74

hahaha

преди 11 години

какви 47% за тиквата ви гонят в бургас бяхме жалките 2-3 хил в неделя , а днес за борисов бяха още по-жалките 30 човека всички от които *** герберастчета от МГ(мазните ***) на гроб милан биха , тиквата си замина , лягам с кеф

73

Гого

преди 11 години

До 68.и Аз съм за мажоритарен избор,но и тук е още по лошо ,защото мутрите и олигарсите тъй ще ни го натресат,че нямаш друг избор да не гласуваш за тях иначе оставаш без работа...всички са сплетени като свински черва...

72

Ашимчо стига

преди 11 години

До АШИМ И кой ще дойде бе, пич? Ти ли и целият експертен състав на улицата от пияни и дрогирани ***?

71

Анонимен

преди 11 години

Язе съм против Гербо, оти не искам да работим а па они не искат да ми плащат оти не работим.

70

АШИМ

преди 11 години

Никой не е разединен стига сте манипулирахте обществото(в лицето на всички медии).България знае какво иска ВЪН от парламента всички сегашни партии ДПС ГЕРБ АТАКА БСП СДС НДСВ ...Всички бивши депутати не трябва да бъдат допускани за кандидатура на нов мандат.Мястото им е в затвора .

69

Анонимен

преди 11 години

Как не го е срам тояно Станишев да каже, че това правителство е довело държавата до ръба... Забрави ли той неговата партия до къде доведе страната през януари '97, когато долара стана 3.000 лв. Кашкавала достигна 13.000... Протестиращите ядоха здрав бой от полицията....*** нагъл!

68

до 77

преди 11 години

Ти пък къде видя котювщина в тая вещица Мая манолова и онова недоразумение Нинова?

67

Анонимен

преди 11 години

a koga shte izxvarlim i ostanalata paplash ot parlamenta manipolatori .

66

SILVIQ

преди 11 години

А ти знаеш ли за какви неустойки става на въпрос ако се развалят договорите и според теб кой ще плати за тях - ние обикновените хора!!!

65

Анонимен

преди 11 години

По характерния 'Борисовски' маниер премиера се опитва да се измъкне от отговорност за попарата която 3 години дроби - и остави на някой друг да оправя държавата която съсипа.ОТГОВОРНОСТ - това трябва да е ангажимента на която и да е политическа сила, нова или стара която поеме власта!И да знае че народа вече няма да чака да се случат 'чудесата' обещани на в предизборни програми. И ще се намеси доста по бързо. Видя си силата!

64

Пловдив

преди 11 години

Хубаво би било,с бутафорен ковчег и театрална постановка със поп да бъде погребана червендалистата столетница бкп и нейните пройзводни.Пред центаралата и на Позитано 20.

63

Анонимен

преди 11 години

Само болни мозъци без грам мозък в главите си.Могат да гласуват за бойко тиквуча

62

Анонимен

преди 11 години

До Партия=Мафияискаме това, искаме онова, звучи ми н, като една *** от едно клипче, което бях гледал."Някой трябва да ни даде нещо. Дайте ни нещо". Не можем само да искаме.

61

Анонимен

преди 11 години

Само болни мозъци без грам мозък в кротуната си и са облогодетстване от власта.Могат да гласуват за бойко тиквуча

60

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам да си седя по цял ден и някой да ми дава пари и само да харча и харча. Не искам пръста си да помръдна.Протестиращите - кажете от утре къде ги раздават парите.

59

Анонимен

преди 11 години

Че кога е било обединено та Боку да го разединява ? Само глупости пишете.

58

Анонимен

преди 11 години

Значи тези които хем подкрепят протестите,хем Бойко,са искали да плащат по-малко пари за ток не защото нямат пари,а защото са скръндзи.Аз така го разбирам.А може и шизофреници да са.

57

Анонимен

преди 11 години

До ВОЛЕН ПРЕМИЕР!до 66 - Волен е Болен. И той само за парите мисли. Колко го беше яд, когато част от депутатите му се отцепиха от Атака, че ще изпусне парите, които се "полагат" на всеки от тях.

56

Партия=Мафия

преди 11 години

Не ни пробутвайте пак политически партии, искаме мажоритарен вот ! Искаме разледване на 23години преход и виновните в затвора !

55

Протест !

преди 11 години

Утре в 6 вечерта преминаващ протест на посерано 20-22 . Всеки да носи свещ,която да положи около покойната столетница и на изпроворяк да препикае входа на централата им...Нека им покажем какво мислим за тях!Феис група -Да препикаем позитано с мирни средства!