86

Отстреляха още един

преди 11 години

*** гербер не-милиционер. Милиционерите едно време въпреки вицовете си разбираха от работата за разлика от сегашните *** и явни бандити. Нито Цвъки нито Тиквата са работили като милиционери, нито като полицаи, а само като бандити /спортисти/ с извинение към истинските спортисти

85

Гюро Михайлов

преди 11 години

Следващото "обяснение-оправдание" ще бъде "Колата не е излизала, ами е открадната, и не са подслушвали от МВР, ами крадците"!И пак ще трябва да вярваме!? Явно или управляващите нямат високо мнение за народа или имат погрешна преценка за самите себе си!

84

Анонимен

преди 11 години

До сега не съм срещнал човек,които да харесва ГЕРБ,напротив всички ги проклинят и ги псуват на майка-факт!!!

83

Бойко Методиев

преди 11 години

Борисов да си приготви паста и четка за зъби. Пижама на раета ще му бъде осигурена от държавата

82

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 85 "В соц-проучванията първа била ГЕРБ,алоооооо......"Точно на място. Поздравления.Това са поръчкови проучвания. И децата го разбират.

81

БОЙКО

преди 11 години

БОРИСОВ Е НА КРАЯ НА ВЕРИГАТА

80

ЦВЕТАН ГЕНЧЕВ

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ Е СЛЕДВАЩИЯ ПО ВЕРИГАТА

79

ххххх

преди 11 години

Бедните хора да не забравят как Бойко си направи тържество по случай ЕДИН МИЛЯРД ЛЕВА който е направил,но това се премълчава,но и това ще излезе на бял свят.Та такива оправници ли ще мислят за нас да ама не.

78

от Чехия

преди 11 години

До ЕККаква Бразилия, брат? Чета новините, нищо, че не съм в България. Я се заинтересувай колко процента от нашите деца употребяват наркотици.Докаже ли се, че това е истина, тоя Флоров е за въже.Има и друго. Да излезе наяве колко пари дават централите на партиите на платени коментатори. Точно на такива форуми като тоя.

77

Тиквоч

преди 11 години

И след всички тези гадости *** пак си иска да си е рая...

76

Анонимен

преди 11 години

В соц-проучванията първа била ГЕРБ,алоооооо каде ги правите тези проучвания бе във факултета ли,та нали народа се вдигна на бунт срещу тях и ги прогони с камъни,ами питайте тези 2 200 000х.пенсионери или близо 1 000 000х.безработни или питайте хората от селата и малките градове изложени на умопомрачителната мизерия и *** престъпност,след изборите ще се чувствате като ударени с мокра талпа ,мръсни и *** мутри гробарски!!!

75

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков=Бойко Борисов+Валентин Златев.За който не е разбрал няма ГЕРБ против БСП,има Живковисти против политбюро на БКП,Живковистите си отмъщават за 10 ноември. В резултат ще си плащаме скъп бензин,ще ни мачкат монополи и те така.Отърване от комунисти няма.Само от Костов ги е страх и едните и другите.Това е положението ,който разбрал разбрал ,кака се ожени.

74

ххххх

преди 11 години

По времето на Иван Костов хора работещи на митниците,а имено събиращи пътни такси са взимали пари с купища,като част от тях са оотивали за хората от София но броя не им се знаеше.И СЛЕД ИДВАНЕТО НА БОРИСОВ ГЛ.СЕКРЕТАР ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО.Той реголира куфарчетата към София.Разберете че няма нищо скрито всичко се знае и за това приветствам такива документи които излизат.Да ги видят тези тарикати.

73

Броуди

преди 11 години

До Анонимен:***- ти имаш ли представа какво е истински комунист. Явно нямаш, щом дрънкаш подобни глупости. Истинският комунист трябва да е поне трето поколение, като любимия ти Бойко.И Цецко в компания с леля ти Цецка.

72

Лольо

преди 11 години

Как пееха Ъпсурт: Някои куки май са много лоши мутри

71

ЕК

преди 11 години

За какво ли са го подкупвали и колко пъти,сигурно да влезнат едни тонове кокаин в БГ и после да полетят към Бразилия с Боевски

70

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ АНТИКОМУНИСТИ,ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

69

Анонимен

преди 11 години

Червените от ГЕРБ срещу розовите от БСП,егати смешката,като всяко нещо правено от комунисти и антикомунизма им като комунизма им,фълшиф.

68

БОБЪР

преди 11 години

До tito- Ти си многои зле др. Тито- пък и хубаво име си си избрал. Да се чуди човек откъде се вземат такива *** у нас!

67

ххххх

преди 11 години

До анонимем 2 и 8 ако не беше извършено престъпление с изнасянето на тези документи нямаше как да разберете какви кадри има ГЕРБ и какви са ги вършили през мандата. И НАЙ ВАЖНОТО, КАКВО ЩЕ ВЪРШАТ АКО СПЕЧЕЛЯТ. То за това е зора за кокала,защото ако не спечелят някой хора са си пътници барабар с Бойко.Нормално е като знае какви ги е вършил,като охранител,като кмет,като примиер.