27

Тодор

преди 11 години

Властта е сладко нещо.Май има още какво да се краде в държавата щом толкова се натискат за нови избори.Едно е ясно сините пак ще са извън парламента.Все пак не сме овци а умни хора.

26

Мистър Х

преди 11 години

всичик знаем кабинета в сянка на Бойко борисов - министър на финансите - Влади горанов,министър на строителството и първи вицепремиер- лиляна павлова, министър по социалните грижи - томислав Дончев, минътър по правосъдието - Цецка Цачева, на външните работи - Николай Младенов, на вътрешните - Калин георгиев .... БМойко обяви кабинета в сянка като пое мандата от Плевневлиев.

25

Анонимен

преди 11 години

Ей гербери продължавайте да целувате на Цоко и Боко ***, пък като дойдат пак на влас ще ми ядете к.....а!!!

24

Гошо Самолета

преди 11 години

Е, това е мечтата не всеки средностатистически българин! Браво, винаги съм я харесвал, и който пише глупости , че била еди каква си, да върви да чете за Ким Кардабаладжан! Ерудирана жена с чувство за спрведливост! 4 години не се ли убедихте в това?

23

Комунист

преди 11 години

Мисля,че ГЕРБ направи тези нови стачки.Защо не дадоха поне 100 дни на правителството - ние 4 години им търпяхме глупостите и безобразията.Така нищо няма да се направи в държавата.Само пари за избори се харчат.Не сме толкова богата държава.А и както се вижда и гражданите не са много умни.

22

Мистър Х

преди 11 години

герб са обявили, че нямат нищо против Делян Пеевски, но дръжат пак да са на власт - изказване на Димитър Главчев от близките часове

21

Протестиращ

преди 11 години

Айде бе, не участвате! Само дето там се мотаят и Делянчо Добрев, и Лилянчето Павлова, и други знайни и незнайни муцунки, свързани с предното управление. Но слава богу, никой протестиращ не се занимава с тях. Не протестираме срещу сегашните слуги на олигарсите, само за да върнем предните такива. Няма да ви позволим да яхнете протеста на хората срещу самата система. Аз лично съм за това партия като ГЕРБ да управлява, но с нови и способни хора в ръководството, не с ББ и комуняшки като тая!

20

Der

преди 11 години

И кво толкова е станало че искат оставка?Ами ГЕРБ 4г. като ни търмъчиха и къде по-лоши неща вършиха, що не им искахме оставката още в началото?Иначе, хич да не си помислите че протестите са от ГЕРБ, абе хич няма такова нещо ши знаете ...И един мармот завива ...

19

Мистър Х

преди 11 години

стига с този премер. От него нищо не зависи. Трябва ни оставаката на Станишев.

18

1

преди 11 години

С Вота на недоверие ГЕРБ ще легитимират кабинета , като по този начин , ще направят и договорките. След това пак ще тръбят , че Атака подкрепя кабинета.

17

Анонимен

преди 11 години

Оставка и СЪД

16

anonim

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ на власт!

15

Анонимен

преди 11 години

БРАТЯ, ДА ЗАВЗЕМЕМ ВОЕННИТЕ СКЛАДОВЕ И ДА ПОЧВАМЕ ВЪЗТАНИЕТО! В САНДАНСКИ ВЕЧЕ СА ВЪЗТАНАЛИ И НИЕ ТРАБВА ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА ИМ! НА ОРЪЖИЕ, БРАТЯ!

14

висок

преди 11 години

Пеевски е избран с решение на НС за шеф на ДАНС. Положил клетва и подписал клетвен лист. Несменяем за 5 г. Два часа по-късно получи ключовете от кабинета и касата си. Встъпи в длъжност. Това, че не се е разписал при домакина за бюрото , стола и цветята е подробност. Нов шеф може да се избере предсрочно САМО след смърт на титуляра или писмена ОСТАВКА. Запомнете го! Ако подаде оставка, не може да се върне в НС!!!

13

ще дадат живота си

преди 11 години

Протестиращите заявиха, че ще дадат живота си в защита на 6-те апартамента на Цецо!

12

Разходки

преди 11 години

Разходка-джиите по "Витошка" разбраха ли защо ги манипулират да излизат? За да се върне пак Цецка-председалката... После пак ще се окаже, че сте излизали, само заради "едната Цецка". Тежко и Горко на тия, които чакат Държавата да "ги оправи"!!! Тая нЕма да стане!...

11

Анонимен

преди 11 години

Цецито и хареса в парламента и не ще да пуска кокала, пени се като бясно куче!!!!Ха-ха-ха!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Вместо Бойко Борисов да се върне на бял кон , май ще гледаме Конникът без Глава ...

9

Бай Манол

преди 11 години

Браво, това са приказки! Най-добрия политик последните години.

8

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ, долу БСП/ДПС/АТАКА!!!