67

Анонимен

преди 11 години

Чешката компания направи услуга на "Голямият член" и затова трябва непременно да и бъде отнет лиценза, дори и да намали цената на тока !

66

"Хейтър"?

преди 11 години

#66, като не си писал прочети какво е написал #13. После ми кажи в каква връзка ти репликираш отговора ми към него? Ако не следиш разговора, не се включвай. Разбирам, че ти се плаща да отклоняваш вниманието от истинския проблем, ама това го пробвай на стадиона, съсел.

65

Анонимен

преди 11 години

О, ама моля ви се. Сега ще почнат да ни убеждават, че от ЧЕЗ трябва да ни изпият кръвчицата, щото така заповядал ЕС... в името на мира, разбирателството и т.н. А що не пратим НЕК да пие кръвта на чехите? Така, да ги засоли - колкото им е заплатата, толкова сметка за ток да им връчва. Да видим после какви ще ги дрънкат...

64

Анонимен

преди 11 години

Нищо не може да оправдае продажниците подписали договорите с ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про, но българския народ няма да търпи издевателствата на тези компании, никакъв съд и институции няма да ви спасят!

63

г

преди 11 години

До ИмамаИли кабинета просто бяга от отговорност.Полесно е.А не да каже да ще помогнем на Българския народ.

62

Анонимен

преди 11 години

Тези партии които докараха ЧЕЗ, ЕОН и АВН , никога повече в парламента и подписалите - на съд !

61

Според мен

преди 11 години

Тая новина е манипулация. Как открито президент ще лобира за фирма. И как не виждате, че Бойко точно това направи , закрия ЧЕЗ с оставката , сега до новия кабинет ЧЕЗ ще имат време да покрият всички нарушени , бъдете бодри НАРОДЕ

60

Анонимен

преди 11 години

Ми дай да им зачислим нашите пенсионери на чехите.....

59

Анонимен

преди 11 години

До ИмамаСтава въпрос за чешкото правителство. Четете по-добре!

58

Протестиращ

преди 11 години

Да обявим война на Чехия, другари. Довечера пред Парламента да се съберем с вилици и лъжици и да завладеем тия изедници. След това ще им изпием бирата и ще им оправим жените. Ура! Напред! Много сме, силни сме. и т.н.

57

Анонимен

преди 11 години

Еми как няма да нападне правителството, че не защитило ЧЕЗ, като МИЛИОНИ ЕВРО СЕ ВЛИВАТ В БЮДЖЕТА ИМ ОТ НАШИТЕ ПАРИ. Европа наистина е длъжна да помогне на България в това отношение и да се разтрогнат договорите. Въпросът е принципен и касае целият български народ, който е част от европейския.

56

Имама

преди 11 години

Точно обратното - кабинета подкрепи ЧЕЗ с оставката си . Събудете се!

55

Г

преди 11 години

До АнонименМного си прав.Ако незнаем какво искаме нищо няма да постигнем .

54

sdsdgdh

преди 11 години

До до 38: Кой вдигна сметките за Газ със 100 процента за 2007 и 2008 годинини , подписвайки анекс към договора ни с Газпром по-рано с 4 години .

53

Анонимен

преди 11 години

да са уточним ЧЕЗ е една нелояна компания, която самат Чешка държава съди.

52

"Хейтър"?

преди 11 години

#44, баце, колко си ***, не е истина! Първо иска да бие чехи по улиците, сега не бил говорил за обикновените чехи.Смотан, каквото се случва тук, се случва с благословията на управниците ни! Наистина ли си толкова *** или не смееш да посочиш наркобосовете си в парламента? Пак ти казвам, виж на какви цени ти продава българина в кварталния магазин и тогава се оглеждай навън. От тука идва цялата гнилоч, от манипулирани като теб *** и интересчии!

51

Gogo

преди 11 години

След като това дружество ЕРП-та и както се води е печелившо , защо не го е задържала България да печели България а са казали че е непечелившо и е продадено.Кой подписа договора.Има ли си име Българин ли се нарича?

50

Анонимен

преди 11 години

Довечера, преди протеста, 17:30, всеки, с идеи и ясни виждания, да заповяда на езерото Арияна, за да обсъдим точни и последователни точки с искания и основни претенции на протеста, които да се поднесат на конференцията с президента. Мола, заповядайте!

49

bai_jordan

преди 11 години

Добре ще перефразирам! Чешкия президент да дойде да ми направи това което прави вятърът на гората!!!

48

до 38

преди 11 години

***, бат ти Бойко защо нищо не мнаправи срещу тези монополисти рекетьори през тези 4 години? Имали казваш договори? Ми развалят се договорите , плащат им се неустойките и ще си избием неустойките по договорите за 2-3 години, като сме на пшечалба и печалбата от ЕРП-тата влиза в българската икономика, а не в пенсионни фондове в Чехия, Австрия и т.н