11

ашок

преди 11 години

Само така ГЕРБ. Вие не трябва да ставате съучастници в поредното съсипване на държавата.Падане на валутния борд, печатане на пари , ограбване на населението. НТова предстои!

10

пича

преди 11 години

До АнонименИстината е, че ти си пълен *** и заслужаваш червените терористи и турските *** да ти разцепят ***

9

аман

преди 11 години

ВЪПРОС ЗА ПОДКРЕПЯЩИТЕ БСП, ДПС и АТАКА:КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЗОБЩО ДАЛИ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ИЛИ НЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ???

8

тъпчо

преди 11 години

до 8. Нямам какво да добавя...:)

7

така е

преди 11 години

Ще има , ще има но само тогава когато гражданска война и тези които вече толкова години са в парламента изчезнат само тогава ще се оправим ...

6

Анонимен

преди 11 години

Докато някои мислят като първия коментатор,няма да имаме държава! Толкова *** народ няма в света-значи щом любимците им сгафят,това не е гаф,не е поведение срещу дръжавата и народа й, а комунистически измислици:) Осъзнайте се,бе,хора-стига сте робували на партии и кумири-ДЪРЖАВАТА НИ ЗАГИВА с такива депутати-фръцкали се като ученици. Истината е,че с просташки номера и липса на елементарно възпитание,тия нямат право да съставят законите на една държава! Пълна идиотщина!

5

мaорa

преди 11 години

Е поне се докaзaхa кaто отговорнa пaртия .....хaхaхa дреме.им.зa.избирaтелите,които сa ги постaвило тaм дa рaботят всеки ден.

4

аман

преди 11 години

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЗОБЩО ДАЛИ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ИЛИ НЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ДЪРПА КОНЦИТЕ В МОМЕНТА.

3

тъпчо

преди 11 години

ЗАЩО се разформирова ГДБОП????????

2

Анонимен

преди 11 години

Няма как да има нормална партия в БГ, всеки подобен опит се унищожава от комунисти и турци за да може мизерията да властва а от там и те....

1

pfff

преди 11 години

ее за толкова години как не се появиха някои свестни политици и поне една свястна партия да има как за толкова години !! Хората вече им писна от всички !!!