910

Veselin

преди 11 години

А протестите трябва да са главно за доходите, хората ако имат близки до европейските заплати мисля, че ще си плащат и надписаните сметки, дори и бакишиш ще им оставят :))) .това че по медиите казват, че не можем или не заслужаваме по добри заплати не значи, че е истина :)

909

психолог

преди 11 години

Грешен психологически портрет на Борисов предоставен на организаторите на протестите е причина да ги провали.Безсмисленото им продължаване е опит за излизане от ситуацията.

908

Boyko

преди 11 години

Източници от енергийния сектор разкриват, че чехите са преговаряли усърдно с руски консорциум от орбитата на Газпром за продажбата на енергоразпределителната си мрежа, както и на ТЕЦ Варна. Общата сума, която председателят на Надзорния съвет на ЧЕЗ България Томаш Плескач поискал от руснаците за бизнеса, е 500 милиона евро.

907

ВЪН

преди 11 години

Алчните босове от ЧЕЗ напускат страната с 500 млн. евро!!!!!!!!!!!!!Алчните босове от ЧЕЗ напускат страната с 500 млн. евро!!!!!!!!!!!!!

906

Анонимен

преди 11 години

Бай-Пешо.ти си лъв.браво на теб.

905

Анонимен

преди 11 години

1182 ви го е казал - *** иска да заграби делът на ЧЕЗ. А той е лъвски дял - в югозапада е най-големият консуматор на ток - столицата!Боко защитава ***, защитава всички монополи, обрасли сме от монополи, направиха ни роби!Ще бъдем ли роби?

904

Анонимен

преди 11 години

АЗ СПИРАМ ДА ХОДЯ НА ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩОТО МОЕТО ИСКАНЕ Е ИЗПЪЛНЕНО- ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. ТИЯ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ, ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ГО ПРАВЯТ. ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ХОРАТА ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА СИ И ТОВА СА ИЗБОРИТЕ.

903

аС

преди 11 години

Забележете, че към статията има отбелязани 1455 коментара ! А с моето листване- 1200 ! Най-стойнистните коментари и предложения са изтрити ! С което се дава манипулативна представа за хаос и безверие ...Хора ,бдете !

902

Анонимен

преди 11 години

"Купувай, когато по улиците се лее кръв" е казал Ротшилд. Надявам се повечето от вас да не се включват в провокациите, независимо от кого са организирани. Няма да се разсърдя на тези, които ще ми слагат (-). И аз преди 22г. бях наивен и отидох облечен в синьо на 10.06.90 на изборите, надявайки се на възмездие за тези които вкараха в затвора един и ликвидираха физически друг от близките ми. Сега си признавам, че малко ме е срам. Нека младите послушат родителите си, както аз не го направих тогава.

901

Юлен

преди 11 години

В БАНСКО например , кола със софийска регистрация и мегафон приканва хората да стачкуват. Е това ако не е платено и организирано не знам какво е . Използват бедността и проблемите на хората за да ги изкарат да протестират. Енергийната мафия се опитва да подлива вода в държавата. Но има много прости хора които се връзват. Както и да е номера няма да мине.

900

бай ПЕШО

преди 11 години

искаме ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА, двукамерен ПАРЛАМЕНТ , ДОЛНА- 60 мажоритарно , ГОРНА- 30 мажоритарно, ЗАКРИВАНЕ НА НСО , функцията се поема отохранителна полиция, ЗАКРИВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВЕННА БОЛНИЦА, лечение в МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ, Закриване на ЖАНДАРМЕРИЯТА , функцията се поема от охранителна полиция, ЗАКРИВАНЕ НА КОНСТИТУЦИОНИЯТ СЪД , функцията се поема от отделение при ВЪРХОВНИЯТ СЪД, ЗАКРИВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТНВЕНИТЕ ПОЧИВНИ СТАНЦИИ ще почиват в станциите на НОИ

899

до 1201

преди 11 години

ТОЧНО ТАКА!!!!!! ИЗПОЛЗВАТ НИ ПАК В ДОЛНОПРОБНА ПИЕСА !!!!

898

Veselin

преди 11 години

Хареса ми хората в Сливен какво казаха - Ние с терористи не преговаряме :)))) .Имаха в предвид управляващите :)

897

ДО МЪДРЕЦА

преди 11 години

САМИЯТ ФАКТ, ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ И СЛЕД ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДОВЕЛО НИ ДО РЪБА НА ПРОТАСТТА, ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО- СЦЕНАРИЙ НА ГЕРБ ЗА ВДИГАНЕ НА ИМИДЖА. НИЩО ЧУДНО И БОЙКО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ДА ПРОТЕСТИРА.

896

5555

преди 11 години

ДО 1187 ТЕО, ДЕ ДА БЕШЕ ТОВА САМО В САНДАНСКИ.

895

Анонимен

преди 11 години

Разбира се ,че сценарият е мутроолигархията и се изпълнява на милиционерската хунта на Тиквуняка! В началото на февруари стана ясно, че бюджетът е пред катастрофа - минус 500 милиона! А това означаваше в следващите месеци да се признае пълният крах на ГЕРБ в управлението, ревизия на бюджета преди изборите. И затова се задейства планът за измъкване от властта и опазване на имиджа на мутрата-генерал, хунтата и партията ГЕРБ.Понататък събитията ги знаете.

894

Анонимен

преди 11 години

Специално пък за тия на снимката не бих отишъл на никакъв протест. Не виждам там нито една интилегентна физиономия на която да имам доверие.

893

до 1186

преди 11 години

Последните дни и аз съм вече уверена в това!!!! Тиквата се махна заради монополите - дали защити- сега те плащат луди пари да си го върнат на власт. Всичко е сценарий който ЗАПОЧНА с прасетата пред НС и ЩЕ ЗАВЪРШИ с идването на Тиквата

892

ДЯКОНА

преди 11 години

Ние не искаме предсрочни избори- ако те променяха нещата щяха да са забранени, ние не искаме ново правителство- няма да е по- различно от досегашните, ние не искаме нови партии и политици- писна ни от месии, който ни "оправят"! Ние искаме СМЯНА НА СИСТЕМАТА! Ние искаме НОВИ ПРАВИЛА! Ние искаме една НОВА БЪЛГАРИЯ! НИЕ ИСКАМЕ ДЪРЖАВА ТАКАВА, КАКВАТО Я Е ВИДЯЛ ДЯКОНА- ЧИСТА И СВЯТА!!!

891

Анонимен

преди 11 години

ДА СПРЕМ ПРОТЕСТИТЕ- ГЕРБ НИ ГОТВИ ГАДЕН СЦЕНАРИИ ЧРЕЗ ВОДАЧИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ПРЕГОВОРИТЕ- ПОМИСЛЕТЕ КОЛКО БЛИЗКО ДО БОЙКО СТОИ АНДРЕЙ СЛАБАКОВ И ЩЕ ВИ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ.