97

Анонимен

преди 11 години

До 116. И аз съм сигурен, че има доста провокатори по форумите. Хора които не си изразяват собственото мнение ами пишат само и само да предизвикат другите.

96

123

преди 11 години

Тоя по-добре да вземе електромера и да си го набие .. знаете къде! Егати пародията.. в коя държава министрите се снимат с електромерите на хората?? И какво се прави, че не разбира къде е проблема..

95

? за БОЙКО БОРИСОВ

преди 11 години

Какъв тогава е смисъла на енергийна ефективност - дограми ,саниране на жилища , инверторни климатици , за да се задържа топлина за по -дълго време след като сметките растат а не намалят ?

94

Анонимен

преди 11 години

Електромерите са наред, а мозъка на Добрев не е наред, защото искаше да ги подменя с умни електромери и да вдигне още цената на тока.

93

Вампири

преди 11 години

Това момче раздра едни ***, скъса едни обувки и пришки му излязоха на езика да ни обяснява, колко са прави разпределителните дружества, а ние какви будали сме. За второто е прав, трябваше протестите да започнат още с идването на тези вампири и цицините по главите им никога да не заздравяват, за да имат едно на ум!

92

Анонимен

преди 11 години

Близо 17 лева за един киловатчас ще трябва да плати община Нова Загора. Днес кметът на Община Нова Загора Николай Грозев показа фактури за ток на местното поделение на енергоразпределително дружество EVN. В тях всеки може да види как се формира цената на електроенергията и как за 1 kWh се заплаща по 16,40 лв.

91

Ra40

преди 11 години

Имам един приятел работи писач по форуми на заплата. Вика 300 човека сме, по 10 на форум или на сайт. И той самия вика - кат дойде Юни ще си търся нещо друго, щот кранчето ще секне. Червен писач е между другото. Иначе е много як пича. Та съвета ми към вас платените е - търсете си работа сега. Голям смях правите тук ама ще е до време :)

90

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ ?!

89

Анонимен

преди 11 години

Г-н министър вие трябва да сте гарант за спазване на законите на Република България. Едва когато се обработят всички жалби на граждани и се направят щателни проверки би могло да си позволите да говорите дали електромерите са наред или монополите са ви дали подкуп.

88

Killuminati

преди 11 години

Fucking mason

87

Анонимен

преди 11 години

В добавка, логичен въпрос:Колко от хората с нереално висока сметка са с новият тип електромери и колко със старият?

86

Бьлгарин

преди 11 години

25 процента загуба и програмиран процесор има и софтуер на процесора и нещата са ясни Стига м-р Добрев с *** номера Даите софтуера и ще ви льсне ***

85

ТУТИ-ФРУТИ

преди 11 години

ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СА НАРЕД, НАРЕД НЕ СТЕ ВИЕ, МУТРИ И КАЛИНКИ БЕЗ КРИЛА. ПО-СКОРО СТЕ ***, КОИТО ТРЯБВА ЧАС ПО СКОРО ДА БЪДАТ "ДЕЗИНФЕКЦИРАНИ"

84

до 88

преди 11 години

Плявня, ти ли си ... кукло на конци със сламена глава ?

83

Анонимен

преди 11 години

Прилики и разлики.Старите електромери използват механични части, които с времето се износват и от там започват да мерят в - или казано по-простичко - мерят все по-малко и по-малко, докато се скапят съвсем и нищо не мерят.Обаче новите електромери нямат механични части - те са електронни. Веригите в тях са реализирани по такъв начин, че със остаряване на материалите те мерят винаги в +. Тоест, все по-големи и по-големи сметки, докато не им изгасне циферблатчето.На печелившите - честито.

82

Електромер

преди 11 години

Ако не е елктромера кой ги вдига - аз ли ? Бай Петкан... Значи вън монополите до дупка!

81

Йово

преди 11 години

Електромерите на снимката с министъра са "DAISY IVEL 3C9" - Български. На тези електромери им няма нищо клас на точност 1.0 или 2.0 и те си имат своите кусури, но истинските виновници за цялата дандания не са електромерите, а са Крадливите политици, Алчните чужди "инвеститори" които не дават нормални заплати на служителите и инвестиции в инфраструктура си и искат само да изнасят пари от БГ. САмо да припомня миналата година ЧЕЗ поиска 10% увеличение а получи 14% от ДКЕВР. Това си е ЯВНА КОРУПЦИЯ.

80

4efo

преди 11 години

Вън всички ***, крадци, родоотстъпници!Дойде "Време разделно", време в което да кажем "Сбогом" на досегашната политика, която се води в България вече 68 години. Всичките вън от чадъра!

79

wasko

преди 11 години

ИСКАМ ДА КУПУВАМ ТОК ДИРЕКТНО ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ БЕЗ ПОСРЕДНИК!ДА СЕ МАХАТ ТЕЗИ ЕрПеТа те ни ограбиха!Сметката за декември в Женева е 50 евро а тук 200 евро

78

romu

преди 11 години

СТАНИ, СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ, ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ.СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИ НАРОДНИ ,ТИ БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ.МАСОВИ ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА НА 17.02.2012 ОТ 12 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНИ И КМЕТСТВА.