91

SS

преди 11 години

Как си осчетоводяват разходите тези партии.Бронираните коли сигорно много харчат.

90

Гацо

преди 11 години

Чета и обобщавам исканията ви:1. Долу комунизмът (какъвто няма и никога не е имало, няма и да има)2. Волен да се махне (демек някой, който никога не е управлявал)3. Оставка и избори (и резултатите пак ще са същите) Ей затова ви викат *** !!!

89

Добряк

преди 11 години

Цацаров определено трябва да бъде под прицела на протестите защото само той ще вкара Боко и Цоко в панделата....На мен ми плащат от ГЕРБ и аз съм за протести срещу Цацаров !

88

Уволнение на Цацаров

преди 11 години

Уволнение на Цацаров, Уволнение на Цацаров

87

lewskar

преди 11 години

СПРЕТЕ СУБСИДИЙТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ,И ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЛКО ПАРТИИ ЩЕ ОСТАНАТ?А за Болен Долен е ясно никой нормален човек БЕЗПЛАТНО няма да го подкрепи след като взе парите и подмени вота на хората ,които гласуваха за него.Жалко че такива са всичките ЕТО ЗА ТОВА ХОРАТА ГИ МРАЗЯТ БЕЗПЛАТНО,ако в Бг се намери и един ЧИТАВ политик повярвайте ми само за няколко месеца с тия ХИЕНИ ще стане по-голяма ХИЕНА от тях.

86

georgi.ishkitiev

преди 11 години

А парите, където ги дава Волен на протестиращите от къде ги взима :-). Каквото е крал, подкупи и субсидии :-). За какво им даваме пари на тези *** - да организират протести и да мерят по хората, които им плащат заплатите,

85

Добряк

преди 11 години

Мисля, че Цацаров трябва да попадне под прицела на протестите, защото за всички е видно, че си затваря очите пред своеволията на Сидеров. Имаше някакви обещания, че щял да свали имунитета на Станишев за секретните документи. Свидетели сме, как месеци наред е пъргав и изпълнителен по казуси свързани единствено с ГЕРБ. Което е определено партийна обвързаност. Оставка на Цацаров!

84

Спрете бре

преди 11 години

Алоооо dris.bg спрете да триете бре ГЕРБави ***... За колко ви купиха и вас мутренската групировка ?

83

Croki_Gena

преди 11 години

вчера и тази сутрин гледах репортажите и новинарските блокове и разбрах едно нещо - защо протестиращите са много и защо журналистите така смело задават въпроси - НЯМА СТРАХ...предишните 4 години хората живееха зле но не протестираха, журналистите се държаха подлизурковски защото се страхуваха....И сега вместо да се радват и да оценят това което имат и тези които им го осигуряват, те се държат така, сякаш предишното положение им е харесвало.... а може и да е било така...

82

Ефремов

преди 11 години

Айде бе ЦАЦА, какво стана с независимата правораздавателна система. Сидеров вчера обвиняваше президента в "държавна измяна", а да плащаш на биячи, за да създават смут и хаос по улиците на столицата на България какво е??? Волен не е за лудница, вече е за затвора!!!

81

цигани

преди 11 години

БЕЛИ *** !

80

SS

преди 11 години

До val 789Каква атака бе нема такова нещо, а само един ненормалник с извратена психика.Повече ме дразни фактът , че в един момент и аз взех да му се връзвам , ама вече нема.

79

val 789

преди 11 години

До 112 грухГРУХ,ГРУХ *** в централата на ГЕРБ да ти дадат МЕДАЛА ЗА ГРАЖДАНСКА ДОБЛЕСТ!!!!

78

До Цацаров

преди 11 години

Айде ве, Цацаров, що не се самосезираш? Имаш данните, видеото от две телевизии, доказателства. Действай. Но няма, нали? Щото трябва да се отчиташ пред Дебелия и Мустакатия. ***!!!

77

Анонимен

преди 11 години

Гневът но Бразилският народ беше подпален от увеличение с 20 цента на транспорта, а тук ни увеличават сметките по няколко пъти годишно и си мълчим.Делим се на сини, червени, тикви и т.н. вместо да се обединим и да поискаме.- нормално заплащане за труда ни.- нормални пенсии за възрастните.- достъпно обществено здравеопазване.- образование на ниво.и още много други неща вместо да викаме кой син, червен, тиква и т.н.

76

Анонимен

преди 11 години

Това е практика на абсолютно всички партии, но тези дни понеже Атака е в устата на всички, ще я изкарат най-гнусната нея, а то всички са такива, че и повече... И на РЗС са платени митингите, и на Кунева, и на БСП, да не говорим пък за Герб и камионите с прасета...

75

AZE

преди 11 години

Тези пари са нашите пари... на честните данъкоплатци, чийто пари отиват за субсидия на партия Юруш. Ще позволим ли това?!?

74

val 789

преди 11 години

Много съмнителни ми станахте!!!! То бива,бива ама всеки ден АТАКА да е черната овца не е ли малко съмнително при положение,че"..

73

????????????????????

преди 11 години

Това означава че протестиращите не знаат за какво протестират

72

vesko02

преди 11 години

Абонаменти има ли?