268

хотел Рила

преди 11 години

Мда-а-а-а по случайност работя в хотел "Рила" - на пъпа на София.Предполагам, че малко от Вас значт, че това е хотела, в който се настаняват хората на властта от провинцията (аз също съм от село)Вчера за първи път от 3 (три) години дойдоха 2 автобуса електорат (ГЕРБ), който да подсили цитирам по памет от подочутото: "...Софийското ядро"Не ме наричайте комунист, *** или каквото си искате, но фактите са си факти и утре напускат хотела за да дойде група на СДС в сряда ;) Смях!

267

СТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ

преди 11 години

ОТ ТУК НАТАТЪК НИ ТРЯБВАТ ОЩЕ 23 ЗА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА

266

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Бойко по велик от наполеон ,дегол, маргарет тачър, вили брандт

265

Анонимен

преди 11 години

310, и само това ли видя в управлението на Борисов? Еми да ти кажа - никой не е бил и няма да е перфектен.

264

302

преди 11 години

Кое да ми се връща, че не съм станал мутра ли? Благодаря аз се радвам, че имам бъдеще и детство и всяко същество има право на това, а вие сте отнели по рождение на вашите деца да имат бъдеще, защото сте слаби хора! Когато чета и гледам новините виждам как допускате грешка след грешка и се радвам че ти който ме кълнеш не можеш да определиш бъдещето ми. Иван

263

оптимист

преди 11 години

Нека за бившите или само добро или нищо.По добре да спрем да плюем ,че и аз гласувах за Него и сега ме е срам.Аз дадох гласа си за човек чел само Винету?Назначаващ митничари футболисти с ТЕЛК решения.Грижещ се за Мишо бирата-споминал се след това.Свързан с Сретен Йосич?Човек с прякор БУДА???Човек които дава съвети IT специалисти да стават овчари ???Срам е е .Виновен съм и аз .Не е луд този които яде баницата,а тоз които ....

262

Анонимен

преди 11 години

Десетки клавиатури се изпочупиха... какво има да спорите, идват избори там ще видим какво иска т.н. 'народ'. А който не е доволен от управляващите да си направи партия.

261

гост

преди 11 години

До Анонименкакъв 1 млн. души на протеста, кой е луд да ви плаща на толкова много народ, нали видяхте 10 друсани скинари стигат

260

НАЙДЕНОВ

преди 11 години

СТИГА СТЕ СТРЕСИРАЛИ ЖИВОТНИТЕ

259

Мадмоазел red hairy

преди 11 години

Забрвави как окрасяваше моят червен венерен хълм с твоята бяла благодат на времето, та сега гледаш встрани? От какво те е срам? Цветелина я няма вече, само старите ти первезници остнахме, миличък.

258

Анонимен

преди 11 години

Е, Десетки срещу Хиляди е просто многократно по-малко!Драги ми г-н Борисов сега ще разберете простата истина, че и Вие както всички преди Вас са мислили, че са избрани от "народната любов", а всъщност фактите са, че кърлежите просто не виждат как ще могат покрай Вас да кържалечт, казано с Ваши думи.Извинявам се г-н Борисов, но простотията Ви и липсата на елементарна култура Ви доведоха до този хал. Все пак аз лично Ви благодаря, че заради Вас на още няколко човека им просветна, че са в грешка!

257

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА, TI NE SI STRANJATA, KOITO POZNAVAME, TAKA 4E NE GOVORY OT NEGOVO IME- NE SME TOLKOVA PROSTI.

256

до 294

преди 11 години

Иване, майната ти и на теб и на всички имигранти избягали от България. Заради вас сме на това дередже , но ще ви се върне Можеш да бъдеш сигурен.

255

Луцифер

преди 11 години

За мъртвите или добро или нищо. Засрамете се.

254

Анонимен

преди 11 години

Привържениците на Тиквата по-прости и от него и не могат да се запрат. Всички привърженици на Тиквата, дали интервюта бръщолевеха небивали глупости.

253

Анонимен

преди 11 години

чудя се зашо толкова защитавате гн Борисов, явно сте добре нз, може пък да сте енергонезарисими дали? или просто ви се жуми още 20 години някои се облагодетелстват и се забавляват с децата ви по най долен начинЕла с мен на улицата, застани до мен и аз до теп да градиме България, да се разваме на живота брате:)

252

Анонимен

преди 11 години

направиха всичко възможно,за да смачкат делата.Прекратени са 12 от тях още в досъдебна фаза.Сега възобновиха това с/у НЕК,предполагам ще възстановят и други,но съд.система е пълна с предани на БСП и ще е много трудно всичко.Там е истинското зло,ЕК постоянно ги критикува,но съдиите се правят на обидени и че Цветанов им нарушавал правата.

251

Подкрепа

преди 11 години

Освен тези 30 в София, още 5 се събраха в Пловдив, 3-*** в Ст.Загора, 2-*** във Варна и още десетки из цялата страна !

250

УМНИК

преди 11 години

БОРИСОВ СЕ ОТДРЪПНА И ГИ ОСТАВИ ДА СЕ САМОИЗЯЖДАТ.

249

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

преди 11 години

СТИГА СТЕ КРАЛИ ИНИЦИЯТИВАТА И ИДЕЙТЕ НА ПАРТИЯ АТАКА И ДАЖЕ МОТОТО "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ"