6900000 ще се опитаме да преживеем без тях.

16

Анонимен

преди 10 години

Кои го искат? Разни бабички които си мислят че е още комунизъм, и за 1 тениска и червена шапка искат тази върхушка да се вихри 4 години. Също хората от малцинствата и неграмотните, които сигурно са чули че ще вдигат помощите, също и че ще могат да крадът ток на спокойствие няма да им пипат незаконните къщи. А кой не го искат? Всеки който е поне малко с разсъдъка си, работи, не му се живее в корумпирана страна и се е уморил от всичкото това. Няма ли стачка на работници тези няма да се откажат.

15

тончо

преди 10 години

тия дърти вампири с промити мозъци що не си седят в къщи а не да се бутат където не им е мястото вече те са взели дали тепърва бъдеще няма да градят .Децата пораснаха вече и не искат да живеят като тях света се променя тия да не се месят в живота на младото поколение...вечно се бутат където не им е мястото а после реват че пенсията им е 200 лева егати простия народ

14

Shop

преди 10 години

Социологическите проучвания показват повече от 50% против това правителство, не виждам какво повече може да се каже по въпроса. Съотношението на протест и контрапротест е 1:30.

13

Анонимен

преди 10 години

Освен "крайно време е да престанем да се мразим", ще добавя и крайно време е да престанем да се подозираме в недоказани неща. Доказателствата - в съда!

12

ЧУКЧА

преди 10 години

САМО ПТЕРОДАКТИЛИ МОГАТ ДА КОМЕНТИРАТ ДИНОЗАВРИ

11

събудете се

преди 10 години

От които 300 000 са данните на починали хора! Евтини и грозни трикове! МАФИЯ... ВЪН ДС ОТ БЪЛГАРИЯ

10

ДЕДО

преди 10 години

Бабо седи си дома за 5лева ще слънчасаш и после това ме боли онова ме боли и плюваш некадърните и алчни доктори ,то Орешарски ако е толкова добър докторите ще са на твойто място пред НДК

9

Shop

преди 10 години

Не ми е много ясно защо БСП трябва да си прави политика с моите пари, раздавайки ги на пенсионерите? В крайна сметка всеки трябва да получава колкото заслужава, аз съм задължен на моите родители и деца и искам да подържам тях. Защо трябва Станишев да се прави на добър, раздавайки моите пари на червените бабички? Тяхна работа е била да си отгледат червенотиквеници, които да ги хранят на стари години. С какво ми е била полезна Дърева, за да получава от плодовете на моя труд?

8

Анонимен

преди 10 години

Разбрахме по какъв начин се събират подписите в малките градове и селата. Отиваш в магазина, където имаш вересия и за да си вземеш покупки до дните, които остават до пенсия или заплата- щещ не щеш се подписваш! ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ, другарю Станишевв!!!