98

фдсф

преди 11 години

"Според Кънчо Стойчев би било добре правителство да работи дотогава, докато е полезно за България. " Едно вредно правителство никога няма да бъде полезно, драги празноглав тъпоумен червеногъз ***!

97

Good_Witch

преди 11 години

До are_kulataот коментарите ти личи, че си ядосан..на "Герберастите"Мисля, че яростта ти трябва да е насочена другаде.Не мисля, че с регистриране, ГЕРБ ще имат възможност да попречат на това "правителство", убедена съм, че от АТАКА, утре ще подкрепят правителството Олигарси.Но има нещо в коментара ти с което съм напълно съгласна"Има алтернатива, но външни и вътрешни фактори я смачкаха!България е африканска държава с африкански доходи, джунгла на монополи и олигарси."

96

Алекс

преди 11 години

До are_kulataОтказ от регистрация означава липса на кворум в парламента, а не присъединяване към мнозинството. По тоя начин се гарантира че никоя купена овца няма да се покаже солидарна с БСП/ДПС. Точно за това Атака е под въпрос тука. Преди да даваш гръмки мнения почети поне изборния правилник.

95

моя

преди 11 години

Борисов утре ще подкрепи Орешарски. Не плювайте по Атака! Искате цирк? -Ще го имате! ХАХАХАХАХА!

94

atcomtatz

преди 11 години

Българска Социалистическа Атака за Права и Свободи

93

atcomtatz

преди 11 години

Няма смисъл да се пита ЧервенКънчо за кавото и да било, защото мнението му е предварително известно

92

atcomtatz

преди 11 години

ЧИЧКОВИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

91

троен Гей брак

преди 11 години

Чуден троен брак по сметка правят:СерГЕЙ Местан + Лютфи Станишев + Волен Дмитриевич Ахмедов.Има ли значение кой на кого в коя дупка ще бърка,след като е по взаимно съгласие и за взаимно удоволствие.Мотото им е: "През Москва или Истанбул да закараме българите в Средна Азия,защото само там властта се ибава с народа и краде безнказано.Тези неща ние ги можем и сега пак сме на власт,*** народе."

90

Анонимен

преди 11 години

герб върви по стъпките на костов

89

Orido

преди 11 години

msimov: Утрепко смешна...Борисов комунист..,а новите (стари) Сер-гейове какви са бре ? не са комунисти.. верно не са..те са гладни комуниеврейски комунисти ... и ти си *** като тях.. забравих.. експерти били... по крадене и демагогия.. Нищо зимата идва.. маса *** няма да доживее следващата.. ще дрънкате празните *** на другаря Серго ама ще е късно.

88

Пъзел

преди 11 години

Не плачи, майко, не тъжи,че станах ази хайдутин,хайдутин, майко, бунтовник,та тебе клета оставихза първо чедо да жалиш!Но кълни, майко, проклинайтаз турска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина -да ходим да се скитаменемили, клети, недраги!Аз зная, майко, мил съм ти,че може млад да загина,ах, утре като преминапрез тиха бяла Дунава!Но кажи какво да правя,кат си ме, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа турчин, че беснейнад бащино ми огнище:там, дето аз съм пора

87

are_kulata

преди 11 години

До Good_WitchКога съм казал, че съм доволен, напротив, мразя ***, всичките. Лично съм давал от себе си в борбата срешу тях!Именно за това, ми е жал за всички които гласуваха за ГЕРБ, защото те трябваха да ги свалят утре!Н изпадай отново в ежедневния биполярен модел ГЕРБ-БСП, едните или другите, няма алтернатива, достатъчно!Има алтернатива, но външни и вътрешни фактори я смачкаха!България е африканска държава с африкански доходи, джунгла на монополи и олигарси. ГЕРБ=БСП

86

коко

преди 11 години

Поредната нашенска простотия.Защо не си оставихме служебното правителство?Не чувахме "Аз построих" или "Заловени са Коня,Мулето и Пръцкащите",а живота си вървеше безпроблемно.Май всички проблеми идват от Парламента и Правителството,които защитават нечии интереси.А най -добре щеше да бъде,ако още по времето на Президента-дървен философ Парламента беше заседавал на един стадион...

85

обективно

преди 11 години

Олигарски още от сега е ясно че,големо тегло ще тегли.От една страна са Съсела и Лютвибей от друга старана са АТАКА и ГЕРБ!Просто този човек си е турил два/три таралежа в гащите.

84

Good_Witch

преди 11 години

До are_kulataи сега искаш да ме убедиш, че никой "друг" няма да дърпа конците в това правителство?Искаш да ми кажеш, че си доволен от това, че зад предложените министри стоят хора от ъндърграунда/а това не си го измислям аз, има достатъчно материали и който поиска може да се информира/Искаш да ми кажеш, че си много доволен от предизборните обещания на Г-жа Георгиева!?..и само това ли..Кое те очарова в това проекто-правителство?Отговорете ми, моля, Г-н Докторе!

83

Атакист

преди 11 години

Аве нещастници, един резак от малък си знае турски език. От малък е закърмен със злобата си към нас. Не му трябват нито учебници на турски за да е фанатик, за да е КУЧЕ.Напротив, учебника по турски може да го образова малко и да не е такова първично животно израствайки и мразейки българите.Най-лицемерното животно на земята впрочем е бг турчина!Кани те у вас, прегръща те и те има обаче винаги за ***!КУЧЕТА!

82

are_kulata

преди 11 години

ГЕРБЕРСТИ, ако не искахте да управлява БСП, защо не се региситрирате утре и против ?Нали давахте гаранти, че ако с АТАКА не се полчели нещата ще даде гласове на БСП?Значи имахте притеснения, че ТАКА ще са против утре !Защо тогава не се регистрирате и не свалите Орешарски??!?Защото унижавате нелепите си гласоподаватели с лъжи и интриги!

81

Атакист

преди 11 години

до 85...ПЛЮСОВЕТЕ..... МНого *** имало тук наистина...

80

Атакист

преди 11 години

до 85В семейството са научли турския от 5 годишни, а нещо повече в средата в която живеят ги подтикват на Фанатизъм....а не учебниците които ще четат.

79

Сняг

преди 11 години

Става страшно за българите в България! ДПС и БСП ще довършат държавата и народа и ще се кефят дори гадовете мръсни! ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ и излизайте на улицата да свалим тия сатрапи!Взеамете каквото имате под ръка и да смачкаме самозабравилите се комунисти и ***!С камъни, брадви и сопи ще ги претрепем, щом обричат нас и децата ни на гибел!