118

Todor

преди 11 години

Utre e denq za posledniq protest... no imam informaciq ,che plashtat na borcite ot NSA po 50 lv da hodqt na protestite utre... nz koi plashta no e fakt.. Tova e koeto iskah da spodelq . No mislq ,che tova e bez znachenie zashtoto na men nikoi ne mi plashta i mi pisna ot glupostite na darjavnicite.

117

Зз

преди 11 години

ГЕРБ=ГРОБ

116

Анонимен

преди 11 години

МВР не е медия че да съобщава броя на протестиращите всяка вечер. Това е манипулация и полицейщина от страна на вътрешния министър. Потвърждение на това е факта че не се съобщава броя на протестиращите от Цариградско шосе и на цялото шестие.БСП са царе на лъжите и манипулациите но нищо няма да попречи на истината и спреведливостта да възтържествуват. Това правителство ще си отиде позорно и заедно с него Лъцежът на нацията Сергей Дмитр Станишев, агента на ДС и КГБ, националният враг на Българ

115

ъъъ

преди 11 години

образованите хора, хората с европейско мислене подкрепят протестите и са против комунистите!НАЛИ?

114

Атакист

преди 11 години

до 170Гербераст ***, *** са във властта. Няма нужда някой да ги подкрепя от електоратът им. Това че 100 пенсионера дето няма какво да правят в София са се събрали пред НДК на раздумка и ти ми го даваш като пример, се разбира колко си КУХ!

113

Спонги

преди 11 години

Малко обяснение за бетонните глави. България е член на Европейския Съюз. Имаме депутати в Европарламента. Тази голяма общност има правила. Тези правила са основани на християнските ценности и европейската култура. Когато посланиците на страните в Общността изказват мнение, те не се бъркат във вътрешните ни работи. Те защитават ЕС.Колкото до Шенген, с това Правителство ни затвориха завинаги вратата. Честито евроазиатци с червени дупета.

112

Ина80

преди 11 години

Знете ли защо Ес и точно някои държави мълчаха през последните 3,5г? Защото този, който управляваше беше техен ортаг по партия в ЕС парламента. Той правеше това, което искаха от него навън и не им пукаше, че малкия и средния бизнес умираше. Питам се защо тогава Посланика на Германия не се намеси и не показа добър пример /у тях този бизнес е на почит/! Вярно ли е че удряте защото идват избори за евро парламент и за това имате мнение? Мнение, което 3,5г. нямахте! ще помоля мълчалите преди, да замъ

111

Zzzz

преди 11 години

ГЕРБ=ГРОБ

110

ViturStSt

преди 11 години

До АтакистПо същият начин по който цяла България е против протестите пък само 100 баби са пред НДКПСТъп сидераст

109

Спонги

преди 11 години

До електорат матряловТи май четеш избирателно. Имаше два съсипващи доклада за България. Не съм привърженик на ГЕРБ ни най малко. Орешарски дойде с обещанието да се справи с корупция, да има прозрачност и да възстанови демократичните принципи. Даже и помен няма от обещаното в действията му. Аз съм възмутен от безгръбначното му поведение. Не съм съгласен !

108

boza

преди 11 години

Prestavam veche da komentiram protestite -- za men ne sa aktualni . Kakto i s tezi prez fefruari . Nisto njama da se sluchi , v smisul che i da ima novi izbori - pak tezi ste sa , ste ni obestavat , ste se omilkvat i kato vzemat vlasta na drugata sutrin svaljat maskite i vsichki vizhdame kakvi prestupnici sme izbrali da ni upravljavat ama veche e kusno.

107

Атакист

преди 11 години

Поредния гербераст се появи!Алоууу, Спонги, я ми кажи как така става 70% от софиянци да подкрепят протеста според теб- тоест 1 400 000 души, а само 1000-1500 скапаняка са на него? Обясни ми този номер!

106

Анонимен

преди 11 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ, СИТУАЦИЯТА ДНЕС Е СЪЩАТА, КАКТО ПРИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО. ОТНОВО ВРАГОВЕТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА СЕ ОКОПАЛИ ВЪВ ВЛАСТТА И РАБОТЯТ СРЕЩУ НАРОДА, КОЙТО СЕ БОРИ ЗА СВОБОДАТА СИ. СПОМНЕТЕ СИ, БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЧЕ ИМА ВЪСТАНИЯ, ИЗБУХНАЛИ С ДВАЙСЕТ-ТРИЙСЕТ ДУШИ И ОСТАНАЛИ В ИСТОРИЯТА, А ДНЕШНОТО Е ОТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ. СПОМНЕТЕ СИ, БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЧЕ ИДЕ ВРЕМЕ ЗА СВОБОДА. БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

105

Ина80

преди 11 години

А на някой да му е хрумнало, че се пише в тефтерче, защото се знае че компютрите се следят?

104

Ина80

преди 11 години

А на някой да му е хрумнало, че се пише в тефтерче, защото се знае че компютрите се следят?

103

ViturStSt

преди 11 години

До muchachoteА малко били кат задръстиха царигратско пак ли бяха малко?Чудно в друга дръжава толкова народ ако протестира и 2 дена дали правителството ще остане.По друга държава имам в предвид европейска такава

102

Съветския посланик

преди 11 години

Швабата, франсето и дрогираният нидерландец така брутално се намесват във вътрешните ни работи, че все едно сме тяхна колония. Така безцеремонно не се е държал с нас дори и Съветския посланик, преди 1989!

101

Ина80

преди 11 години

Защо ме възмущава поведението на Посланиците?Защото ако позволим на някой да ни казва какво да правим днес, утре няма да имаме право да им кажем да не ни се бъркат във вътрешните работи. Има граница която никой дипломат не бива да прекрачва, защото правейки го ни казват че ни смятат за *** и недорасъл народ. А за тяхно сведение ние сме древна нация, с държава много от преди техните. Може и да сме слаби икономически, но сме мъдър народ! Няма за търпя демонстрация унижаваща народа ни!

100

Спонги

преди 11 години

До muchachote 143Дори платените, манипулативни социологически проучвания показват, че над 70% от софиянци подкрепят протеста и над 80% искат Оставка на това жалко подобие на Правителство. И още нещо, кога в София са печелили мандат ДПС та Областния да е от тази партия. Трите мандата са изкуствени дошли от Турция. Защо в ЕС има по-малко секции отколкото в Турция. ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

99

enterfornone

преди 11 години

Горките атакисти, не смеят да се покажат на улицата, че ДПС им го напъха във всички възможни дупки със всяко назначение и прибра под контрол всички еврофондове.Остана им тук във някакъв форум да плюят виртуално по хората на улицата...Съвсем жалка картинка...