54

СоциаГлист

преди 11 години

А дано ама надали !!!

53

Анонимният

преди 11 години

От това развитие на голямата лява партия у нас печели цяла България, без оглед на партийни и идейни различия. Но вместо подкрепа или поне разбиране, започна един смешен плач На отиващите си Герб

52

Модератор

преди 11 години

До Добряк: Кликвайте само по веднъж, за да не се дублира мнението

51

Анонимен

преди 11 години

Не искам Борисов ама вас още по-малко ви искам, ***! Един свестен неопетнен министър не можахте да предложите !

50

Анонимен

преди 11 години

Кабинета не е тръгнал още, а вече великият вожд без ден трудов стаж го определил като силен.Тези няма да си отидат вече.

49

слънчигледов

преди 11 години

Кабинетът Орешарски като плод на герберо-социалистическата дружбабел. ред. При Дянков емблемата беше постна пица. Сега се предлага таратор, от който е извлечена краставицата, за да бъде насочена към консуматорите някъде отзад ... А дали има чесън или нечесАн, е все едно

48

rumen221

преди 11 години

СЕРГЕЙЧО,ИЗБИРАМЕ ПРЕМИЕР ЗА ДА УПРАВЛЯВА, А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, като БОКО с некадърните си министри!Правителството на ГЕРБ и Бюджета са неадекватни, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;- Изхода дойде - НОВ ПАРЛАМЕНТ, НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, преработка на бюджета и ИСТИНСКИ ДАНЪЧНО-ДОХОДНИ РЕФОРМИ в полза на гражданите, в противен случай СПИРАМЕ ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ!.

47

52

преди 11 години

Доста си понадул цифрата, защото не се знае колко хиляди бюлетини излезнаха от печатницата преди да спрат другите 350 000.

46

az

преди 11 години

Vi tozi bolen mozak ne6tasten siderov za 4ovek li go smqtate

45

Анонимен

преди 11 години

Утре на "кабинета" да не му се случи случка, като на Левси титлата. :)

44

rumen221

преди 11 години

ДА НИ Е ЧЕСТИТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЕНО ОТ 217 ГЛАСА!!!Защото БОКО заяви:1. Радвам се, че от това, което чувам, Орешарски засега стриктно спазва нашата програма. (БРАВО ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!)2. Позорно е Българското правителство да е подкрепено от ултра-националисти (БРАВО И НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!))МЕЖДУ ТРИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ПАРТИИ НЯМА НИТО ПРОГРАМНИ, НИТО СИДЕРОВИ ВЪЛНЕНИЯ"И- ГРАБЕЖИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ, НО СЪС СМЕНЕНА ВЪЛЧА КОЖА И СЪЩИЯ ВЪЛЧИ НРАВ...!!!.

43

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига сте плюли преди да са встъпили на власт. Да видим какво ще направят първите 100 дни и тогава може да се дават оценки. При всички положения посочените министри са десет пъти по експерти от експертите в кавички на Боко.

42

Волен Сидеров

преди 11 години

знае,че първи окрадоха България БКП/БСП-17 милиарда Луканов раздаде с куфарчета, БСП съз-даде мутрите, РМД-тата бяха нова кражба, няма село или град дето "Крадци отБКП/ БСП" да не са откраднали част от богатството на България.Чудя се кой нормален човек гласува за БСП и Герб-клонинг на БСП.

41

НОВИН-КА

преди 11 години

ГЕРБ ЩЕ ПОДКРЕПИ КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ С 2/3 ОТ ГЛАСОВЕТЕ СИ-АНОНС ЗА ТОВА ДАДЕ ВОЖДА БОРИСОВЯКАТО КАЗА,ЧЕ ОРЕШАРСКИ ПРЕДЛАГАЛ ПРОГРАМАТА НА ГЕРБ./УТОЧНЕНИЕ- ТОВА,КОЕТО ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ ПРЕЗ НЕСЪСТОЯЛИЯ СИ МАНДАТ/ ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

40

Анонимен

преди 11 години

Станишко-*** разиграва циркове.

39

тъпчо

преди 11 години

до 24. Сидера не само, че помогне за това правителство ами ще го крепи възможно най-дълго. То верно, че електората му не блести с Бог знае какъв мозъчен потенциал ама ще се усети. Освен това има и други нациоанлисти. Та ако не скочим да ги ометем одма са си изкарали 4 години.

38

петева

преди 11 години

Новият министър на културата от кабинета Орешарски Петър Стоянович, който бе парламентарен секретар и началник на кабинета на министър Надежда Михайлова в правителството на Иван Костов (1997-2001), е човекът, който урежда прословутата среща между Пламен Орешарски и Васил Божков, заради която кандидатурата на Орешарски бе отеглена на времето за кмет на столицата от сините.

37

Virra

преди 11 години

Пък най силният държавнически жест е всички партии да се саморазпуснат и да останат само ***,както си беше 45 г.

36

Good_Witch

преди 11 години

Станишка, а да не би подкрепилите АТАКА да искат власт имащите да бъдат комунисти и турци?Май се изпаднал в голяма заблуда ;)...или ти изобщо не си излязъл от сънищата си)

35

katil

преди 11 години

tozi g*i e nai podlia 4ovekopodoben i*rod