33

Мушмул

преди 11 години

Абе Мусолини, ако искаш да прекъснем и връзките с другите държави и да се изолираме напълно. Всички 2 и кусур милиона българи навън да не могат да пътуват свободно. А ние да си живеем откъснати от света и от пазарите му (каквито никога не сме били, още от 681 г., та до Турско робство).

32

Честит празник!

преди 11 години

До общинските съветиМОЛБАот .................................. , ЕГН - българско /Гражданин Български/Моля чиновниците в общините да се назначават със сериозен конкурс за компетентност в сферата, за която кандидатстват, а не по заслуги към този или онзи. Да се съкратят синекурките!Подпис: /чете се/

31

Мусолини

преди 11 години

Вън на комунисти от всички цветове, глобалисти, ***, ислямисти, чужденци и най- вече ***.Трябва да се възроди националната държава и да се сложи край на такива октоподи като Федерален резерв,НАТО, та дори и ЕС, който се е превърнал в маша на световните ***.Пълна ревизия на нашата Конституция, нов правов, политически и икономически ред в нашата страна- забрана на етнически пъртии, задължителен български език, разбиване на еврейската лихварска система, която донесе всички злини на света

30

ОТ ПРОТЕСТА

преди 11 години

23 години *** ПОЛИТИЦИ-ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА-БИЗНЕСМЕНИ-МУТРИ ме учеха, че трябва да съм толерантен,възпитан и добър като Овца докато ТЕ МЕ СТРИЖАТ !!!ОТКАЗВАМ ВЕЧЕ ДА МЕ МАНИПУЛИРАТ С ЛИЦЕМЕРНИ ДУМИЧКИ ЗА *** !!!

29

св.Панакудий

преди 11 години

На всички,които се чустват БЪЛГАРИ-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Не обръщайте внимание на наследниците на чорбаджи Юрдан,Кирияк Стефчов и Иванчо Хаджипенчович-те винаги са били турски слуги и са мразели Русия.

28

Мафиозо

преди 11 години

КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА..МАФИЯТА В ЗАТВОРА...!!!КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА..МАФИЯТА В ЗАТВОРА...!!!КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА..МАФИЯТА В ЗАТВОРА...!!!КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА..МАФИЯТА В ЗАТВОРА...!!!

27

ОТ ПРОТЕСТА

преди 11 години

ДА СЪБОРИМ СТАРОТО ГРОБИЩЕ НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ДА ПОСТРОИМ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗАТВОР-КАТОРГА ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ЗА ТЕЗИ 23 ГОДИНИ ГАВРА С НАС НАРОДА.....ИЛИ ПЪК НАПРАВО ДА ГИ ИЗБЕСИМ ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА ЛЪВОВ МОСТ?!

26

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен17...ДА НЕ ТЕ Е ПРАВИЛ НЯКОЙ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР..Я ПИПАЙ МАМЧЕТО....!!!!

25

Анонимен

преди 11 години

В ГЕРБ е спасението на България! ГЕРБ с помощта на гражданските инициативни комитети само може да ни върне България на нас обикновените хора. С Бойко и ГЕРБ вървим напред!

24

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен ДО 28..А ТИ НА КАКЪВ СЕ ПРАВИШ ИЛИ ТАТИ И *** СА БИЛИ ***...ПРИ КОСТОВ КАКВО ГЕПИХТЕ....!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Ангел Славчев пропагандира... и разрешаването на марихуаната. Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София.

22

Мушмул

преди 11 години

До 24Лошите е също толкова конкретно колкото и мафия и мутри, за които някакъв вид народен съд сам иска да решава дали са престъпници, или не. Да, има много престъпници във властта и има монополи, обаче те трябва да се съдят от институции, а не от народа.Щото без правила народът може да съди всеки, който не му харесва - а държавата трябва да дава гаранция, че това няма да се случи.

21

Анонимен

преди 11 години

Манипулации:1. Промените са в 5-6 текста- приемат се за два дни. Им случай, когато промени са приемани в две гласувания за един ден.2. Ако промените са и за възможност за отзоваване на "народните любимци", то ако някой от тях е купен от олигарсите ще ги отзовем с шутове.3. Избраните 39 мажоритарни депутати бяха малцинство, бяха посочени от партиите и нямахме възможност да ги изгоним - за това не им се знаят имената.4. Нови имена в партийните листи, редени от политиците ще се послушковци.

20

ДО 17

преди 11 години

Не съм комунист.Престанете да разделяте хората и на този светъл празник.Сигурно и вие сте от мутрите,които управляват.

19

e

преди 11 години

Всякакви чвешки "мъдростти" без покритие и констатации не са нужни вече ,нито идеологиии,било то на попа,папата,ходжата,юдейстки и всякакви различни истини.Господ Бог Исус е казал всичко,така,че секти като попските,дъновски и още другите от "Вавилон" вече няма да имат сила да влияят толкова,колкото са били до сега ! Защото не символиката и 'мъдросттите са показателни за Божиите

18

Мушмул

преди 11 години

Младите, за да градят успешно бъдещето на България, трябва да бъдат информирани и да имат гражданска и държавна култура. Свалянето на лошите без да имат представа какво да се тури на тяхно място и как то да работи може да доведе до същото, дето сме го гледали до сега.

17

Мафиоз

преди 11 години

Всички мутри вън!Никога вече власт за ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС,ДСБ,РЗС,АТАКА,БГ,ВМРО!!!!!!!!!!!Всички мутри вън!Никога вече власт за ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС,ДСБ,РЗС,АТАКА,БГ,ВМРО!!!!!!!!!!!............................*** *** *** НА БАТЕ БОЙКО..........................................................

16

Варненец

преди 11 години

Вечна слава на руският народ!Наздаровя, братушки!Най-великите сте!

15

Хасму

преди 11 години

На гербаджийската некадърна пасмина непрекъснато трябва да се напомня, че в календара следващата след 2009-а не е 2013-а година. Как се целуваха в устите с Цар Киро Варненчик, как патрона им се кълнеше, че без АЕЦ Белене България е загубена, как, как...Долна манипулативна гербаджийска ***, няма кого да излъжете повече!!!

14

ВНИМАВАЙТЕ

преди 11 години

ИМА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, КОИТО ДРАСКАТ ГЛУПОСТИ..ОБИЖДАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ,ЗА ДА НИ РАЗКОЛЕБАЯТ В ПОДКРЕПАТА ЗА ТЯХ. НОМЕРЦАТА ИМ НЯМА ДА МИНАТ. МЛАДИТЕ ОСЪЗНАХА РОЛЯТА СИ В ОБЩЕСТВОТО И ОТГОВОРНОСТТА ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.