42

Станишев

преди 11 години

И ние подслушвахме и затваряхме враговете на комунистическата революция, но законно! И изборните успехи ни бяха с по 99,9 %, съвсем законно и конституционно. И народния съд беше законен!

41

Бай Ставри

преди 11 години

Боко, Цоко, Плевела, Мирко, Дянката, Бирата и други швепсове- това е съвременната ДС и внедрените антибългарски агенти! Те продадоха, разграбиха и разрушиха страната! Вън ГЕРБ от властта.

40

В близко бъдеще:

преди 11 години

Роман Василев арестува Цецо, с думите: -Тъй като си престъпник...На колене!...

39

сорсе

преди 11 години

Безкрайната ви наглост е трето г-н Цветанов

38

Анонимен

преди 11 години

ХахахахахаИма си израз за такива : "Хем нас*ано, хем голямо"Няма по нагли и безочливи хора (простотията и некадърността им са друга работа) от боко и *** му

37

Анонимен

преди 11 години

Абе, тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак... В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция...;...Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...;...Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говориме.;...Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам."

36

роден

преди 11 години

Това изказване не е в духа на "обосновано предположение" май,а Цвиноглав?? Не мога да сетя, ти изчака ли разследването за лекарите от Г.Оряховица,павиан нещастен?! Толкова си *** и измислен Мики Маус и куха кратуна,че погледа ти от вдлъбнат по-вдлъбнат става всеки ден

35

Алов

преди 11 години

Тоя зелник нали щеше да поема отговорност ? Май поема само вълнестия на Веждито. Вместо апартаментите трябва да получи 6 кв,метра в пазарджишкият.

34

СърФист

преди 11 години

Алооо Бокоооооо, това ли ви е демокрацията бе мутрооо!!!Нераглементирани подслушвания, противоречие в отчетните документи, липса на регламент за унищожаване на секр. док. , както и липса на отчети да оперативна дейност и тренировки, изтриване на картите с паметта !!!!!!Това да не ви е Колумбия бе ???!!!

33

Х

преди 11 години

КОЙТО НЕ ИСКА ДО ГО ПОДСЛУШВАТ ДА НЕ СИ КУПУВА ТЕЛЕФОН.

32

Анонимен

преди 11 години

Буда не трябва ли да бъде разследван за скандала с Мишо Бирата и да лежи в следственият арест ? Сега няма имунитет !

31

Леонсио

преди 11 години

Съдете Миро, съдете Цоко. Общо, групово, цялото правителство, целият ГЕРБ. Те са хората, заради които пак ще си спомняме картината на Салвадор Дали с онова момче, което яде плъх и отдолу пише- българче закусва. Това е ГЕРБ.

30

Гербераст

преди 11 години

Сега цялата западна преса ще гръмне с бандитските издънки на Цвъки и Боко, а нищо чудо и да го използват като аргумент против влизането ни в Шенген!!! Герберастка му работа!

29

опа 21

преди 11 години

опа 21

28

Анонимен

преди 11 години

Ако 4 доказано провалени и корумпирани партии плюят против пета, познайте за коя ще гласувам :)

27

снтг

преди 11 години

Този е нагъл...ако Винету му е брат така няма ,да си приличат..от тая орда няма отърване, само тия от Варна ще свършат работа , на софиянци не вярвам!!!

26

Пурко

преди 11 години

ГЕРБ е най- извратената, популистка и крадлива партия. Вижте ги само: Боко, Фидосова, Монката, първият министър даден на прокурор... Опаааа, от днес и втори е на път! Да продължавам ли?

25

Хайлазин

преди 11 години

След такава политическа "свинщина", Цветанов трябва да го пратят да "сади картофи" с думите: "На колене, защото си престъпник"!!!

24

до 22

преди 11 години

И аз така.

23

cv cv moshenik

преди 11 години

Гербера си мени мнението всеки бойи ден! Все пак се учи от баща си Буда .