40

Frank Zappa

преди 11 години

Проблема е, че простащината и наглостта могат да се противопоставят на интелигентността само с НАСИЛИЕ!За съжаление това ще би била една тъжна развръзка...

39

нико111

преди 11 години

Да се направи нова партия на протестиращите, хората които уважават и зачитат всички!Толкова е просто и лесно, трябва повече последователи и ентусиазъм! Нова партия която ще бъде от нов тип, не социалистическо-популистка,нито националистическа.Партия в Центъра, на повечето хора, на справедливо и честно разпределение на благата, на война с корупцията!Партия която да е отговорна към всички български граждани, и която няма да търпи никой да е над закона!Партия България, на младите хора, на бъдещето на държавата!.........................................................................

38

Аз

преди 11 години

До Frank Zappa - Имам усещането, че БСП и ДПС не могат да разберат в какво се забъркаха...Но едва ли са толкова глупави! - Напротив, те са представители на най-глупавата и арогантна част на обществото. Българският Народ има поговорка: - "Дават ли ти - яж. Гонят ли те - беж".

37

БРАННИК

преди 11 години

За националните предатели Централен Софийски или Централни Софийски. НА НАС НИ ПИСНА ПОВЕЧЕ СМЕ И ОТ ПОЛИЦИЯТА И ОТ АРМИЯТА. ПРИЗАОВАВАМ ПОЛИЦАИТЕ КОЙТО ПРОСТО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, ДА СПРАТ ДА Я ВЪРШАТ И ДА ДОЙДАТ ОТ ДРУГАТА СТРАНА, ВЪВ ВАШ ИНТЕРЕС Е.

36

Смях

преди 11 години

До Бай *** от ХанойСлед тези разкрития дали пишман президентчето ще си подаде оставката ЕДВА ЛИ !Цецо ще му тропне със крак а Бойко ще се провикне дръж и мижътурката ще започне дискусия за политическите отговорности ... Без да му пука че е избран със манипулация на вота...

35

Мистър Х

преди 11 години

Няма да забравя управлението на Царя, когато Еди сугарев пусна във В."Седем" секретна стенограам на министър Калчев с Черепа Божков, разговор за една площадак която черепа исакше да придобие на безценица и тъй като бе инвестирал няколкостотин милион в НДСВ и личон бе предложил калчев за министър оня се бе насрал. " да шефе....разибира се шефе...както кажеш шефе".... Ако още си мислиет, че България се управлява от партиите в паралмената- грешите, тя ес управлява от невидими олигарси.

34

5

преди 11 години

Тия още не могат да схванат, че хората са подивели от безобразията, търпени с години. Още не могат да осъзнаят, че каквото беше, беше!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Който не иска да се бори за България да си ходи в Анадола! Писна ми от безразлични "българи"! 18:30 пред МС!

32

Pimp C

преди 11 години

Защо никой не поставя реални искания, които парламентът да гласува???Защо? кой печели от една гола оставка???? Вижте седемте точки които Слави предложи вчера, да се направи група в фейсбук и да се обсъди!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Ако правителството остане протестите ще се утроят

30

Анонимен

преди 11 години

какво искат тези хора всеки месец избори ли ?

29

трол

преди 11 години

До Киро/Spiro кофражистаСпри се бе ***... Не мога да разбера тези от ГЕРБ по какъв метод си подбират ТРОЛОВЕТЕ ??? Мисля че критерия е да са на по ниско интелектуално ниво от Вожда Винету Банкянски :)) До сег искрено се съмнявах че има подобни индивиди но от ГЕРБ винаги могат да те изненадат :(

28

Аз

преди 11 години

До ForgetMeNot - Абе незабравко, кой досега толкова ясно и категрично е показвал арогантно в лицето на ВСИЧКИ, че се управлява в името на ОЛИГАРСИТЕ и те нареждат по постовете на държавата отявлени *** с откраднати от нас пари. *** от Раднево, които зщитиха Олигархическото прасе даже не му знаеха името, защото са купени за едно ядене.

27

Мистър Х

преди 11 години

истината е че и четирите партии в пармента са само фигуранти. те се управляват от олигархичните кръгове н КТБ и ***, както Кунева се управлява от Иво Прокопиев.. тези хора са дали МНОГО пари и са истинските господари на България, затоав сега на партиите им е трудон да дадат заден.

26

Революционер

преди 11 години

Трябва да се протестира против "Атака", които влязоха с купените гласове. *** и бедните хора, които няма какво да ядат се продадоха на Волен Сидеров за 100 лв, за да гласуват за "Атака" и 50-100 лв на всеки протест в подкрепа на "Атака". Това са ***, ако на Сидеров не му е ясно, и той е *** !!!

25

neanonimen

преди 11 години

До тук няма бъдеще 25Марш провокатор! Айде Терминал 2 или автобуса към Азия!

24

Eur0tica

преди 11 години

До Анонимен 11И кой точно ще го вкара в затвора? Цацаров ??? Че нали той е човек на Пеевски !!! Защо ли не разсъждавате като пишете??? Не разбрахте ли ,че ДПС и Герб са комбина !!! И аз съм гласувал за ДПС не го крия , но как да кажеш на черното бяло ....

23

Анонимен

преди 11 години

Нали си знаете за днес! 18:30 пред МС!

22

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Росен Плевнелиев притежава огромни суми в офшорни сметки в Кипър. Това стана ясно късно снощи след като бяха публикувани факсимилета от документи, включително и личният му паспорт. Факсимилетата са публикувани и от варненския разследващ сайт Афера. Тази сутрин няколко български новинарски телевизии разпространиха новината.

21

СиДянков

преди 11 години

Абе ще кажа както казваха герберите НЯМА АЛТЕРНАТИВА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ !!!