412

Анонимен

преди 11 години

До АзКойто има акъл, знае на кого да гласува доверие и не задава такива въпроси. Какво искаш, да ти кажа за кого да гласуваш ли? То от такова казване сме я докарали да се гласува за *** типове и ***.

411

Анонимен

преди 11 години

Самозапалилите се подкрепят икономиката - купуват кибрит, бензин, пожарогасителите се презареждат, медиите отразяват, има реклами. Всички неудачници , да вземат пример и да подпомогнат изстрадалата ни икономика.

410

Анонимен

преди 11 години

Абе да ви е..... Нали Бойко подадве оставка... На тъпия Българин все ще се намери някой да му е виновен, било то политици,Американци,***,***, Турци и вякакви други....Кога най-накрая ще се погледнем що за нация сме..

409

Анонимен

преди 11 години

451, щото са им платили само за самозаплаване, а не за самозапалване + запалване на някой друг.

408

Аз

преди 11 години

До 410За в момента няма друга алтернатива, на кои да гласуваме доверие,на провъзгласилите се за лидери на протестите ли,част от които се оказаха бивши членове на младежкото БСП и други техни формации

407

Анонимен

преди 11 години

До Аман от пиромани! Нещастнико никои не му е дал пари на човека да се запали,пари дават на такива медузи като теб за да запишат против интересите на хората в защита на олигарсите-политици

406

Той не знае!

преди 11 години

Националната служба за охрана продължава да пази бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов, въпреки че в момента той не заема държавна длъжност, а е само заместник-председател на партия ГЕРБ. Не знам, отговори Цветанов на въпрос защо все още е пазен от НСО, въпреки че вече не е министър!

405

До 447

преди 11 години

Народът е виновен, че си е избрал политиците, които са го докарали до тук. И че нищо не е направил до сега, като не е бил доволен.

404

Анонимен

преди 11 години

--439Първо да проверим ,КРИМИНАЛНОТО ДЕЯНИЕ ,на БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА -----лицето И.Й.Костов !Как мислиш.....?

403

Анонимен

преди 11 години

Народа ли е виновен,че го обвиняват в психясване или политиците които ни докараха дотук?

402

Аман от пиромани!

преди 11 години

Намерил пари за бензин, ама за хляб няма. Сигурно е и с 3 мобилни телефона и пуши по 2 пакета цигари на ден, ракията сигура сам си я вари. Щом на *** им стигат социалните помощи, значи и на тези дето се палят им стигат. На тези дето им е дошло до гуша , не се палят демонстративно. И сега детето му по-добре ли ще живее като спрат на тоз грилосания соц. помощи? И да плюете и да не плюете, един нормален колкото и да е беден - няма да се самозапали ОСВЕН ако не са му платили много пари, поне ще знае че семейството му ще е добре.

401

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми сънародници. Политиците са хора като нас. Погледнете първо вие вътре в себе си. Бихте ли дали всичко за родината в работата, която вършите? Ако човек не прави така, че градинката му и тротоара да изглеждат добре, как очаквате този човек като влезне в политиката да се стреми винаги към нещо хубаво? Погледнете в самите себе си преди да плюете политиците ... защото и те са обикновени хора като нас.

400

Анонимен

преди 11 години

Номерата на ДПС/БСП/не свършват ,....колко кинти потрошиха за да съборят Боци...?Но властта не се вижда ,Съси Хамстера усети и "УЖ",...нямало да се готви за Премиер !

399

Анонимен

преди 11 години

432, добре, комунистче, след като казваш, че Бог няма да ни помогне не ни остава нищо друго освен да си помогнем сами и да ви изметем от държавата.

398

Анонимен

преди 11 години

До 431Такива хора като теб са за психични клиники. Какви 23 години? А 66те години преди да дойдат да ни оправят братята руснаци какъв модел е имало? Еднопартиен ли? Или нашата история е само 23 години?Откачалка.

397

АНТИ

преди 11 години

Форумци,няма Европейски съюз-има Еврейски съюз!За ЕС пишете като съюз на хитри и лукави еврейчета-за тях печалбата,за вас разходите!

396

Анонимен

преди 11 години

До АзНямам оръжие. Просто съм се занемарил до немай къде. А трябва да имаш нещо под ръка, когато срещнеш такъв като тебе. Да му кажеш "добър ден" ли или какво? Долен и мръсен, платен герберски драскач. Хората се самоубиват от мизерия и отчаяние, а той постгва каквото са му дали. За жалки парички си готов и срещу майка си да пишеш, нещастнико. Такива "българи" като тебе, трябва физически да се унищожават.

395

Game over!

преди 11 години

Васил Костов-Кеца: Бойко продаваше каптагон в ТурцияПубликувано е писмо на Васил Костов-Кеца, обвиняем по така нареченото дело "Килърите". В писмото си той описва скандални случаи, на които е бил свидетел и в които съвместно са участвали Бойко Борисов, Младен Михалев-Маджо и Бай Миле. Васил Костов е бил бодигард на Бай Миле, разстрелян през 2004 година. Костов настоява да бъде изслушан от независим прокурор и да даде показания пред съдия за криминалното минало на Борисов.Според него инсценираният процес в Шумен е имал за цел да "затвори устите на хора, които знаят прекалено много за връ

394

VASKO

преди 11 години

ZAMINAVAT SI KRADTSITE OT GERB I IDVAT PO GOLEMITE KRADTSI OT BSP I KVO PRAIM TOGAVA??

393

Анонимен

преди 11 години

БСП изпълнява обещанието си за нови работни места - предлага работа като самозаплвач срещу солиден хонорар. Е, вярно, сезонна е, ама все е нещо... Да не кажем, че не си изпълняват обещанията, пък!