63

Анонимен

преди 10 години

Состин, Доги не е депутат...

62

sostin

преди 10 години

Я дайте адресите и на Съсела, Местан, Доган, Манолова и най - вече на Сидеров Ага , да видите каква веселба ще настане хахахаха

61

Анонимен

преди 10 години

Под прозорците на моя дом не е тероризъм,а под прозорците на Банкянския *** тероризъм и опит за убийство!? Само един *** може да разсъждава така!!!

60

sostin

преди 10 години

червените хмери са измизлили гениялен ход , хахаха , неколко смотаняка да викат пред дона на Бойко ....смеееех. Абе що не подсещахте Доган да ходи на работа ,че не е стъпвал в тва народно събрание иначе пък е хидроинженер и на часно заработва добре

59

aphrodite27

преди 10 години

До РеволюционерТехните сигурно биха ги запалили...

58

Анонимен

преди 10 години

няма бсп няма дпс атака не я смятам за партия но по нагли от герберецин не се среща по нашите земи.....

57

Анонимен

преди 10 години

Аз искам да разбера къде живее Станишев.

56

Бейбиту

преди 10 години

Селяните тероризират всички свестни хора, моля върнете обратно гражданите в държавата със селяните ще съсипем всичко, защото те не знаят да се държат добре и няма научаване!!!

55

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Значи когато СТОТИЦИ хиляди софиянци закъсняват и си късат нервите заради протестите и блокираните улици всичко е ОК. Но когато протестите са пред дома на Боко това е тероризъм !Баси наглеца !!!!Протестите трябва да са така направени, че да бъркат в гъ.. на политиците и семействата им, не на обикновените хора.

54

Анонимен

преди 10 години

Тоя Московски по какво е специалист?- По гербизъм!- Мерси и аз така си мислех!

53

ИВО ЦИГАНЧЕТО

преди 10 години

МНОГО СМЕ НАГЛИ А НЯМА ТАКОВА НАХАЛСТВО АМА ТОЙ ВОЖДА СЕГА Е В ГЕРМАНИЯ ТАКА ЧЕ ВИКАИТЕ СИ НА ВОЛЯ

52

beni

преди 10 години

ДA. !!!! КОЛКО ОЩЕ МОЖЕМ ДA СЕ РAЗЕДИНИМ !!!! ДAВAЙТЕ! ТЕ. ТОВA. ЧAКAТ !!! ОЩЕ. ЕДНA. ТЕПСИЯ. НA. МAСAТA. ИМ !!!!

51

засрамете се бе!

преди 10 години

До АнонименПротеста трябва да бъде пред централата на партията. Пред дома на когото и да било наистина е престъпление. Но това са измислили стратезите на бсп, дпс и атака - техните пиари работят съвмесно и дават колективно указанията си и това се прилага, като се надяват ние "***" да се хванем на въдицата им.

50

Анонимен

преди 10 години

Сигурен съм, че ще се върне с як загар от тия работни срещи. Знаем го ние Бойко как работи, без отпуски :)

49

до 50

преди 10 години

Ей, *** мижитурко!!! И ние имаме искания , ама не ходиме под прозорците на Станишев да тероризираме децата! Като сте много ербап - ей там, пред Народното събрание! Ама не ви стиска да се покажете пред хората! Затова врещите по сокаците и по дворовете на хората! *** червени!

48

Гражданин

преди 10 години

Прав сте по принцип Г-н Московски, но как да обясним на децата на България, които гледат и се чудят вероятно на облещените, озлобени лица по всички Ти Ви та, или когато майките пресичат улиците на път за градината или разходка или на тези под чиито домове вече 20 дни се вдигат лозунги "Долу" без да е ясно а "Горе" какво. Как ще обяснявате Вие-защо не сте на работа в парламента? Може би, ако Борисов бе в Парламента щяха да го търсят там..

47

Анонимен

преди 10 години

Защо МВР трябва да се самосезира бе ***.Затова,че хората подсещат Бойко Борисов да отиде на работа, а не да се излежава в домът си и да получава държавна заплата и субсидии за партия наречена ГЕРБ,което си е ББ.Този Московски също не ходи на работа в парламента и вероятно вече е на ръководна охранителна служба в "Ипон"

46

тихата_стъпка

преди 10 години

Представете си, че планетите не се въртяха около Борисов, а около Слънцето... Щеше да настане тотален галактически апокалипсис! Как смеят тези протестиращи да се опитват да нарушават баланса във Вселената?

45

Анонимен

преди 10 години

Бракя гейбери, да отидем и да окупираме Банкя, пиле да не прехвръкне в защита на Вожда и Учителя Боко! Ще сърбаме уйски, пушиме пури и Фидоскова ще мята гюбеци- изживяването си заслужава! Гееерп!

44

44

преди 10 години

До АнонименАми то централата на ГЕРБ е точно там. Нали ГЕРБ е на Бойко. Той така каза и че ако реши още няколко гербаджийски партии ще си направи Така че Собственикът и седалището на фирмата са в Банкя