154

БМ-13

преди 11 години

Да оздравява по-бързо, че трябва да носи наказателна отговорност.

153

поредния анонимен

преди 11 години

До избирател от БСПАко ти си избирател от БСП, аз съм фея от приказките ....

152

georgieva

преди 11 години

vidiah me gi vsichkite,nai dobre borisov da si ostane

151

Bob

преди 11 години

Театрални постановки, понеже вече никой не обръща внимание на нарцистичната му персона, реши да се прави на болен, да го съжалят хората... Псих.

150

Анонимен

преди 11 години

Явно новината за кръвното на тоя циркаджия е по-важна от новината за поредния самозапалил се от отчаяние човек. Циркът продължава.

149

Анонимен

преди 11 години

Кумунетата пишещи тук по партийно поръчение , тази жлъч ви погуби , нямате никакъв шанс срещу Борисов на изборите. От човешка гледна точка да пожелаваш на някой смърта или да злорадстваш че той е болен е богохулство, какъвто и да е човека. Но вие несте хора , вие сте *** без мозък забравили отдавна човешките ценности и обречени на вечно партийно слугинство.Сами неможете да разберете какви отклонения имате от нормалните човешки взаимоотношения, защото живеете в такава среда изградена на омраза

148

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е БОГ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПАК ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН С МНОЗИНСТВО ,100 000 ПРОТЕСТИРАЩИ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СА ВСИЧКИ СРЕЩУ БОЙКО ,ТЕЗИ КОИТО НЕ ОТИДОХМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ СМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО ,НЕКА ДА БЪДЕ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА С ЕГН И РЪЧНО ДА СЕ ПОДПИШЕМ, ДА ВИДИМ КОЛКО СА ТЕЗИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ

147

Витяз

преди 11 години

Айде стига вече сте ни занимавали с Боко. Пръцнал и новина. Чудо голямо, нищо му няма.

146

БОЛИМАФАРА

преди 11 години

ЕГАТИ ЛИПСАТА НА ВЪОБРАЖЕНИЕ, АКО СИ МИСЛИ ЧЕ ПЕЧЕЛИ СИМПАТИИТЕ НА НЯКОЙ И СЕ ПРАВИ ЧЕ МУ ПУКА, ТО ТОГАВА ТРЯБВА ДА Е МНОГО *** И ПОДКРЕПЯЩИЯ ГО, И БОРИСОВ!!! По *** кампания няма!Баба ми като вдига кръвно на село да не би с хеликоптер да я возят до болницата?!

145

Анонимен

преди 11 години

Няма по-*** народ от българския- procetete tova e tuk nqkade strahotna statia i taka vqrna..za sagalenie

144

Анонимен

преди 11 години

Средна класа, голямо нещо. Ама хазната празна. Значи или няма средна класа, или имитира, че работи.

143

българка

преди 11 години

До средна класаАз имам добра работа и засега не мисля да заминавам. Но е факт, че ако икономиката продължава да потъва така до 1-2 години със съпругът ми, който също е с американска диплома, може да вземем решение да се махнем. Така, както се махнаха вече много от нас.Ще си родим децата навън и после кой ще работи, за да ви изкарва пенсиите?Ако младите хора с образование си тръгнат след време какъв ще е обликът на нацията?Не бъдете егоист. Мислете за благото на всички.Иначе губим човешкото...

142

Анонимен

преди 11 години

кръвно..дископатия, херния..тия лекари източиха държавата с техните болнични...сега остава да си извади и ТЕЛК..

141

dulo

преди 11 години

До българка172И НА НАС ДУЛОНИ ПИСНА!ПРОКЛИНАЙ ГИ!ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

140

Анонимен

преди 11 години

Ауу - да ограничи физическата активност за няколко дни.Очаквайте Яното да мине на страната на протестиращите - той така прави като няма кой да го клати няколко дена.

139

Анонимен

преди 11 години

И на мен да ми дишаха във врата мутрите към които съм поел ангажимент и аз бих направил криза

138

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 11 години

Тоз артист,дали по клинична пътека го приеха????ДОКАТО ИМА ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА,НЯМА ДА ИМА КАЧЕСТВЕННО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

137

Анонимен

преди 11 години

Това с разболяването на Тиквата ми напомня Другите бандити какво правят като тръгнат да ги съдят - Разболяват се.Сигурно в училището за мутри ги обучават как да се държат, като стане напечено.

136

Анонимен

преди 11 години

do 141-vece se sabugdame nali sme normalni hora trqbva da se pociva a vie gospoda ot troinata?ne si li pocivate?e to s taq savest deto ne vi ostavq na spokoistvie ;)

135

българка

преди 11 години

До средна класаПисна ми да слушам как младите не знаем английски и нищо не знаем и не разбираме. Завършила съм Американски университет "X". Имам страшно много приятели от университета, които по 2 години си търсиха работа, която да отговаря на тяхната квалификация и знания и където заплатата да е над 1000 лева. Все пак в образованието си сме инвестирали доста и е редно да има някаква възвращаемост. Познайте какво стана - на повечето им писна и сега работят в чужбина...дали не знаем и не можем?