97

Петков

преди 11 години

Новите лица в листите са само Жельо Бойчев, който беше предложен от мен, и Татяна Буруджиева в Разград, която е малко спорна. Думата обновление в листите не е точна, защото в много от районите има стари лицаИ каква стана тя "Нов бардак със стари .... познайници в занаята" : ))А г-н Р. Овч както казват съфорумниците по-долу може да стане един добър натисквач на копчета на едно не много платено място, обаче в Сливен, стига сега прокуратурата да не отстъпи...

96

pimpalicious

преди 11 години

До Анонимен 103, Ти си наивникът, ако не мислиш, че Боко коли и беси в тази държава! Няма едно решение, което да се вземе без неговото съгласие. Да не говорим, че получава месечен процент от най-големите бизнеси в държавата, за да не ги притеснява. Някаква разлика от преди 10-15 години?

95

До Бай Ставри

преди 11 години

105Ами БСП е на 100 г.! Разблира се , че трябва да сменя лицата!А ГЕРБ е на 4 г.!Какво им е старото на лицата на ГЕРБ!Да не би някой от тях да е бил 20 г- или 15 г. в Парламента!Че то партията му не я е имало преди толкова време!Не ставайте смешни!!

94

Анонимен

преди 11 години

До pimpalicious: За всички дришльовци като теб-без история или с тежка степен на амнезия!!!Позаинтересувай се защо индийците си тръгнаха от Кремиковци??? Може нещо пък да ти светне в празната тиква!!! Пробвай!!! Не е страшно!!!

93

реалист

преди 11 години

Знам един списък с червени кадри , които мухлясаха в парламента:Пирински , Корнезов, Нинова,Ламбо , Манолова, Мерджанов,Овчаров, Петков, Стоилов и още двайсетина.Ако тази гнила маса се изхвърли , БСП може и да спечели 80-100 мандата!НО САМО , АКО ТЕЗИ *** *** БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ!ИНАЧЕ-Н И К О Г А! ! !

92

Дядо Благоев

преди 11 години

До бай СтавриБай Ставри, вярно, че сменя лицата, но новите лица са от "Клуб червена прашка".

91

Марк

преди 11 години

Никога няма да се промени БСП!! Запомнете НИКОГА!Те не са осъзнали вината си пред българския народ!Ето включват в листите си ДЪЩЕРЯТА НА УБИЕЦА И ТЕРОРИСТА ИВАН БУРУДЖИЕВ!!Какво показва това?Само едно нещо за БСП терора и убиствата продължават да са "героична класова борба"!!Отвратителни лицемери!И тоа Станишев е лидер на ПЕС?!?Нека ПЕС да види кои са в листите му!

90

Анонимен

преди 11 години

О да Борисов не е цвете ,но не оневинявайте най-големите башибузуци на последният век- комунистите и тяхните разсейки в ДПС,ДСБ,синята коялиция....те са наистина спин болни. Няма оттърване от червената болест заразила ни още 44 година. Нали сами казвахте че Борисов е бил ваш член.

89

ха ха ха

преди 11 години

Тоя наглец е ясен.Но има един елховски *** Атанас Мерджанов , който от 20 години дреме в парламента и успя тихомълком да се сдобие с десетина апартамента и дебели банкови сметки.Та този червен *** , дето не е работил нищо друго , освен партийна кражба , този какъв ще стане в обновената БСП?

88

Анонимен

преди 11 години

До pimpalicious: Абе,ти си голям наивник!!! Звучиш ми като комсомолски секретар пред отчетно-изборно събрание!!!

87

Татяна Буруджиева??

преди 11 години

Вечерта на 13 февруари 1943 година Бураджиев и Якова причакват Христо Луков пред кино Роял, след което го проследяват до дома му на улица Артилерийска 1, търсейки удобен момент за нападението. Това става едва когато той влиза в къщата си. Бураджиев стреля по Луков от близко разстояние и го ранява, но той се опитва да окаже съпротива отстъпвайки навътре в къщата. Якова влиза след двамата и прострелва Луков в сърцето пред очите на дъщеря му, след което убийците избягват през съседния двор.[17][1]

86

опази ни господи

преди 11 години

от този, не ни го връщай, не го искаме, само злини досега е причинявал на народа си, амин.

85

Анонимен

преди 11 години

ГОЛЕМИЯТ СПЕЦ ИДВА ОТ ДЛЪЖНОСТТА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР С АЕЦ КОЗЛОДУЙ- ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ СПЕЦОВЕ СЕГА БИВШИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ И СЕ ПИТАМ КАКЪВ СПЕЦ Е КАТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ПОЛУЧАВАЛ ПАРИ ЗА НАТИСК, ПОД МАСАТА И ЗА ТОВА ЧЕ ЛИЧНО ТОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ГОЛЯМ СПЕЦ. ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ СПЕЦОВЕ СА МАФИОТИ ! /ТАМ СА СПЕЦОВЕ !

84

Анонимен

преди 11 години

В началото на 1943 г. Българската комунистическа партия (БКП) взема решение за активизиране на терористичната си дейност, се цел да се окаже натиск срещу евентуално включване на България във войната срещу Съветския съюз. Изготвен е списък на хора, които трябва да бъдат убити, в който влиза и Христо Луков. Решението е предадено от секретаря на окръжния комитет на БКП в София Методи Шаторов на ръководителя на терористичните групи в града Славчо Радомирски, който възлага убийството на Луков на Иван Бураджиев и Виолета Якова.[17]

83

pimpalicious

преди 11 години

Стига сте се оправдавали с БСП-то! Това са пълни глупости, измислени от Боко и неговите съветници, за да могат да се гушат с кинти, заради високите цени! Всичко е навързано и Боко контролира всичко и навсякъде в държавата. Ако не сте го разбрали за 4 години, дайте му още четири и със сигурност тогава ще прогледнете ;) И къде са доказателствата срещу РО?? Къде са питам аз?

82

Марк

преди 11 години

Новото лице Татяна Буруджиева е дъщеря на видният комунистически терорист и убиец на генерал Луков!Вечерта на 13 февруари 1943 година Бураджиев и Якова причакват Христо Луков пред кино Роял, след което го проследяват до дома му на улица Артилерийска 1, търсейки удобен момент за нападението. Това става едва когато той влиза в къщата си. Бураджиев стреля по Луков от близко разстояние и го ранява, но той се опитва да окаже съпротива отстъпвайки навътре в къщата. Якова влиза след двамата и про

81

...

преди 11 години

Епа тоо овчаря не се ли наяде бе! Не стига,ч е и тои ни краде ми и целата му рода ни дере! Тоя е по-добре да иде некаде, където ше ме цензурират ако го напиша, и да се опита да се навре по- дълбоко на същото това място!

80

Анонимен

преди 11 години

***, не си в неплатен отпуск, а съкратен :) Белене няма да има.

79

Борнео

преди 11 години

Овчаров ,другарЮ , намери си друга работа различна от държавната.Аман от корумпирани хрантутници.Колкото по-бързо направите фирма "два метра под земята" ООД ,толкова по-бързо ще потръгне тази държава.Два тона пръст за вас червени некадърници!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 11 години

Този се оказа по-голям мафийот от Доган !!!