351

669

преди 11 години

Има едно много интересно понятие, казва се "позитивна дискриминация". Който не знае какво е, да потърси в google. Това е точния термин за ситуацията с нашите роми.

350

Стефка

преди 11 години

До 669 Да беее веднъж и този да каже нещо мъдро.

349

е

преди 11 години

ладо момиче е убито в столицата6 мар 2013 11:0740 Бащата на жертвата я обявил за издирване, тъй като не бил виждал дъщеря си от 4 март. Източници от МВР са уверили, че най-вероятно става дума за битово-любовна история. По случая има заподозрян, който се разпитва. По информация на bTV жертвата е пребита с дърво, душена е, а накрая е захвърлена жива в шахтата. Момичето ходело с момче от ромски произход.

348

Анонимен

преди 11 години

Убитото бременно момиче в Западен парк е убито от ***.

347

тони

преди 11 години

Трябва да защитим българина .Човека си е прав може би трябваше да умре за да може *** да си крадат колкото искат .Тия опоскаха държавата с кражби помощи и детски за 10 чавета .Егати паразитното общество .

346

Адолф

преди 11 години

Да ***!

345

един

преди 11 години

много грамотни манагали сме имали плакати без грешка,койли им ги е писал цветелин кънчев или лютви местан жалко че само един е гръмнал охранителя повече трябваше

344

Анонимен

преди 11 години

щото крадът

343

И НАГЛИ БЕ

преди 11 години

АКО ИСКАТЕ ДЪЛЪГ ЖИВОТ НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ЧУЖД ДОМ В ЧУЖДА НИВА,ГРАДИНА,КОЛА,КЪЩА ОПИТАЙТЕ С ТРУД ДА СЪЗДАДЕТЕ НЕЩО ВАШЕ И СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА НЕГО А АКО НЯКОЙ СЕ ОПИТА ДА ВИ ГО ВЗЕМЕ НЕ ПО ВАШЕ СЪГЛАСИЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ИЛИ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОР ПОНЕ 3 ГОДИНИ ЗА ПЪРВО ПРОВИНЕНИЕ 10 ЗА ВТОРО А ЗА ТРЕТО ДО ЖИВОТ

342

Стефка

преди 11 години

До жалко А ти нали се сещаш , че с това си изказване показваш,че си поредния псевдо моралист без капка мозък.Нека *** да пребият баба ти за 50 лв и да препикаят цялата и къща защото е " *** българка" пък после пак ще си говорим *** на *** ***!

341

минчо

преди 11 години

Що не погнат енергото,че ги почерни,кога им медна жица потреба?

340

Промяна

преди 11 години

Неприкосновеност на частната собственост и живот право да ги защитаваш със всички средва.Промана в конституцията и НК какво е това"превишение на пределите на неизбежна самоодбрана" Те влизат 5 *** с ножеве и какво и аз трябва да извадя нож щото ако ги гръмна ще съм превишил пределите на неизбежната самоотбрана. Глупости- сега ог съда зависи дали ще има нови размирици на етническа основа. А да видим щото за нас справедливост няма

339

Aлекс

преди 11 години

Тре*пане за това племе ***,кирливо,***!Човека си е бил в правото да стреля!Но както винаги в нашата мила родна страна законите се обръщат против нас Българите.Влезнете ти крадец вкъщи или някъде другаде застреляш го или го нараниш изкарват те теб виновен! В България закони няма от край време!

338

Анонимен

преди 11 години

На тоя охранител трябва да му дадат медал,бил е на работа,изпълнявал е служебните си задължения и най важното отървал е обществото от един ***.

337

varg

преди 11 години

А когато вие убивате,крадете и лъжете ние какво да правим?

336

неприкосновенна

преди 11 години

трябва да има закон с който обикновения човек да може да пази собствеността и семейството си който влиза с престъпна мисъл в частен дом трябва да е готов да умре без значение дали е *** българин или турчин но точно ромското общество разбира се има и исключения е проста *** и няма как да им се обясни а ако влезна аз да крада в тях няма ли да ме застрелят от там трябва да се гледа а не застреляха детето.ПИТЯЙТЕ СЕ ЗАЩО ГО ЗАСТРЕЛЯХА И АКО ИМАТЕ МАЛКО МОЗЪК СИ СЕ ПРИБЕРЕТЕ И СИ НАЛЕГАЙТЕ

335

Анонимен

преди 11 години

*** ги ненавиждат и кучетата ,...все лаят ,САМО ПО ТЯХ ,КОГАТО ПРЕМИНАТ ПОКРАЙ ТЯХ!*** СА ПОЛУ-КУЧЕТА !

334

Анонимен

преди 11 години

Бг-политик =цигнин ,...еднакво лъжат и крадът ,нищо не плащат ,имат и права !Същите са ЗАЩИТЕН ВИД в Бг !ИМАТ БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ СЪС----СЪД. СИСТЕМА ,КОЯТО ГИ ЗАКРИЛЯ !ТОВА Е ДНЕС ---БЪЛГАРИЯ!

333

х

преди 11 години

Да не забравяме, че *** системно избиват и се гаврят с възрастните пенсионери останали сами в селата. Само за тази година избити и дори изнасилени и мъчени от *** са десетки възрастни българи, като по голямата част са над 80 годишни. Но властта си мълчи, или го казва много тихичко за да не се чуе, разчита че българския народ е търпелив и ще търпи гаврите. А до конкретния случай, във всички нормални държави собственика има право да защитава собствеността си дори с оръжие.

332

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който ми влезе в къщата да краде, заслужава да бъде застрелян като куче!!! Пък да не говорим, ако този някой е *** подживотно!!