146

Пепи

преди 11 години

само лъжат...

145

Какво следва?

преди 11 години

Следваща част от плана на енергомафията (в т.ч. всеки политик, който се случи да е на власт)- да се използва аргумента със скъпия ток/високите сметки, за да се задвижи строежа на втори АЕЦ. Втория АЕЦ се построява с държавни пари (взети назаем) и се отдава за ползване на частни мафиотски структури. Стара, изпипана схема, прилагана от десетилетия по цял свят

144

гробарят

преди 11 години

Иван Костов,Миро Севлиевски,Румен Овчаров ,лицата довели до колапс енергетиката в България .Благодарение на тези тримата е настоящата ситуация с раздутите сметки.А "дкевр"Бог да го прости имитира дейност но всъщност агонизира!

143

до Добрев

преди 11 години

Министърче,я кажи този модел на приватизация защо беше смачкан от парижани,които си дадоха водата на концесия по време на Митеран и след като ги измъчиха с грабежи,изгониха концесионерите ,стана общинска собственост и рахатясаха.Защо когато натискаха Берлускони да приватизира водопреносната мрежа той направи референдум и каза,че не може да престъпи желанието на народа.Те по-глупави ли са от вас или по-малко крадливи.Защо да не са държавна собственост водопреносната мрежа и електопроводната

142

do 198

преди 11 години

Провери в нета хората са правили тестове с допълнителен изправен електромер който отчита 30% по малко...

141

ОМ

преди 11 години

Никой не проверява електромерите, които са собственост на електро разпределителните дружества, а те са така настроени, че крадат ток от нас!

140

Анонимен

преди 11 години

По-*** министри никога не сме имали !!!

139

pet

преди 11 години

А бе тия будисти ни взеха за будали!!!!!!!!

138

дедо пич

преди 11 години

Умираме според правителствена програма!110 011 българи да умрат - такава цел си е поставило за 2011 г. Министерството на труда и социалната политика (МТСП). Оказва се, че народонаселението е преизпълнило правителствения план - за този период са починали общо 110 165 души.Числото в графата умирания е част от официалните цели на МТСП. Такъв документ според Закона за администрацията трябва да приема всеки орган на изпълнителната власт веднъж годишно, а по-късно да публикува и отчет за изпълнението му. За разлика от 2011 г., предишната година социалното министерство не постига целта си о

137

Анонимен

преди 11 години

АЛО БАРЛЯВИЯ ЗАЩО НЕ СИ ВЗЕМЕШ СЕЛСКОТО ВЪРЗОПЧЕ С КОЕТО ДОЙДЕ У СОФИЯТА И НЕ СИ ОТИДЕШ ПРИ КОЗИЧКИТЕ ДА СИ ГИ ПАСЕШ? И ТЕБ ЛИ ТЕ НАМЕРИ ТИКВАТА НА КРЪСТОПЪТЯ КАТО ОНАЗИ ДЕТО СЕ СМЕЕШЕ КАТО ВАРЕНА ТИКВА? ТИ НАРОДА ЗА КОЗИ ЛИ ГИ ИМАШ ИЛИ ЗА ОВЦЕ? СЛЕД 150 ДЕНА ЩЕ ВИДИШ КОН БОБ ЯДЕЛИ И МАГАРЕ СТОКАЛИЕ.

136

а

преди 11 години

https://facebook. com/media/set/?set=a.479459562116118.111998.216543211741089&type=1

135

Breaking NEWS

преди 11 години

ГЕРБ - Гадна Еврейска Разбойническа БандаПълним си казармите с фанатици, луди араби и пакистанци, спим пак, ей Борисов, виж тук7plus7. net

134

Клиент на ЕВН

преди 11 години

Какви 1/3 бре министърче, моята сметка е 2,5 пъти по-висока. Пак не сте виновни, други приватизирали!!!!Ами с ДКЕВР само на ведомост за заплати ли се разписвате бре, Аланкоолу.Ами те вашите заплати и от тези сметки се формират бре. Никва не я свършихте с Боко, напънахте се в началто с енергодружествата да отчетете дейност и толкоз.Строите си магистрали и гледате в облаците, а тези изнасят парите. Останаха ви 3-4 месеца ама как ще ви изтраем незнам???

133

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за Волен Сидеров за да изрине всички тия индивиди и да ги тикне в затвора,всички тия до един които съсипаха и продадоха българия.Само АТАКА е единствения ни шанс да оцелеем като нация и държава.

132

ЦИРК

преди 11 години

Царя на кладата! Милен Велчев и Милко Ковачев подариха енергетиката на БЪЛГАРИЯ на ЧЕЗ ,ЕВН и ЕОН!!! Мръсника Милен Велчев превъртя външния дълг в брейди облигации и ни загроби с 1,5 милярда ,като от сделката откраднаха с Царя 700милиона лева.Милко Ковачев и до ден днешен не се прибира в България! Соломон Паси ни набута в НАТО и там плащаме по 600милиона евро! Мегленка кривата муцка ,затвори АЕЦА и избяга от народната ЛЮБОВ в Благоевград :)) ,и не обясни за сделката с Монополите !!!

131

...

преди 11 години

До 174Така ли? Казах че в къщи е имало хора 23 дена а не 30 дена,и другото което е,нали се сещаш че тези конвектори никога не са били пускани на максимален разход.И другото което е за 23 дена-438 лева ток???

130

до диоксини

преди 11 години

Абе пич тоя Волен как вдига тия заплати нали се ГЛАСУВАТ в народното събрание. Обещанието е ако ме изберат еди кво си там.. А мнозинството ??? Поредна лъжа е това.

129

Жо

преди 11 години

ДНЕС ГЛЕДАМ в супера- сиренето надхвърля 10 лева, а преди 4 години беше 4 лв. Кашкавалът гони 20 лв. Едни прости картофи са по 1,30 лв, а ябълките 2,50 лв. Хлябът и киселото мляко запазват цената си, но за сметка на намаляването на грамажа. Вече продават хляб по 600 грама и кисело мляко по 370 гр. ***, като фасул, но и той е над 3 лв/кг.За сметка на това, цените на демодираните телевизори, телефони и тенджери без покритие НАМАЛЯВАТ! Това е реалното положение.

128

до 171

преди 11 години

Смисълът на обещанието му е да извади сивата икономика на светло,което автоматично вдига приходите в хазната и от там се вдигат пенсии и соц.плащания.Ако изгони крадливите концесионери,то парите,които изнасят от държавата под форма на огромни заплати,които са немислими дори за държавите от където идват ,остават в хазната,ако златото,изнасяно от канадците остане тук-нови приходи,ако озапти малко нашите архикрадци на милиони и ***,които лапат годишно 3,200 млд,доходите ни се вдигат чувствител

127

Потребител

преди 11 години

Истината е че не ГЕРБ имат вина за всичко това,а основната вина е на тези които съсдадоха монополите и продадоха всичко на безценица,а тези монополи естествено си правят каквото си искат.Едно сравнение,в Германия средния разход за парно е около 160-170 евро,а тук по 400-500 лева ток сметки са нормални.Виновни са тези които създадоха монополите а не ГЕРБ,но ГЕРБ са длъжни да предприемат някакви мерки,защото неможе народа да работи цял месец за сметката си за ток.