140

Анонимен

преди 11 години

Герберистите се усраха до ушите !!!!! Дон буда - *** лъже и маже ,не помни какво е казал вчера , точно като *** на която е първи родственик !!Това което излиза от това спукано гърне наречено ГЕРБ почва да мирише на *** !! На изборите ще го закопаем на дълбоко за да не смърди !!

139

Кратък

преди 11 години

До СтарНе е прочистен, след двата документа, единият от които е обявен за "фалшификат" от Яне Янев, излезе и трети, а след него ще излезе и четвърти, после пети и накрая шести с градираща стойност, все пак тези трите са само технологични ...

138

ДО Гуру

преди 11 години

"Готова съм и мутра да ме управлява, само и само да се сложи край на безконечната сага БКП-БСП"Сега те управлява БКП ако не си осъзнал

137

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Бъдете сигурни в едно... - ако Дянков беше експерт не в Световната, а в Галактическата банка - пак нямаше да се хареса на ***... - същото е валидно, дори и за Господ Бог и Буда, ако симпатизират на партия ГЕРБ...

136

Биволар

преди 11 години

Ха,ха,ха. И това активно мероприятие се провали с гръм и трясък. Още оня ден ми беше ясно, че това са поредните сътворени помии, но пак ще повторя, че тези помии ще се излеят на главите на създателите им през лятото на изборите. От антиборисовата клика БСП-ДПС-Кунева-Атака и ГОРД в Парламента ще влязат само БСП с 10 % ДПС 4,5 и Кунева 5% ! Това е истината другари, просто сте аут в следващите 30 г. от управлението на страната ни, а според мен даже завинаги! Ако ще по 2 компромата на ден да съчинявате, умре сиганката, която ви хвалеше, а народа ви вЕрваше!

135

Анонимен

преди 11 години

След като Д. Иванов - Гестапото се хвърли да го защитава , коментарът е излишен !

134

До 48

преди 11 години

За съжаление си абсолютно прав. Въпросният "супер герой" е проект на комунистите, майстори са на политически постановки. А демокрация .... е,надали ще доживеем да я видим.

133

Анонимен

преди 11 години

BYDALI ZA6TITETE TIKBATA CI!!!!!MYTPATA CI ATIBA! AMI CEGA??????

132

ГУРУ

преди 11 години

Готова съм и мутра да ме управлява, само и само да се сложи край на безконечната сага БКП-БСП.Комунистите са истинските родоотстъпници, а затова как една селска мутра ги предаде и започна да ги мачка по главите, хич не ме интересува, напротив гледам сеир и се радвам!БСП на бунището, къде са ви досиетата, другари?Защо не ги четяхме като му беше времето, ами ви оставихме да лапате!

131

Стар

преди 11 години

Естествено че папката е прочистена, трябва да си голям *** да бъдеш главен секратар на министерството и да не свършиш тази работа за четири години, но *** шараните герберисти от форума му верват.Вервайте, вервайте щото малко време имате до юли!

130

dan

преди 11 години

Извода е един Борисов знае всичко за всички Завиждам на самообладанието му

129

Анонимен

преди 11 години

Днес си отиде Леда Милева.Свестните хора си отиват един по един.Остават само ***,че и с претенции да ни управляват...

128

Анонимен

преди 11 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ ПО БОЙКО ТОЛКОВА ПО ГОТИН МИ СТАВА

127

Сашо

преди 11 години

Аз си искам тройната коалиция!По онова време си имах пари и не се интересувах от политика!Сега нямам пари и потъвам в блатото на циркаджии-измамници! При това, толкова некадърни, че и лъжите им прозрачни.Феновете на ГЕРБ са малки хора, асоциирали се с малкия човек, качил се да мачка! Нищо градивно не излиза от това!

126

Анонимен

преди 11 години

Дали е бил информатор или не,това би трябвало да е проблем за хората от подземния свят с които е имал вземане-даване.По-важното е,имал ли е съвместни фирми с тези хора,които всички наричаме престъпници.И ако-да тогава защо си избрахме такъв министър-председател?

125

Анонимен

преди 11 години

РОДИ СЕ БИВОЛ, ДА БРАНИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ДА НАКАЗВА НЕУДОБНИТЕ КАТО БОЙКО.НЯМА ЛИ ДА СЕ РОДИ ЕДИН БИК, ПА ДА ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ВСИЧКИ ОТ БСП, ДПС, СДС-ТА И ВСИЧКИ МЕКЕРЕТА, КОИТО ДОКАРАХА РАН И ЪТ, КОИТО СЪЗГДАДОХА МУТРИТЕ, КОИТО СА ЧУЖДИ ***, КОИТО СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ , КОИТО ЗАТРИХА ДЪРЖАВАТА И УНИЩОЖИХА НАРОДА?!ДОКОГА ЧЕРВЕНИТЕ КУКЛОВОДИ ЩЕ НИ ВОДЯТ ЗА НОСА?

124

сътворено от герб

преди 11 години

Агент "Буда"Сред народа голяма възбуда-разкриха досието на агент "Буда".Бойко разкритията отрича,но да брани престъпници обича.Колеги са му,какво да прави.Гледа той тях да оправи.Тъй индийският принц "мъдрец"оказа се мафиот и крадец

123

:)

преди 11 години

*** нарочно позволиха на Боко да си поиграе на Премиер. Този човек с некадърието си накара заклети демократи да кажат: "Имало по-лошо и от БСП!". А и е лесен за сваляне с това бурно минало на "застраховател". Сега ще му извадят кирливите ризи и се връщат на бял кон във властта. А вие, бедни сънародници, ще платите сметката и ще пието чаша студена вода. :)

122

Биволар

преди 11 години

БСП видяха че с истини не могат да надвият на Борисов, защото хората виждат колко много хубави неща са правят ежедневно за България и то в условията на световна криза и като няма как да отрекат ултрауспешното управление на Бойко, заложиха на лъжите и демагогията, на пишман атентати и съшити с бели конци компромати! Ама другари не разбрахте ли че така няма как да спечелите избори, не сте ли чули приказката за лъжливото овчарче, което на 2 пъти излъгало, а на третия вече никой не му повярвал и вълка го изял. Така и при вас - лъжата ще ви изяде и без това изпостялата ви стогодишна партийка!

121

Анонимен

преди 11 години

Няма изненади.Само комунистите пак почнаха да въртят к*рвенските си номера, защото им текат лигите за власт!Жалки плазмодии, които трябва да бъдат погребани след 100 години терор над България!