32

Анонимен

преди 10 години

Почнаха се жалванията, скоро чакаме и оправдания...

31

Анонимен

преди 10 години

Охооо, този ид...т прави паралел между себе си и СРС-та на Цвъки, но докато Пудела направил огромен гаф /къде беше тогава бе Пляво за да се разграничиш?/, "нашия президент" иска да се измъкне като мокра връв, като оревава отралъка, че видете ли това било компромат! Тя и И.Ф. преди 5-6 дни заяви,че не се разпознава в това тефтерче, но Тиквун я натири,за да запази себе си! А нашия *** "... моят глас няма да бъде заглушен!"Да, ама не!Целия си в кацата с лай...та!

30

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е един безотговорен държавник и представител на определени икономически най-вече интереси. Информация за това кой стои зад дадена чужда фирма може и трябва да ти дава разузнаването. Къде е то? Защото това, което е на твое подчинение - НРС, е станало фирма за уреждане на приближени на ГЕРБ и "калинки" начело с "човека от разузнаването" от записа в Банкя, полицаят със съмнителни бизнес връзки Драгомир Димитров.

29

ОПОМНЕТЕ СЕ!

преди 10 години

една офшорка е на път да сложи парите, властта си и да сложи ръка на милиардите на българските пенсионери, каза президентът, визирайки въпроса с продажбата на пенсионния фонд "Доверие".ТУК ПРЕЗИДЕНТА Е НАПЪЛНО ПРАВ!ТОВА Е НАЙ-ТРЕВОЖНОТО, ЗАЩОТО ЗАСЯГА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ, МЛАДИ ХОРА, КОИТО В ЕДИН МОМЕНТ СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В СИТУАЦИЯТА НА ДНЕШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, ЧИИТО ВНОСКИ СА ИЗЧЕЗНАЛИ БЕЗСЛЕДНО.

28

Атакист

преди 10 години

Интересно ми е отвореният..голямата работа журналист Сашо Диков който е винаги за истината, защо един път не зададе въпрос на Плявата за офшорките му. Никакъв го няма по тези въпроси. Скапан *** на Тиквата.

27

Анонимен

преди 10 години

Като няма разлика между двете, къде ти беше позицията, когато Цвъцко ги четеше от трибуната. Тогава само твоята сегашна заместничка възнегодува от масовото подслушване, а ти се хилеше като .....

26

Анонимен

преди 10 години

Я разкажи, бате Роско! Разкажи кога и как спести първия милион? За да изчислим по какъв начин си го спестил и колко време са гладували дечицата ти за да го спестиш?! Останалите *** не ни интересуват. Питаме за първия милион?

25

Анонимен

преди 10 години

А коя мафия стои зад твоите офшорки в Кипър, пък и не само там бе, двуличнико? А зад офшорките на жените ти? Безпардонен наглец и лъжец! Чисто проба гербаджия!

24

Анонимен

преди 10 години

Когато преди дни го подпитаха за неговите офшорки каза, че това са легитимни дружества по европейското законодателство. Е, защо сега казва обратното и се мъчи в аванс да вмени вина на НС?

23

ATAKA

преди 10 години

OSTAVKA 6U6UMIGO

22

Анонимен

преди 10 години

Що си омазан в ла-й-на и ти! Сега уж плюеш ЦЦ, дето заедно с ББ те направиха президент от едно нищо! Та те самите казаха, че който и да посоат ще стане президент. *** !

21

Атакист

преди 10 години

до 15Атаката е най-добрата защита, брачед! Представи си да си замълчи по въпроса за офшорките пред журналистите??? Тогава направо казва че е замесен. Иначе такъв *** рядко може да се види като него. Невинната душица говореща за морал, ценности си е препратил заедно с дружката си Иво Прокопиев 6-7 милиона лева към Кипър.

20

GERBerastin

преди 10 години

До АнонименЧибурашкоф е абсолютно независим.... нищо не зависи от него!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Ако ще и господ да слезе и него ще оплюете много ви бива в това а кажете Волен ли искате за президент

18

Numero Uno

преди 10 години

Plevnqta ostana edinstveniqt normalen politik v tazi nenormalna obstanovka. Dobre, 4e go ima pone nego. Ina4e situaciqta e - nadejda vsqka tuka ostavete.

17

Анонимен

преди 10 години

Май се получи така, че си имаме ЗАВИСИМ президент...който както иска да си го тълкува...

16

vesko02

преди 10 години

Ти си безобиден.

15

Революционер

преди 10 години

Росен, Бойко, Болен, Лютви, СерГей и Орешака са за бунището!

14

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката не беше ли избран с фалшиви бюлетини?

13

ТОВА Е..

преди 10 години

ЗВУЧИ МИ КАТО СТРАХ - ОПРАВДАНИЕ - БЕЗСИЛИЕ