57

Ако изберат ГРОБ

преди 11 години

Лично аз ще ходя на протест ако изберат ГРОБ, или БКП или Местан или Куневица или някой, който не одобрявам. Лично мнение - протести след изборите ако никой не чува хората трябва да има, и ако продължават да не чуват - шутове и тупаници. Така ще ви чуят! Няма значение какво казват медии - *** или не, всички за хора и имат праг на търпимост.

56

х

преди 11 години

Всеки знае,че ГЕРБ,БСП,ДПС и Кунева,ще се цункат след изборите. Ще загърбят различията ( не са големи ) в името на това да се запази модела- беден народ,богат монопол.

55

Shark

преди 11 години

Знаете ли кой е по-лош и от комунист?! Бившият комунист!!! И знаете ли защо - защото няма бивши комунисти, т.е. те са пребоядисани нагли лъжци! А ТОЗИ НА СНИМКАТА Е НАЙ-НАГЛИЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 11 години

Ето и какво прави пропорционалният вот, ако гледаме лъжесоциологическият резултат. 30% гласували за ГРОБ и така той печели. На лице е безсилна опозиция, която присъства формално. Останалите 70% не са гласували за ГРОБ. На лице е отново незадоволителен модел.

53

Анонимен

преди 11 години

Каква революция бе? Старите муцуни се завръщат на бял кон и колелото се завърта отново. По-*** народ от българите няма. Затова дните им са преброени

52

ХАКЕР

преди 11 години

АКО ВИ ХАКНАТ ТУК СЕ ОПЛАЧЕТЕ НА АНОНИМНИТЕ ТЕ ЩЕ ГИ УНИЩОЖАТ ЖЕСТОКО!!!!

51

ТТТ

преди 11 години

Култ към личноста 2013г. в този сайт работят хора с меко казано промити мозъци!

50

УШЕВ КРАДЕЦ

преди 11 години

ТУКА ВСИЧКО СЕ ПОДСЛУШВА !!!!А МОЖЕ И ДА ВИ ХАКНАТ БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ ТОВА Е ДЕЛО НО КОРУМПИРАНАТА МИЛИЦИЯ

49

х до бозъ

преди 11 години

Какво искаш да кажеш?Или ти плащат или си природно ***.Това с ДПС и АТАКА ,че били една партия, някой има интерес хората да го повярват . ГЕРБ е този някой,щото Волен както е тръгнал,скоро ще изпревари Бойко

48

Анонимен

преди 11 години

До Велбъжд Кюстендил:И аз се надявам на БКП-то да им счупят кофите ,ама няма за съжаление... Нито ГЕРБаджии нито БКП-ари няма да тръгнат да правят зулуми. Представи си как ще ги покажат по телевизията и какво ще говори това за любимците им.

47

Анонимен

преди 11 години

Токущо си пуснах изказването на Бойко в Пловдив. Чудех се кой е по-безмозъчен, той или хората на амфитеатъра.

46

баста

преди 11 години

А Борисов над 10 г е в управлението- мвр,кмет,премиер..Какво направи да притисне бкп аверите,да им вземе парите и да ги върне в бюджета?Само юнашко пъчене и холивудски ефекти.И още иска да ни яха.Да дойде Сидеров ,макар,че не се знае знае ли се.Всички са ***.

45

стоян петров

преди 11 години

Дали наистина сте ***? Как може да определите сумата от 460 129 ле. за представителни разходи на целия парламент, за 4 години като колосална? Много добре знаете, че пътуванията и представителните не могат да се премахнат изцяло. Но 120 000 лв. за цяяла година на целия парламент, считам за напълно нормална сума.

44

uUu

преди 11 години

В офшорни компании има 33 трилиона долара!!!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

БСП/ДС МАФИЯТА ДА ВЪРНЕ ОТКРАДНАТОТО ОТ ЧУЖДИТЕ БАНКИ И ОФШОРКИ!ТАМ СА ПАРИТЕ И НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!БОЙКО, НАПРАВИ ГО, ДЕ...АМА НЕЩО И НА ТЕБЕ НЕ ТИ СТИСКА ДА ИЗЛЕЗЕШ СРЕЩУ ИСТИНАТА.

42

Кольо Парамов

преди 11 години

В офшорни компании има 33 трилиона долара. Голяма част от тях са укрити. Трудно могат да се споменат имената на българите, чиито пари са в офшорки. Това каза в предаването Тази събота по b9:37 bTV финансовия консултант Кольо Парамов.Изтичането на пари от България е започнало със старта на валутния борд. Не е нужно да се връщаме назад в историята, но е нужно да се види кой дирижира политическата обстановка в България, за да се види кой и как е изнесъл парите от страната ни. Някои от мултимил

41

Антисоциолог

преди 11 години

Лъжете социолозите. Социологическите проучвания се поръчват. Ако социолозите бъдат излъгани, партията, която ги е поръчала няма да знае какво се случва - а вие си гласувайте за който искате ;)

40

истината

преди 11 години

33 млрд в офшорки -там е заровено кучето,но никой няма интерес от ексхумация.

39

до 52

преди 11 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗЯДОХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, А КОЙ ИЗЯДЕ ВНОСКИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ПЛАЩАЛИ? --Много просто - БКП и червената мафия. Когато Живков падна от власт, в здравните и пенсионните фондове нямаше и стотинка, но затова пък имахме много милиарди заеми, които рухналата икономика не можеше да плаща. При следващите 2 правителства на БКП - Луканов и Виденов заплатите и пенсиите бяха под 10 длр.

38

Цецко Олигофрена

преди 11 години

Подслушвал съм всеки, който съм искал през тия 4 години, но ударих на камък, когато реших да подслушам и моят любим -Веско Маринов. Сложих му на ризата без да знае един "бръмбар", но Веско пък в този ден отиде да пее в НДК и след концерта му "бръмбара" даде на късо и изгоря от влагата по ризата му.