276

ей от БСП 347

преди 11 години

Предлагам ви съюзниците ви от Евро рома вместо да висят на държавната хранилка да се запознаят с предложенията на Бойко за качествено земедели и животновъдство.Ама това е под достойнството ви нали? По добре кражбички и ще си ги кътате ,щото иначе кой ще ви избере?!

275

Анонимен

преди 11 години

я Станишев как е загрижен за бизнесмените , май очаква финансова инжекция , но може да получи кожена инжекция наш серГЕЙ , какъв ми е нежен , хубавецо мой

274

Генади

преди 11 години

До Оппа. 368А какво да кажем за "Имаме воля" Това какво е воля за какво, да грабите още, да отнемете и малкото останала свободна воля?

273

Анонимен

преди 11 години

Страната ни 4 пъти банкрутира под ръководството на комуносоциалистите 2 пъти при Т. Живков, при Луканов, Виденов и беше почти пред фалит при Станишев. Ако не бяха дошли Герб, а бяха останали БСП до сега да сме фалирали 100 пъти.

272

Дръндер до 349

преди 11 години

До изказване на Граждан 349Всъщност ще те коригирам цитирайки те " Управлението на ГЕРБ беше лошо ,но по- лошо не сме имали" Това е истината!

271

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен цветан цветанов по известен като цецо лъжецо е обърнал резбата и е станал гей които се целува със другия обратен бойко тиквето

270

Анонимен

преди 11 години

Прави ми силно впечетление огромното присъствие на АТАКА във форума ,другари вие лизахте ду..то на ГЕРБ 4 години сигурен съм , че ще лижете и на БСП, ДПС *** паламар

269

Анонимен

преди 11 години

тоя ако го вкарат в затворая , което заслужава , тогава ще гласувам за ГЕРБ , много ми е противен , вече ми е противен като Масларова , но има вероятност да я надмине , нека само обясни защо оглави протестите в банско , за втора ски-писта , а биха протестиращите против монополите , пък да беше пратил и полицай да бият протестиращите в банско бе ***

268

Анонимен

преди 11 години

Станишев лъже,лъже даже,че е мъж.

267

Анонимен

преди 11 години

БСП с такъв *** лидер като Станишев винаги ще яде бой от ГЕРБ на изборите.И на тези избори Станишев ще го бият като тъпан,защото мисли че хората са *** като него и му вярват на глупостите,които приказва.

266

vasko318

преди 11 години

Всички политици лъжат и крадат, но най много лъжат и крадат герберастите начело с техния първоучител-Боко Тиквата.Долу Герб и техните производни.

265

посдети ме 347

преди 11 години

Това е най- нелогичното твърдение ,което чух от един позъор при дебатите за Белене.Животновъдството е основен отрасъл в земеделието .Как може да се подигравате на един жизнено необходим отрасъл ?!?!И претендирате за власт и управление.Срамота.

264

Коко

преди 11 години

ГЕРБ са некадърни калинки. Да се махат завинаги

263

Анонимен

преди 11 години

На големите лъжци в България са Бойко тиквето ,цецо лъжецо и герберските им ***

262

Генади

преди 11 години

Ха че то какво да каже да признае ли? "В продължилото няколко минути изявление без право на въпроси от медиите" Това ви казва всичко! ГЕРБ се страхуват от въпроси! Цветанов ти си лъжлива ***!

261

Анонимен

преди 11 години

Довиждане, нещастници

260

Анонимен

преди 11 години

До КЛЕЦА- Явноличи,че баща ти когато те е правил му се е пикало и не клецал.

259

до 332

преди 11 години

абе *** я се огледай и виж в света кои са проспериращите държави !!!Това са тези които никога не са се докосвали до комунизма.И да те питам *** кой ще ти създаде работа при комунизма та да има и за теб работно място на което да спиш до 25 то число?

258

Анонимен

преди 11 години

Цецо лъжецо на 12 май сте се насе.ат от яд в гащите като българоубийците от герб загубят изборите и сте мирише на наакано от него

257

изказване на Граждан

преди 11 години

Цитира Чърчъл:" демокрацията е лошо нещо ,но по -добро от нея не е измислено " и добави:" Управлението на ГЕРБ беше лошо ,но по- добро не сме имали"Трябва да им дадем шанс да покажат ,че могат да управляват Добре.