46

Анонимен

преди 11 години

Az sam balgar4e obi4am na6iqt velik boiko

45

Анонимен

преди 11 години

Balgarka e rodila boiko

44

Анонимен

преди 11 години

Boiko e velik balgarin

43

Атакист

преди 11 години

С разходки по площадите и викане мафия и оставка, *** не можеш ги свали от властта. Без бой и кръв тези червени *** няма да подадат оставките си.

42

Брей

преди 11 години

Вижте го това малко лумпенче, от малко нехранимайче, герберче русо....как не те е срам бе дете, яяяя

41

Анонимен

преди 11 години

Iskame si gerb

40

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС... не се карайте! 25% от гласуващите показаха, че не искат нито една от тези партии, а на следващите избори ще бъдат много повече. Когато се провалиш е въпрос на чест, морал и достойнство да се откажеш. Чест, морал и достойнство в политиката... тя е просто самоцел.

39

Анонимен

преди 11 години

Gledaite oreha na blitz dvd prikazki ne ymee da kaje a tragnal da rakovodi cqla balgariq

38

Natural Dialectics

преди 11 години

Комуниста е долно животно , кокала трудно пуска , ето го украинското изродче какво говори , затънал до ушите в ла**а единственото , което му занимава мозъчето е лични им дразги с Тиквун "Борисов власт няма да види" ...

37

протестиращ

преди 11 години

Тези наистина искат кръвта на народа, който ги храни.Не желая да издържам безполезни ***.Нима ще ме накарат на сила да ги прогоня от дома си.Те от цивилизован протест не разбират.М.Манолова казала,че идва месеца на отпуските и нещата ще се успокоят.През това време ще се окопаят още по-дълбоко и няма да има изкореняване на тази престъпна тройна шайка.Помните ли преди 23 год.какво направихме с "нежната"революция"НИЩО!Трябва промяна на способите за протест.

36

Анонимен

преди 11 години

Във Варна вчера протестиращите бяха 50 души.

35

Анонимен

преди 11 години

До lisygeraЕ нали имаше вече избори, всеки месец ли ще се правят изботи?

34

7

преди 11 години

SAMO PROST NAROD VODI DECA NA PROTESTI !!!

33

За да се върне Герб

преди 11 години

Днес видях плакат на протестите "Герб е по-малкото зло".Утре вече ще има плакати "Искаме си Герб".Вчера по БТВ "интелектуалката" Милена Фучеджиева, протестираща, доскоро живяла в САЩ, каза:"То е ясно, че сега след едни избори,Герб ще има най-много депутати." Значи протестиращите знаят, че протестират Герб да се върне, довереното лице на Борисов Каратиста, наркодилър и сводник на *** пак ще бъде назначен да представлява държавата в ЧЕЗ с 35000 лв. заплата /мес. и пак Б-я ще загуби 580млн.

32

Ива

преди 11 години

200 душици без работа, за купона висят.

31

ттттуууууутт

преди 11 години

комунист с мирен протест не се сваля

30

до реално

преди 11 години

Комунист вярва ли в БОГ ?!? Жалки сте в опитите ви да манипулирата, че протистиращите били платени от герб. Последнити не бяха нищо повече от поредното превлъплащение на мутро -милицонерската олигархия.

29

alex

преди 11 години

Triabva da se podhodi kum drugarite po tehnia na4in.konfiskacia na imu6testvoto i v zatvora.ne e demokrati4no ama 6te sraboti,hem tia nagli kradci niama da imat dostup do predstoia6tite izbori. interasno mi e dali moje niakoi ot tiah da izleze i da kaje az napravih tova i tova i bulgarskia narod jivee po=dobre .niama,6toto te si rabotitiat edinstvenno i samo za sebe si. a i sledva6tite deputati s minimalna rabotna zaplata,ako ne im iznasia da si sediat u doma

28

дали

преди 11 години

Защо манипулирате хората по телевизиите ,какви са тези общонационални протести като в провинцията хората хабер си нямат от вашия протест.Такава манипулация на общественото мнение не е имало и преди 89 г.Къде отива България,г-да журналисти опомнете се малко,не стойте само в София и по студията си и не ставайте смешни- това не е общонационален протест и вие добре го знаете.Как може да манипулирате държавата,засрамете се!!!

27

t

преди 11 години

И аз мисля, че деца не трябва да ходят на протестите, където недай Боже, нещата бързо могат да искалират. Пък поставянето на плакати на невинни деца не е много приятно. Иначе долу МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗВЕРГИ