71

алфа

преди 11 години

Когато беше Оришарски министър, криза НЯМАШЕ. Кризата настъпи, когато ГЕРБ дойдоха на власт

70

bg

преди 11 години

ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ..........ЯВНО ВЕ4Е ОТ БСП НЯМЯ ДОСАТОИНИ ХОРА ЗА МИНИСТЕРСКИ ПОС КОЕТО Е ПРИЗНАВАНЕ НА ПРОВАЛА ЗА 23г. ЛАЖИ И ЗАБЛУДИ ОПОСКАЛИ ВСИ4КО И ЯВНО ИСКАТ ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД НЕЗАВИСИМИЯ ОРЕШАРСКИ КОИТО Е ИЗТАРКАН ЗА НОВИ РЕФОРМИ ..НЕСТАВА ТАКА .....ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРАТЕ ПО ИМЕТО ..ПАРТИЯТА НА ОРЕШАРСКИ ...БУМ.

69

до 49

преди 11 години

Пич, преброй си нулите.4 000 000 000 = 4млр, 4млр. за ексурзии на пенсионери = още нямаше да са се върнали от тая екскурзия. И хората като видят мн нули = like

68

Анонимен

преди 11 години

АБЕ...- КЪДЕ Е БОКО....

67

Анонимен

преди 11 години

Много сте прости, ще се избиете да ги защитавате тия клоуни. Ами те ви разиграват театри, може да се карат ,да се обиждат, даже може и да се сбият (едва ли) .Колкото по-автентично, толкова по- хваща дикиш !

66

румен221

преди 11 години

Приятели,- Каква е разликата за българската рая..., между робството и от османците и робството и от днешната червено-герберска масонска олигархия, подкрепяна от ЦРУ...???- Не се морете...- И ТОГАВА И СЕГА ПРИЧИНИТЕ ЗА БУНТУВЕТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ... И ТОГАВА И СЕГА НАРОДА Е ГРАБЕН ОТ МЕСТНИТЕ ЧОРБАДЖИИ, В ПОЛЗА НА ИСТИНСКИТЕ НИ ПОРОБИТЕЛИ...!- НЯКОГА ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ-ОСМАНЦИ..., СЕГА ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ ОТВЪД ОКЕАНА... КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ И ЩЕ НИ ПОРОБИ - В.ЛЕВСКИ- А РОБСТВОТО СИ Е ВСЕ РОБСТВО

65

Анонимен

преди 11 години

Ако ще и най-великия финансист да е, щом като Станишев го назначава значи е с цел кражби, А добър финансист да те краде.........е ся вече си *** мамата!

64

ГЕРБ

преди 11 години

Цецо е много по-добър за премиер от СТРАХЛИВЕЦА БУДА !Този страхльо, къде пак се е покрил - в болница, при картофите или при овцете.Страхливата мутра за нищо го небива!БОЙКО : Защо Цветанов да не стане премиер ? Всъщност отговорът му бе след въпрос защо при посещението си в САЩ Цветанов дава оценки за България и се държи като министър-председател. След като не чу достатъчно аргументи защо Цветанов се е държал по този начин, той каза: "Не ме осведомяват".

63

Анонимен

преди 11 години

Кога спечелиха изборите и направиха правителство и вече правят и схеми. Боже пази България!Спрете да вършите услуги на Моника и да ни занимавате с тоя мухъл

62

Да живее Станишко...

преди 11 години

Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...

61

анонимен

преди 11 години

Криза?Бай Първан си имаше друго мнение;България не е засегната от световната финансова криза и образно казано се намира в периферията на бурята. Това заяви президентът Георги Първанов по време на срещата си с президента на Ирландия Мери Макалийс. Ирландия тогава беше пред фалит.Нямаше да гласувам,ама няма как,тези подлеци не бива да се върнат.само Герб!!!

60

орешарски премиер??

преди 11 години

"Ако беше баба мъжка щеше да има дръжка"

59

Анонимен

преди 11 години

долу ГЕРБ

58

Ник

преди 11 години

Другарю Кутев, малко сме, излагаме се!

57

Ник

преди 11 години

По-слаб и смешен премиер от Борисов няма...

56

Анонимен

преди 11 години

Ако ще и Жорж Ганчев да дойде пак ще е по-добре от Станишев! Аз не познавам човек, който да иска да гласува за БСП!И като гледам коментарите по сайтовете, въпреки платените ***, целия народ им наби шута.Няма да видят власт повече. Дано скоро влязат в затвора и Станишко и Р. Овч. и т.н. долни лобисти на Русия и олигархистките интереси. Доли крадци и манипулатори!!

55

чекист

преди 11 години

И кой оспорва компетентността на проф Орешарски...Борисов, Цецо,Калинка или Станка Златева?

54

Наско

преди 11 години

Ако ще и Жорж Ганчев да дойде пак ще е по-добре от Борисов! Аз не познавам човек, който да иска да гласува за ГЕРБ!И като гледам коментарите по сайтовете, въпреки платените гербаджии, целия народ им наби шута.Няма да видят власт повече. Дано скоро влязат в затвора и Бойко и Цветанчо и т.н. долни лобисти на САЩ и корпоративните интереси. Доли крадци и манипулатори!!

53

Анонимен

преди 11 години

Дянков е около 1000 пъти по добър и начетен финансов министър от Орешарски!То се видя на дебатите преди изборите, когато "експертите" от БСП мигаха на парцали и само чакаха да свърши дебата защото бяха супер некомпетентни. Не искам ГЕРБ да спечели, но ако трябва да избираммежду БСП и ГЕРБ 100 пъти съм ЗА ГЕРБ!Просто БСП са юпагубни за България. Ето оня ден пак си поръчаха социологическо проучване и поръчковия социолог Райчев от ДС им даде 20%. Пълен смях,Никой не ги иска вече!!

52

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...