27

Анонимен

преди 11 години

MALKO MUTRI DEPUTATI, TA I MUTRESA

26

Анонимен

преди 11 години

Станка си признава в коя област иска да насочи усилия, за да помага.В парламента трябва да има представители от всички сфери на живота - и спортисти включая.

25

до 15

преди 11 години

Редно е хора с опит в дадена област да стават депутати. Проблемът е в гадната пропаганда в нашата политика ръководена най-вече от БСП - да се омаскари всеки преди още да е влезнал. БСП нямат виждане за създаване на едно общество и на един народ с единна цел. При тях цялата политика е да оплюват хората. Ето за пример сегашния служебен министър председател. Имаше няколко кандидати и БСП изкараха компромати срещу всички още преди да бъде избран. Гадна партия са това комунистите.

24

Анонимен

преди 11 години

Ицето и Станка - лицата на ГЕРБ. Или обратното.

23

Bob

преди 11 години

Е може да стане шеф я на Дкевр, я на фонд Земеделие, има потенцЯл, Ицо може да стане финансов министьр, например... у Гроп са така, там има матриЯл- тикви, физкултурници,спортисти, ушеви, калинки...

22

Анонимен

преди 11 години

До къде я докарахме, борец да става депотат!?! Нямам думи просто......... жалко, много жалко.

21

Анонимен

преди 11 години

"ТЯ ОТ КАКВО РАЗБИРА ?"Няма значение на гербавите им трябват гласове, че изпуснат ли властта главатарите им затвор ги чака. А тя може да им донесе някой друг глас в повече.

20

баба Пена от Крушаре

преди 11 години

Ах Станке баби, защо не си остана със славата на добра спортистка, ами отиваш да ставаш лоша депутатка? Какво разбираш ти от политика и защо в ГЕРБ? Кой те баби покани и кой жестоко те излъга, че ставаш за тази работа?

19

Анонимен

преди 11 години

След Златките и Калинките идват Станките!

18

ramii

преди 11 години

ЗаСпортист,ГОЛЯМО-ДА.НО ЗА депутат...?Нека Станка,която много уважавам да си помисли.Да си се занимава със спорт.Там и е мястото.Може като треньор,като консулстант по борба,но депутат...?

17

Анонимен

преди 11 години

Станка изглеждаше добро момиче, ама като има само упражнения за мускулите човек лесно се плъзга по наклона и се покварява!

16

Анонимен

преди 11 години

ТЯ ОТ КАКВО РАЗБИРА ??????????

15

Гост

преди 11 години

Станке!Ще направиш голяма грешка.Остани си обичана и велика.Влезеш ли в политиката-ще станеш ***,като всички в нея.Тя не е за всеки.Ще те натопят и ще го отнесеш!Същото ще стане и със Стоичков!

14

Анонимен

преди 11 години

Гърбавите да запазят едно място за Боевски като излезе от панделата. Ще им е виден член,разцъфнали отзад,като герберуда с цвят на божур. Да поканят за членове и Галеви, току виж се завърнали в мутромилициодс ***.

13

Анонимен

преди 11 години

Абе Станке, моето момиче, ние толкова се гордяхме с теб, защо сега правиш *** върху метеното...

12

краси

преди 11 години

Всяка жаба да си знае гьола. На мене лично ми омръзна от елементарни хора, а на вас?

11

Shark

преди 11 години

Не мога да разбера едно - защо известни, талантливи и обичани артисти, спортисти и т.н стават депутати и сриват имиджа си. Не си ли дават сметка, че хората ще ги запомнят като такива, а едва ли има депутат, който да се помни с добро. Може и да има но не се сещам, а за спортисти и артисти се сещам, и то много. Излагате се бе хора, нямате ли достойнство. Жалко, и за Ст. Данаилов, и за К. Цонев сега и Станка Златева, жалко!

10

Анонимен

преди 11 години

"иска да помогне на спорта с нещо ... и ще го направи, ако влезе в Народното събрание"Ами то там се влиза да работиш за избирателите си, не за каквото друго ти си решиш! Да си направят един избирател окръг от спортисти па да си я пратят за депутат! Прости хора...

9

Анонимен

преди 11 години

Щом от спортист е решила да става депутат,спокойно може да стане я полицай,я шофьор,не се иска да имаш много акъл и за трите.

8

Бай Онзи

преди 11 години

Поне да беше изградила престъпна кариера на улицата,сега като отиде без опит в парамента какво ще прави???С една депутатска заплата ли ще се издържа?!!!