156

просто аз

преди 10 години

До SpiroСтолетницата я остави, тя милата ще агонизира още малко, електората и по естествен път намалява с всяка изминала година. Нови избори трябва да има и ще има, но ако се проведат по този изборен закон, резултата ще е същия. На нас не ни трябват избори и протести до дупка, твърде бедни сме за да си го позволим.

155

Chikatilo

преди 10 години

до 182...не бе тва е баща ти

154

Ани

преди 10 години

Вижте снимката щастливата ***-платена от ГЕРБ!

153

Анонимен

преди 10 години

Този от снимка 10 ли е новия месия? Блазе ни.

152

Chikatilo

преди 10 години

Браво така трябва ! Стига търпение !!

151

преди 10 години

Атака дала властта?!***. Има избори, хората пращат там БСП и ДПС, а Атака даже беше под въпрос.Сдеров не да даде властта на ГЕРБ, които го прецакаха впредния парламент като не приеха решенията за спиране на новините на турски, признаване на геноцида върху българи и арменци, искане на обезщетение от Анкара за прогонените и ограбени тракийски българи, мораториум върху джамиите (Швейцария).КОнституцията дава право на следващите да съставят правителство.Толкоз.

150

realist

преди 10 години

До Спиро. Спиро очевидно не си бил на февруарските протести. Каква машина на БСП, хората ако видеха партийни лица ги гонеха. Това са пълни глупости. Но сега определено целият протест е в полза на ГЕРБ....

149

Анонимен

преди 10 години

Орешарски няма ли да направи изявление?Или чака Станишев и Местан,под ръководството на Доган, да му напишат речта.

148

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ И КОСТОВ В ЗАТВОРА И ПРОТЕСТИТЕ СПИРАТ--НАЛИ ТОВА ИСКАТ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ--ОЛИГАРСИТЕ ДА ПЛАТЯТ ЗА ЗУЛУМИТЕ СИ--А ТЕ СА ТАКИВА-ОЛИГАРСИ

147

Анонимен

преди 10 години

Снощи се разбра на кой протест са умните, културните и възпитаните и къде са ***, алкохолиците и наркоманите.

146

Анонимен

преди 10 години

***-ушевски по нареждане на антибългарското правителство биха мирни протестиращи, за да измъкнат шепа корумпирани мафиоти. Вие не трябва да служите на мафията, а по конституция на народа, срамни подобия на полицаи, но с какъвто се събереш такъв ставаш. Без жал за тази *** вън и вътре на Парламента. Те нямат жал към нас!

145

realist

преди 10 години

Този протест е гигантска манипулация! При положение, че няма нов политически субект, каква е целта му? Очевидно е, че ГЕРБ ще се върне на власт! Не бива да се допуска това! Някой тласка протеста към нищото и това са платени провокатори! По-добре да се формира нова партия или коалиция и тогава да се иска оставка!

144

Анонимен

преди 10 години

malko im e na tezi plateni bezdelnici, da in chupyat glavite oshte!!!!!

143

Анонимен

преди 10 години

Въпроса е защо Сидероглу даде властта на дпс? Не казвам Атака, защото нейните избиратели и не заслужават това. Защо Сидероглу и компания продадаха родината на ДПС?

142

Joro

преди 10 години

И този сайт е на Пеевски!

141

Анонимен

преди 10 години

снощи се видя много ясно, още щом махнаха оградиет почнаха да хвърчат камъни големи колкото юмрюк още в пъривя миг поне 7-8 камъак имаше, после полицията направи кордон, но нямаше палки, само буташе хората какот стюардите на стадиона - това е нормалон. Много хора сами се хвърляха върху щитовете и се самонаряняваха или лягаха на земята и други протестиращи ги стъпкваха, защото нямаше място. Освен това е мит че ББ е подал оставак след тир дни, той също подаде оставак след един месец.

140

black sea

преди 10 години

Do Spiro:Prav si, platenite BSP draska4i sa aktivirani no i tova niama da gi spasi. Zna4i prez fevruari kato podstrekavaha protestite vsi4ko be OK a sega ne. I vse BB im vinoven. 6to ne kajat 4e protestite vav Varna biaha sre6tu energoto,kmeta i ***? Sled tova platenite *** na BSP se vnedriha i izpolzvaha momenta da jahnat protesta. A tia sa patnici.

139

иво

преди 10 години

Станишев се държи сякаш има 160 депутата, а реално има по-малко от 120. Подай си оставката украинско изчадие. И онзи с триъгълната прическа Орешар и другото дебело очилато прасе Чобанов

138

Joro

преди 10 години

Огромна вина за случващото се има *** Бареков, който при следващо нормално правителство трябва да бъде осъден затова което стори в деня за размисъл. Дообърка и без това обърканите хора и докара мафията, която го храни, на власт.

137

Атакист

преди 10 години

до 152Полицейски произвол ли?Ако имаше такъв, жандармерията и ченгетата щяха да им начупят *** тикви за 20 минути и да ги пръснат по дупките набързо откъдето са изпълзяли тези герберастки ***.