38

anonimen

преди 10 години

До pathfinder 4656Напълно вярвам в написаното.

37

velijana

преди 10 години

Според Кунева-Пръмова,за да сме в Европейския съюз трябва само да козируваме,да отдаваме чест на пратениците им,да казваме само "йес"-това май го правихме 45 год.,само че тогава беше-молчать не разсуждать

36

Анонимен

преди 10 години

Кунева, ти не подаде ли оставка, като каква коментираш???? Или само за пред хората си подаде оставката....стига с вашите номера и стига сте плашили хората.

35

752031

преди 10 години

До rаdioprestilkаЕ ти що се учудваш, те тия мисъл не влагат, чакат да чуят повелята на пратията

34

mirorim

преди 10 години

E, ако ти другарко пръмова пак се докопаш до властта със сигурност ще ни замраят членството! А и животът ни още повече ще се замрази.

33

эллл бэнди

преди 10 години

И къде ще ходите да работите за да храните жалкото си съществуване.Много безпросветна комуноидна мъка лъха от коментарите.

32

HCDV!

преди 10 години

Този немски посланик интересувал ли се е от немския завод "Каолин" заради който в намиращото се до него малко градче Меричлери само за една година над 900 са се разболели от злокачествени и други кръвни заболявания?

31

val 789

преди 10 години

Кунева,ама въобще,въобще не ми пука какво щял да направи европейският ти съюз!!! Какъвто си бях преди влизането ни,такъв съм си и след това!!!! Пука им на онези,които чакат париците от еврофондовете,пука ти и на теб как ще връщаш заема на банката за участието на партията ти в избори 2013,пука на цялата онази продажна,мързелива клика очакваща поредния транш и разпределението му по фирми и хора тип"свои,наши,партийни"!!!! Та тази статийка накратко да я чете,който му ПУКА!!!!!

30

мангоджери

преди 10 години

с какво самочувствие излиза пред медиите и се изказва тая жена?! Нали преди няколко месеца народа показа какво е отношението му към нея, защо не се откаже от болната си амбиция и смирено заеме мястото си на обикновен гражданин.

29

az-

преди 10 години

До дo 24"Всички навремето са били комунисти! Ако не си - или си бил в затвор или убит! На който дядо не е бил безследно изчезнал след арест, не го знае това"Какво прекрасно оправдание за пребоядисаните *** :)))Ами ни дядо ми, ни баба ми, ни родителите ми са били комунисти пък не са били ни в затвора, ни са изчезнали :)))***-гербава бил си в БКП защото е имало келепир. Такива сте гербавите ***, за това ви мразя повече от БСП, щото тях барем не ги е срам от миналото им.

28

Анонимен

преди 10 години

Възможно е ,но пък в замяна БСП и Орешарски притоплят буламача с Русия.Руснаците си прекарват тръбата и ще правят каквото искат 15 години,след като се амортизира може и да я харижат за отплата на червените ***!

27

Анонимен

преди 10 години

ЕС може да замрази членството ни, но народът ни може и да създаде нов политически елит. Такива деца на комунизма, закърмени с комунизъм не ни трябват, те доказват от 1945-та насам как не трябва да се управлява една държава.

26

752031

преди 10 години

Май това е крайната цел на Станишев, вън от ЕС и обратно в СССР. Няма начин да е чак толкова *** че да го прави без да иска, остава да е план

25

Както винаги ЕС

преди 10 години

не успява да оправи собствената си *** и за да замаже положението си намира разни "дъвки" -било Турция, било България. Самата Кунева е част от олигархичния модел, който уж не харесват в ЕС, ама и тя да коментира "международното положение"! По-късно очаквайте коментар за Египет, Луната, Млечния път, важното е да е по медиите, защото 5 дена да я няма и я забравят хората, ей на вижте любимеца на пожарникаря-Дянков.

24

az-

преди 10 години

Любопитен съм кой я е избрал тая, че да говори от името на народа?Аз видях, че хората и показаха ясно, че не я искат. Кво се натяга?

23

дo 24

преди 10 години

Всички навремето са били комунисти! Ако не си - или си бил в затвор или убит! На който дядо не е бил безследно изчезнал след арест, не го знае това

22

ha ha

преди 10 години

тази още ли не е в затвора.отврат, противна лицемерка.

21

az-

преди 10 години

До Революционер"Много се"уплашихме", че ЕС ще замрази членството ни! Аз чакам да дойде правителство, което да ни извади от този ЕС."Мда и аз чакам такова, ама нещо не се вижда :)).

20

ДО МИСТЪР Х - тъпия

преди 10 години

Мистър Х,От кога Турция е член на ЕС, че да я замразяват, БЕ ***?

19

Революционер

преди 10 години

Много се"уплашихме", че ЕС ще замрази членството ни! Аз чакам да дойде правителство, което да ни извади от този ЕС.