138

ХРИСТИЯНИН

преди 10 години

Това е най добро за детето отиде си в Рая при Господ,но е много лошо за родителите изгубват детето в което им е била цялата надежда,че то ще стане абитурент,студент,ще се ожени и ще им роди внуци и пр.,по добре за тях е сега да потърсят утеха с вяра и да се обърнат към Господ да им даде нова надежда и да им помогне да преодолеят загубата на своето дете...

137

gogo

преди 10 години

Бог да прости детенцето,и да дава сили на родителите да продължат напред!

136

jo

преди 10 години

Това е ! Това сме ние , хубаво ни вижте какво представляваме! Тази култура умишлено разпространена и наложена всички знаем от кого и за какво, ни доведе до тук. Да тъпчем , блъскаме , колим и унищожаваме децата си , тоест самите нас. По разединен народ от нас няма никъде по света , а най - лошото е , че на никой ни най - малко не му пука за нищо и никой . Думите просто са безсмислени към роднините на поредното жестоко убито дете. И сега всички скърбим , а точно след 2 дена ......................

135

de

преди 10 години

толкова е жалко и тъжно ..,че този *** ще излезе от затвора след сиг 6-8 години и най вероятно нищо няма да си спомня,а това че затри 2 човешки живота и обърна съдбите на дузина......

134

men

преди 10 години

Не мога да ги мисля родителите на детето...Просто не е истина...А бакшишите одавна са мега зле и трябва да има много силен контрол над тях!

133

Анонимен

преди 10 години

Каква кукличка е това детенце, Мир на праха и, и искрени съболезнования на близките!

132

Анонимен

преди 10 години

Толкова ли е страшно да има справедливи закони срещу пияни и безотговорни шофьори ?! Взимайте им книжките завинаги като ги хванете да карат пили, спрете условните присъди на убийците, който убиват невинни хора заради превишена скорост. Защо толкова се толерират престъпленията на пътя и човешката безотговорност?! Давате им толкова шансове да се поправят и нищо не се променя, а за невинните хора в гроба шанс няма!

131

Атакист

преди 10 години

до 140Ама те затова ли от МВР имат да събират няколко милиона от актове?? Щото всеки кихал на корумпираното ченге???

130

просто аз

преди 10 години

Качваш се на колата пиян, караш я с над 100 км/час , в града, в час пик и те съдят за убийство по непредпазливост. Каква непредпазливост, господа дебело.ерци правораздаватели? Предумишлено убийство и доживотен без право на замяна, това трябва да е присъдата на този нечовек и всички, като него. Не е трудно да се промени, но липсва воля, както за всичко останало, касаещо обикновения живот, на обикновения българин.П.С. Съболезнования на близките!

129

eeha

преди 10 години

ама защо трябва убиец да се издържа от моите данъци в затвор? разстрел и това е!

128

Алекс-София

преди 10 години

Два човешки живота отнети по такъв нелеп начин си отидоха заради *** като този бакшиш! До животна присъда или най-добре да си тегли въжето няма смисъл да живее!Животът му неструва нищо вече! Мойте съболезнование на близките и роднините на детето найстина болката е голяма бъдете силни!

127

Иванова

преди 10 години

Почивай в мир,малко Ангелче! Господ да помага на тези родители,защото няма по-голяма болка на този свят от това да загубиш детето си! Не знам дали всъщност тази болка дали може да бъде превъзмогната.......

126

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Атакист,Ще Ви го напиша простичко: в България полицията и съда са корумпирани до немай-къде. И по селата, и по градовете, и където поискате. По морето хвърчат всякакви убийци по пътя Бургас - Царево. Защо? Защото знаят, че дори да ги спрат, ще си кихнат и готово. Парите нямат населено място. Дори да Ви арестуват, ще се разберете я със съдията, я с прокурора.

125

Мето

преди 10 години

За такива да има правосъдие на място. Какво като го осъдят на 10 г., ще излезе след 6 и пак същото. Такъв не заслужава да живее. Ако пък е *** с купена шофьорска книжка и пет години няма да му дадат.

124

Анонимен

преди 10 години

Почивай в мир, ангелче.Ужасна новина :(

123

ani

преди 10 години

Времето в което, протягате ръка, изпивате няколко чаши, замъглявате ума, може би поплаквате или се смеете с приятели. Не повече от няколко часа. За това време, унищожавате съдби. Пресичате живот. Отнемате бъдеще. Защото, с няколко огнени чаши, придобивате кураж, който нямате. И не знаете, какво да го правите, когато го имате. Ако живота ви е скапан или ви се бяга, запомнете, че това си е само следствие от вашите действия. Така че, като тръгнете да се криете от реалността, хубаво се заключете.

122

Ирен!

преди 10 години

До НаблюдаващТоя е същия ***, като онзи който уби Мариана в Студентски град с маршритка и каза "Ами случват се и такива работи!" .... Доживотен затвор за тези наглеци и убиййции на децата, близките и приятелите ни! :( Марианка, Елена почивайте в мир!!!

121

Анонимен

преди 10 години

Как може да има хора, които не смеят една бира да изпият, като знаят, че са с кола и ще карат, а в същото време има хора пили ментичка и след това да карат такси. Просто не ми го побира акъла. Строг тъмничен затвор в килия при 15 градуса. Да му изгният костите на прасето долно.

120

Анонимен

преди 10 години

Безмислица! Просто на фона на смъртта на невиното детенце тези протести и интересите на няколко олигарха, които противопоставиха народа са ми гнусни и отвратителни!

119

Мария

преди 10 години

Жалко, че невинни деца и възрастни умират при такива нелепи инциденти! Дано почива в мир!