88

До гербъвите

преди 11 години

вашия вожд по най-глупашки начин се изправи в последния си ден и хвърли бомбата, че някой си уж му гласял атентат и вие всички настръхнахте. Какво се случи от тогава до сега, защо се мълчи по въпроса, ако е имало заплаха истинска, сега да хвърчат новини до Марс. Ама няма такова нещо, всичко се забрави, даже и факта да се установи изнесена ли е или не класифицирана информация. И цял ден да си чешите празните кратуни, отговоря няма да ви дойде, щото няма такъв.

87

Роман Василев

преди 11 години

Роман Василев проверява хахахахаххахахахаххаахаххахаххахаххахахахха , той за на Цветанов единия апартамент- 140 кв.м в Изток,каза че струва по-малко от тия 32 000 евро които бил плати и всичко е чисто и точно :)))))

86

Анонимен

преди 11 години

Че ако е 200 000 000 то народа работи само за куките!

85

Анонимен

преди 11 години

ПОДЛОЖЕТЕ СТАНИШЕВ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА И НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С РАЗСЛЕДВАНИЯ.

84

ТЕ СА ГЕРОИ

преди 11 години

ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ ,ЧУВСТВАМ ВИНА ЗА СМЪРТТА НА САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ КОИТО СЪС СМЕЛИТЕ СИ КРАЙНИ ПОСТЪПКИ ЯСНО ПОКАЗАХА ЧЕ ПРЕДПОЧИТАТ СВОБОДАТА ПРЕД ГЕРБЕРСКОТО СЛУГИНАЖКО МАСОНСКО РОБСТВО,ДОКАРАХА НИ ДО ТАМ ТА ДА ПРЕДПОЧИТЕМ СМЪРТТА ПРЕД ГЕРБ, ГЕРБ СА ПО СТРАШНИ И ОТ СМЪРТТА

83

ф-1

преди 11 години

Душат, ама не надушват-хремави са всички!Вируса е: "ГЕРБЕРУЗАВИСИМУС"

82

Анонимен

преди 11 години

Правителствата на всички държави лъжат и мажат ! Ние сме роби на системата,която те налагат !

81

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТоя гербав въпрос-отгово, от типа "и вие биете ***" вече много се изтърка, герберастче глупаво! Ти кажи, защо Цвинокио нарушава закона, за което мястото му е в затвора.

80

Джими Картър

преди 11 години

Помните ли, когато погнаха politikat.net защото следят и припомнят какви ги говори тиквата? Такива хора са неудобни за ГЕРБ. Хора, които помнят и припомнят. Говорите, че БСП щяла да купува *** гласове. Ало, кой скри по хотелите Цар Киро? А? Обвиненията срещу Цветанов че слушал били клевета. А Цветанов като изкара едни хора убиици, това какво беше? Той тогава извини ли се на лекарите? Говорите за гадна предизборна борба. Вие като ходихте по училищата да агитирате децата, не беше...гадна

79

Анонимен

преди 11 години

Мен, верно, колко харчат за подслушване?

78

Анонимен

преди 11 години

Я Румен Петков и Михаил Миков честно да си признаят по времето на Станишев не се ли е подслушвало!

77

Анонимен

преди 11 години

ЗБОГОМ БиеСиеПие !

76

"ум" патки

преди 11 години

До АнонименМного по-логично е, тези които са нарушавали закона с подслушване и следене да са кроили преврати и проливане на кръв, а не обратно... но за да си направиш правилен анализ е необходимо и малко по-критична мисъл, а не празно бръщолевене.

75

Анонимен

преди 11 години

200 000 000 ЛЕВА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ АБОРИГЕНИ А ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ ......ХОРАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДЪТ КОЙ ПОДСЛУШАХТЕ И С КАКВИ ЦЕЛИ ЗА ТОЛКО ПАРИ АКО ИМАТЕ НОСТАЛГИЯ КЪМ КОМУНИЗМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ

74

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ ПОДСЛУШВАНЕ ДА НЕ ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

73

Бай Иван

преди 11 години

имам роднина в НАП, от както зае ръководен пост през 2001г. го подслушват, така че този метод не е измислен от ГЕРБ, а десетки години преди да се пръкнат.

72

Анонимен

преди 11 години

"в периодите, в които са критикували ГЕРБ."Пределно ясно е, че Цецо е търсел компромат, за да надцака критиците, типичен похват на мутро-милиционерската дружинка, за да замажат скандал отклоняват вниманието с някоя кирлива риза на този, който се е осмелил да се изправи срещу тях.

71

съвет

преди 11 години

До Анон.Пич, има китайски, има руски, има, украински сървъри, там си направи поща.

70

Пепо

преди 11 години

Социализмът не е политическа система; той е икономическа система различна от капитализма.Най-общо, социалистите споделят възгледа, че капитализмът несправедливо концентрира власт и богатства в малък дял от обществото, който контролира капитала чрез експлоатация труда на наемния работник, създава неравенство в обществото, не предоставя на всички равни възможности за увеличаване на собствения потенциал и не употребява технологиите и ресурсите в максималния им потенциал и в интерес на народа.

69

Анонимен

преди 11 години

използват американската дума,заради: уотърГЕЙт, или сексуалната насоченост на някои партийни лидери! но не разбирам истерията от подслушване от страна на бсп и дпс! явно са кроили планове за преврат, убийства, или други престъпления срещу държавата и за това истерясаха, за да не се разчуе!