116

Анонимен

преди 11 години

До balaче ти виждал ли си полицай да върви сам - винаги са патрул - на тумба по 5-6 - и се ослушват като *** в тръстика - като звънне счупено стъкло - бягат на обратно.

115

полицаи

преди 11 години

това са глупости, достатучно ни се плаща от дилърите... изкарам по 2 бона без да се напъвам... то важи за всичките... да е ' жива и здрава системата'

114

питам

преди 11 години

До ?да и така колко военни пенсионери има ,след като през комунистическото минало всеки втори беше военен,за да сплашват народа и да помагат с доноси? Сега можем да си представим колко ранно пенсионирани военни взимат най-големите пенсии! Двоен аршин.Защо военните пенсионери да взимат повече от другите,на коио работата едва ли е била по-лека и едва ли са се пенсионираи по-рано?

113

Анонимен

преди 11 години

АМАН ОТ ПРОСЯЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА ОТИВА В ЧУЖбИНА И ДА РАБОТИ!

112

ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 11 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ТЕХНИТЕ РЕДИЦИ!!!!!!!!Тези ЗАСЛУЖАВАТ 200ЛЕВА ЗАПЛАТА ТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СТАЧКУВАТ УВОЛНЕТЕ ГИ ПОЛОВИНАТА !!!!МВР Е БАШИБОЗУК НЕКАДЪРНИЦИ

111

Анонимен

преди 11 години

Нека не гледаме само полицаите на улицата и разследващите полицаи, които наистина работят.Големите пари отиват в тези по бюрата в управленията, които не знаят защо са там.

110

ffff

преди 11 години

До ?Всеки служил над 10 години в една фирма по КТ може да вземе 6 брутни заплати. Наистина не са 15-20. А колкото до пенсията 800 лева взимат началниците, а редовите 400 - 450лв.

109

Анонимен

преди 11 години

За тази бедна държава толкова полиция е лукс, която тя не може да си позволи.

108

Анонимен

преди 11 години

Нека добрият полицай да върви напред!За останалите минималното!!

107

Анонимен

преди 11 години

Милиционерска вътрешна войска на ХУНТАТА!Пари ли ще ми искате? ТОТАЛНО УВОЛНЕНИЕ ЗА ВАС!

106

АНКЕТА

преди 11 години

Кои повече мразите?ПОЛИЦАИТЕ плюсПОЛИТИЦИТЕ минус

105

?

преди 11 години

А ЗАЩО НЕ КАЖАТ КОЛКО ЗАПЛАТИ НА КУП ВЗИМАТ И ТЕ И ВОЕННИТЕ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ? НЕ Е ЧЕСТНО ЦЯЛ ЖИВОТ ОБЛЪСКАНИ И ОТРУДЕНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА ДА ВЗИМАТ 200-300 ЛВ. МИЗЕРНА ПЕНСИЯ,А ЕДИН ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР ДА ВЗИМА ТАВАНА -800ЛВ.ПРИ ТОВА ПОЛЗВАЛ СЕ С КОМУНИСТИЧЕСКИ ОБЛАГИ В МИНАЛОТО КАТО ВОЕНЕН.ЗНАЕМ ВСИЧКИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ КОЛКО ВОЕННИ И МИЛИЦИОНЕРИ ИМАШЕ.ПО-ДОСТОЙНИ ЛИ СА ВОЕННИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ОБИКНОВЕНИ ТРУДЕЩИ СЕ?

104

луд за връзване

преди 11 години

И я бех на протесто при куките

103

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм!Само, ако полицаите спрат да спят в патрулките, започнат да си вършат работата, за която им се плаща.Спрат да се държат като мутри с хората.Спрат да взимат пари и да служат на мафията.При тези условия...съгалсен съм да им се плаща допълнителния труд.

102

До бала

преди 11 години

С това сиизказване затвърждаваш убежденията на много хора, че ти и такива като теб/вероятно милиционери/ сте липсващото звено между маймуните и хората.

101

Крис

преди 11 години

Всички кукери в дивия!

100

Анонимен

преди 11 години

тотална чистка е нежна в тази пропита от корупция система.от половината куки нищо не става и не само че не са полезни на обществота,но са и в тежест на данъкоплатеца и във вреда на хората.в нашия град са се обвързали с дървената мафия и ги лансират и им позволяват да крадат дърва в огромни количества и си затварят очите за факта че 90% от камионите са незаконни и без необходимите документи.незнам някой от полицайте да си е купил дърва ,но всички получиха дарения от 30-40 кубика

99

Анонимен

преди 11 години

Алооо ,полицаите,...за майките няма кинти ,помислете!

98

Анонимен

преди 11 години

до 83.знаеш ли ти кво приказваш.на петте кьошета банда наркомани обърнаха кофите с ***,обръщаха колите на хората,и добре че беше полицията,защото нямаше кой да ги спре.ако бедните се използуват,за да се предизвик анархия в държавата,то това ще навреди на хората ,релни данъкоплатци в българия.полиците трябва да бъдат платени добре,за да не се корумпират от мафият,която дърпа конците на протестите.

97

Анонимен

преди 11 години

Никакви пари за тези ТЮФЛЕЦИ,гащници загубени.За нищо не стават куките!!!!