243

ТИКВУН

преди 10 години

ПРОСТАТА ТИКВА СИ Е ПРОСТА ТИКВА

242

Вананд

преди 10 години

Не ставайте част от постановката на ционистката партия герп - те искат нови избори за да успеят да прикрият ужасните си престъпления. От съд искат да се спасят КОМУНИСТИТЕ-КАПИТАЛИСТИ герп и долната им мутра.

241

дядо

преди 10 години

Жалък човечец,макар и над 100кг.Този индивид си повярва,че може да управлява и много жалко,че има хора ,които му вярват!

240

ИВО

преди 10 години

ТИЯ СА ОТ НЕ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА НА КОИТО ТИ БОЙКО ПЛАЩАШ АМА 41 ДЕН ПЛАЩАНЕ МАЙ ТИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ Е МАЛКО И ТИ ДА СЕ НАБУТАШ

239

жандармерията е N1

преди 10 години

НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ КОЙТО ДА Е БИЛ НА ПРОТЕСТА МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ ( ама смислено) ЗАЩО Е ТАМ - ТОВА ЧЕ ИСКАТ ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЯСНО, НО КАКВО ДРУГО ( защото като гледам няма друго искане ) КАКВО ИСКАТЕ БРЕ ???? КАКВИ НОВИ ИЗБОРИ - ДО КОГА ИЗБОРИ - тези избори бяха демократични и народа си каза думата . Никакви нови избори ,малко ви е боя. Вдигат се МИН. РАБ. ЗАПЛАТА, ПЕНСИИ, ДЕТСКИ ,при същия стар бюджет. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ- *** - БОЯ ВИ Е МАЛКО !

238

t0read0r

преди 10 години

ББ не е никакъв държавник (нито акъл, нито емоционалност, нито морал), той е един политикант и интригант, който се кефи на играта, първо простя като мутра, после почна да се кичи с епуплети и постове (д-р на науките, генерал, кмет, премиер, явно е, че си мисли и президент да става), направи яки кинти от рекет и отклоняване на публични средства, сега е в парламента с цел да се пази, себе си, парите си, онези, които му купиха постовете. Боко се кефи да си играе на стражари и апаши

237

CSKA is No.1

преди 10 години

Леле какъв наглец си Бойко! Парите не свърши ли за тези протести? Какво се обаждаш като ти дори не ходиш на работа, а се водиш на работа като политик. Наглеци безобразни. Егати сганта сте ГЕРБ. А и заплат ще вземете, които ги плащаме ние данъкоплатците.

236

Tiping Point

преди 10 години

Пашата бил казал,че ще плаща до 30 юли.След тая дата вече Винету трябвало да си плаща на "протестиращите"...Разправят че и Винету и Пашата много се били овътрили с парите за тия 40 дни "протести"...Така е написано във вчерашния брой на afera.bg

235

неинтелигентен

преди 10 години

А ако бяха чупили главите на неинтелигентни като тебе щеше ли да те е срам?

234

Анонимен

преди 10 години

Очевидно българите не желаят да виждат как се разбърква една и съща колода политици. Но какъв е изхода от ситуацията? Нови избори в условията на стария изборен кодекс няма да даде резултат.Всички проблеми на България започнаха с неправилния курс на присъединяване към Европейския съюз, с отказа от собствена енергетика, промишленост, селско стопанство. Уви България бе призната за най-бедната държава в ЕС за 2012 г. безработицата остави под чертата на бедността над 49% от населението.Днес България стои с протегната ръка към германските и френски банкери, но не може да получи запазване на субс

233

hah

преди 10 години

Определено голям процент от протестиращите им цакат добре за да провокират насилие ,хаос и т.н.

232

Позитано 20

преди 10 години

Фъфлещото джудже Миков, Гея и мажоретката Кутев изживяват оргазъм за 1 милиард!

231

АГЕНТ БУДА

преди 10 години

....ЩОМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ ИСКАТ ГЕРБ, ЗАЩО ДОПУСНАХА МЕЖДУ ТЯХ ДА СЕ НАВРЪТ ОНЗИ *** МОСКОВСКИ, ОНАЗИ КРАВА ПАВЛОВА И СИЕ И НЕ ГИ НАРИТАХА И ЗАМЕРАХА С ЯЙЦА?

230

ognyanz

преди 10 години

Това, което се случи беше сценарий на ГЕРБ и парламентарните партии трябва да си направят съответните изводи. ГЕРБ влезе в Наородното събрание за да може да се удължи заседанието до среднощните часове, когато да влязат в действие провокаторите. За да не се случва това в бъдеще заседанията на Народното събрание трябва да приключват в рамките на работния ден. Независимо от това дали е изчерпен дневния ред в 18.00 се иска почивка след което депутатите напускат и заседанието се прекратява.

229

nikolaberti

преди 10 години

Срам ме е как чупят глави на моите платени протестиращи,толкова пари съм им дал и за какво, да им чупят главите.Казх им дрогирайте се повече за да не усещате болка.

228

КККККККККК

преди 10 години

В тоя сайт,така и не се научихте да пишете новините си!Заглавието:Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите и от долу:Четиридесет дни протестиращите демонстрират дебилност, заяви пред Нова телевизия бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.Личи си на кой е сайта-ЧЕРВЕНИ ***

227

Карамбо

преди 10 години

политици, мутри и олигарси на Белене --- да си държавничат там, България за обикновените хора!

226

jd

преди 10 години

един интелигентен човек няма да хвърля камъни по полицаите и после да ходи да реве по продажните медии колко са го били !! И стига с тия ваши интелигентни протести щото ако скочат "неинтелигентните " от останалите градове които някои нарекоха села и които свалиха ГЕРБ от власт февруари само ще им е до кафета и банички и другите циркаджийски номера !!

225

Минувач

преди 10 години

Как може още първото изречение в "статията" да е в пълна противоположност със заглавието??? ДА ВИ ЕБ* В ТЪПИТЕ НЕКАДЪРНИ ДРАСКАЧИ , ДА ВИ ЕБ*!!!1

224

жандармерията е N1

преди 10 години

Е какво излиза - по TV журналиситите изкарват че видиш ли цяла България е на протеста, а Боко тиквата сега се чуства като *** - даде оставка защото програмата му бе не слаба ами никаква. ДА НО НЕ Е ТАКА !