54

Анонимният

преди 11 години

Нека не забравяме, че медийната група на Пеевски четири години поред обслужваше сляпо и безропотно правителството на ГЕРБ и клеветеше противниците му.

53

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН ЧОВЕК Е ПРЕДАЛ ЛЕВСКИ,ЕДИН ЧОВЕК Е ЗАСТРЕЛЯЛ БОТЕВ,НО ТАКЪВ КОЛОСАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НА ЦЯЛ НАРОД,МИСЛЯ ,ЧЕ НЕ Е ИМАЛО.ШЕ СЕ ИЗУЧАВА СЛЕД ГОДИНИ В ИСТОРИЯТА КАТО НАЙ-ЧЕРНАТА ЛИЧНОСТ ТУК.

52

Samuilov

преди 11 години

Най-после психиатрията да се самосезира! Какво чакате още, че не прибирате тоя ***?

51

Анонимният

преди 11 години

Не бива да допускаме справедливият гняв от абсурдното назначение на Пеевски да върне на власт престъпната клика на Борисов и Цветанов. Тогава нищо не правим, въртим се в омагьосан кръг, възпроизвеждаме статуквото.

50

Анонимен

преди 11 години

тези дето сега плюят Сидеров, по същия начин го плюеха и в 2009 , когато с негова помощ Бойко Борисов стана премиер. Щяха да го плюят пак а ако сега го беше подкрепил, след всичко което успя да сътвори ГЕРБ тези 4 г. Явно на малките партии в БГ им е писано да ги плюят. Те затова и повечето изчезнаха в тези избори

49

бай Генчо

преди 11 години

Вие сте едно гадно племе! Живеете десетки години назад в еволюцията на човека и все още смятате че да мразиш турците те прави националист! Видяхме ви в Благоевград! Видяхме ви и в Пловдив! Нито свобода заслужавате нито Европа! Умрете си в омразата долни расисти.................Не е хубаво да искаш смърта на някой, бъди по-смирен...С какво си по-различен от тези срещу изричаш тези думи?И една задача: Защо към Вежди Рашидов няма така омраза, както към министри от ДПС, нали и той е етнически тур

48

bezpartien

преди 11 години

излишно се пените дами и господа (другарки и другари)нищо няма да се промени в България има 3-4 партии не щете Бойко да управлява управлява БСП+ДПСне щете БСП+ДПС идва Бойкоалтернатива в момента няма е може би след 5-6 г ще се яви някоя нова партийкаи да има избори и да го няма Волен гласовете ще се разпределят другаде в тия 3 партии така че същата работа жалко но факти за това сме виновни ние избирателите поне аз така мисля

47

Мистър Х

преди 11 години

Волене и като си помисля, че с тия 1000 лева заплата дето ги обещаваше малок оставаше да гласувам зе теб..... впоследния момент се спрях. Как можа да не гласуваш против майчиният език, как можа да не гласуваш против узаконяването на *** гета, как можа д не гласуваш против Делян пеевски. Волене - свършен си като политически субект - и ти и Атака. това е краят ти. Никой вече няма да гласува за теб. Ти влезе в позицията на царя - балансьор. Можеше много да спечелиш, ама загуби всичко.

46

Анонимният

преди 11 години

Защо, да речем, се вика само пред сградите на БСП, ДПС и Атака? Защо удобно се "подминава" адреса на Бойко Борисовата централа? Тя по-малко виновна ли е за народния хал? По-малко виновна ли е за охолния финансово-медиен монопол на Делян Пеевски - доскорошния дръзновен трубадур на герберската правда?

45

Анонимният

преди 11 години

Интелигентните хора, които се включиха в демонстрациите със сърце и душа, безкористно, напук на всички партии, са притеснени. Вече се появиха съмнения, че ГЕРБ инфилтрира погромаджии в протестите. Говори се за платени суми, за хонорари от по 40 лв. на калпак.

44

nero43

преди 11 години

хора да не "храним" тази биоплазма с нашето присъствие пред централата му.той живее за провокациите.той е луд на който е платено да извършва нередности в държавата и понеже е психично болен е ненаказуем освен че се прави и на български депутат.не минавайте пред неговата централа да видим по кого ще хвърля бутилки този *** или може би срещу или българските полицаи.

43

Анонимен

преди 11 години

Атака се оказа турска, да видим сега ако има избори дали ще мине процентите, за да е в парламента.... хората не са ***.

42

yyyyy

преди 11 години

ВОЛЕН Е ПАДЕНИЕ НА МОРАЛА,ТОВА ДЖУДЖЕ С КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Е ЛУД,ДОРИ И ДА ГО ИГНОРИРАШ ТОЙ ПАК ЩЕ СЕ БЛЪСКА И РИТА ДА НАПОМНЯ ЗА СЕБЕ СИ-***

41

Az..

преди 11 години

До Етнически турчинНищо против вас, но когато се разпореждате във вашата държава Турция!Тук в България ние определяме правилата и АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ТУК ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ, А НЯМА ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СИ Е НАРЕД!!!

40

Анонимен

преди 11 години

ей за тази маса от снимката си продаде волен гласа - да сложи кокалче на нея,щото мръвка бсп и дпс няма да му пуснат,ама поне трошици....

39

НИКОЛОВ

преди 11 години

БОЛЕНЕ ВЪЛВИ ДА СА ЛАКУВАШ,ДОВИЖДАНЕ ,ДОВИЖДАНЕ ,ДОВИЖДАНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА БОЛЕН ПСИХАР,ТИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ

38

Анти Ссидеров

преди 11 години

Волен Сидеров е уплашен за бъдещето си. Погледнете лицето му- изкривено от злоба, та той сее лъжи без срам. Сидеров насажда омраза, нека му отговорим със същото!

37

Анонимен

преди 11 години

Волен ще откачи и ще се самоубие с бункера си.. Гаранция

36

4321

преди 11 години

Волене, защо излъга хиляди българи с лъжливите си обещания, бе популист мазен? Знаеш ли как ме е яд, че ти повярвах и гласувах за тебе!! Оказа се типичния български предател, който мазно и гнусно ходи ту при едните, ту при другите, само и само той да е добре. Мамичката ти ***, честно ти казвам, ако дойдеш на протеста когато сме 20 000 мутрите с които си се обградил няма да те спасят! Историята няма да ти прости и ние истинските българи също!

35

sami922

преди 11 години

това е най-доброто решение , да изолираме този болен мозък