44

Марио-38

преди 11 години

ГРАЖДАНИ ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА НАСТЪПИВОЛЕН НИКОЛОВ СИДЕРОВ ВЕЧЕ ИМА ПРАВОМОЩИЯ ДА ПОКАЖЕ БАНДИТИТЕ ПРЕД НАРОДА КОИТО ПРОТЕСТИРАТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ А ТЕ САБОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВЦВЕТАН ГЕНЧЕВ ЦВЕТАНОВРОСЕН АСЕНОВ ПЛЕВНЕЛИЕВСЪДА ПЪК ИМА ПРАВОМОЩИЯТА ДА ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА ЗА ГЕНОЦИД И ГЕШЕФТИ СПРЯМО ЧЕСТНИТЕ ХОРА КОИТО СА НА УЛИЦАТА И СТРАДАТ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ОТ ТЯХНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ И НИЩО ГОВОРЕНЕ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ ИСКАТ ИЗБРОЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА!!!

43

emil

преди 11 години

Непрекъснати протести до сваляне на правителството!!!!!!!100% мажоритарни избориЯсни правила за отзоваване на депутати.Пасивна блокада по цялата държава:- Блокиране на основни пътни артерии, железопътни гари, морски гари, летища, държавни институции от големи групи хора по входовете.- Забавяне на всякакви плащания към банки, мобилни оператори, ел. дружества, топлофикации, държавни институции, данъчни.

42

арменски поп

преди 11 години

Мишока изпълзя запенен от дупката и зацвърка срещу сидера.Имаше да се връща. За жалост кукловода дръпна конеца и мишока бе прибран обратно в дупката. Защото при вида му, много хора веднага се сещаха за кукловодите и започваха да задават неудобни въпроси. За германски летища, фалшифицирани избори, чемберчета, офшорки и други такива

41

Анонимен

преди 11 години

Куцият парламент трябваше незабавно да поиска имунетета на Болния лидер за престъпление срещу държавността, но не го направи, защото в него останаха само кожодерите от прехода. Това е още една причина този парламент и това правителство да се махнат незабавно! Но и това няма да направят, властта ги е обсебила. Единственият изход за народа е не мирният протест, а НЕЗАБАВНА БЛОКАДА по примера на Благоевград!!!

40

Анонимен

преди 11 години

Росица винаги е сърдита!Роси не плачи ще се върна...

39

orlinpetkov

преди 11 години

Непрекъснати протести до сваляне на правителството!!!!!!!100% мажоритарни избори Ясни правила за отзоваване на депутати.Пасивна блокада по цялата държава:- Блокиране на основни пътни артерии, железопътни гари, морски гари, летища, държавни институции от големи групи хора по входовете.- Забавяне на всякакви плащания към банки, мобилни оператори, ел. дружества, топлофикации, държавни институции, данъчни.

38

are_kulata

преди 11 години

Този ли е армейския главно-командващ???!?!?Боже, този няма смелостта и да бутне пешка на шахматната дъска, с която жена му го налага като се прибира !

37

СТАЛИН

преди 11 години

Сидер ага срещу Русим бей!Лудия срещу ***!Як екшън в ДПС ли е това?

36

Анонимен

преди 11 години

Защо нямаше консултации така доброволно февруари? Ами когаот намериха 400 хил. бюлетини?Пълен мишок.

35

arhar

преди 11 години

Всички си спомняме как лицето Цвятко Цветков от ДС си призна, че Маргините от СИК са си ' техни ' момчета . Станишко беше на погребението на Цвятко Цветков и това се знае от всички . При това положение възниква въпросът : Лицето Станишко приближен ли е до СИК ? А и всички разбрахме, че лицето Станишко е бил на сватбата на брата на бившия сикаджия Иван Иванов, който беше зам. - министър само 2 часа , което си беше и световен рекорд ...Станишко, играта свърши . Разкрит си ..

34

arhar

преди 11 години

Станишко, Олигарски и кукловодите им от ДС не разбраха ли, че дните им във властта вече са преброени ?Нали Станишко все казваше , че властта не е била самоцел за него ? Нека лицето Станишко да бъде истински мъж и да си подаде оставката , а след това заедно с кукловодите си от ДС - лицата Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов да заминат с еднопосочни билети за Марс !Цяла БГ вече знае , че 24 г. едни и същи лица от ДС дирижират събитията в държавата .Очаквах Станишко да каже кои са лицата / кукловодите на прехода / , които контролират организираната престъпност вече 24 г. !?Всички си спомн

33

Хасму

преди 11 години

Опа, герберчетата, да не ви се пукне жлъчката от злоба. Излишно е. Патрона ви ще подсмърча от банката си някъде вдясно!

32

Niakoi

преди 11 години

А бе стига лалали за тия офшорки. И аз имам фирма в офшорна зона и това ме прави престъпник ли. Май някои много бързо забравят как депутатите на оня циркаджия Сидеров се подписваха за едни заеми в офшорни банки

31

Анонимен

преди 11 години

гей-клуб юруш набира разклатени дупедавци срещу ***, скъсан презарватив и парче пица.

30

Анонимен

преди 11 години

Nie bogatite sme si napravili taka che vie bednite i obiknovennite ne samo da ne mojete nikoga da suzrete istinata ami i napulno nishto da ne moje da napravite i absolutno nishto da ne zavisi ot vas!

29

optimist

преди 11 години

Сидер ага не трябва да е депутат, камо ли председател на партия или пък комисия.

28

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев е пич! А Сидероглу е едно злобно старче с кънтяща от празнота кратуна. ***, заразяващ с крясъците си въздухът около нас. Върви си Бруте, никой не те иска!

27

Анонимен

преди 11 години

Долни, *** ***, ДГД!

26

ашкулсум президент

преди 11 години

господин президент колко тютюн набрахте с вашите роднини, точно ония с шалварките на снимката че направихте такива ***? сидеров не го харесвам и аз , но поне той си е такъв какъвто си е , а вие? и какво толкова че питал, ами вие сте за това, да отговаряте.. но както е казал ботев=а пипнат ли парата...вие ми паднахте в очите, не може един президент да насъсква един срещу друг собственият си народ/пардон не знам точно от какъв произлизате/и да си позволявате да вкарвате невръсни децав интригите

25

<-- ВЕЛП. НЕСОР.

преди 11 години

ГАТАНКА:Като "Мишка" изглежда,Като "Мишка" постъпва,Като "Мишка" се подхилва,По "Миши" път бе избран!От ГЕРБ-ерската ***!Що е то?