178

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Най великата държава е Русия,благодарение на тях имаме държава ако не бяха Руснаците сега щяхме да сме като Кюрдите.

177

бай кор

преди 11 години

До Майстор Гигоайде сега обратно на училище да учиш за предпоставките за българското Възраждане и политиката на царска Русия спрямо проливите, куче комунярско

176

Анонимен

преди 11 години

Тогава ако България е изцяло продукт на Русия, значи аз трябва да съм един вид собственост или роб на руснаците, така ли?За какво точно трябва да съм им благодарен?

175

до майстор гиго

преди 11 години

Кой те измайстори толкова глупав бе някой пиян руснак ли? България е имало просто Русия ни е освободила от турско робство за де завземе босфора, безплатен обяд няма нали знаеш? Не че на руснаците им дреме за теб да те създават ***!

174

онз

преди 11 години

фашистите и нацистите са 2 различни породи, комунярски промивки.току що изкарахте че италианците са бомбаНдирали сталинград..."редактори"

173

Майстор Гиго

преди 11 години

Единствената държава в света, която е имала интерес от съществуването на държава България на това място и дори с по-голяма територия от днешната, е Русия! Тя ни е "измислила" в години, когато тук след 5 века никой нито е помнел за някаква българска държава, нитое знаел нещо за нея, нито е имал идея да прави нова България! Цялото ни просвещение, пробуждане и Възраждане идват от Русия. От там идват образовани свещеници, даскали, даже от там ни връщат съвременната азбука, отдавна забравена у нас!

172

Оцелял

преди 11 години

Ей такива си бяхме и преди: кражби, далаверка, ала бала правилно ни питаха германците тогава: Ей червените *** какво открандахте днес, мандри разбихте ли , кого излъгахте.

171

Анонимен

преди 11 години

Тези които се присмиват на руснаците,мият чинии в Англия,а англичаните се смеят на тях

170

до 256

преди 11 години

Хехе... ако не бехме воювали с руснаците срещу Хитлер, с какви доводи *** щеше да ни защити на Потсдамската конференция, където се решават наказанията на победените? Имаш ли идея какви териториални компенсации са имали Гърция и Югославия към България заради окупационните ни войски там? С кръв сме плащали за правото да запазим поне в основни граници държавата си! Ако не бяха се застъпили руснаците за нас, сега границата между България, Гърция и Сърбия щеше да се събира некъде около Перник!

169

х

преди 11 години

Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите, издадена за пръв път през 1861 г. в Букурещ- Г.С.Раковски

168

Анонимен

преди 11 години

Хаха, колкото има цензура във съветската литература толкова има и в западната. През 2008ма вкараха английски историк в затвора, понеже проучването му за холокостът се разминава с официалните фигури. Както казва Уилстон Чърчил "Не се страхувам какво ще каже историята за мен, защото смятам аз да я запиша."

167

Анонимен

преди 11 години

Писмото е фалшификат, а Сталинград можеше да бъде наш, ако бяхме пратили един-два корпуса да помогнат на братята румънци, унгарци и италианци.

166

Митко Питков

преди 11 години

254, и ти си като тиквите в Македония, дето викат, че планетата едно време се е викала Македония, ама гърците и бугарите разтурили работата!Имам един *** познат, той вика, че и египтяните били българи, и евреите, и траките, а Шумер и Вавилон са първите български държави... хаха!

165

Анонимен

преди 11 години

До Перо до 249Това обаче не пречи червеноармейците да избият и изпратят на робски труд 10 ки хиляди кримски и бесарабски българи

164

Анонимен

преди 11 години

командният състав на армията ни е твърдо против участие на България с войски на източния фронт-----Затова след 9 септември комунистите ги подкарват като *** да воюват срещу бившите си съюзници. Противна постъпка.Съвсем в стила на руснаците, които винаги са се стремили да унищожават българщината.

163

от249 до252

преди 11 години

така е това всичко го знаят но сега на мода е малоумието което ни донесаха последните 20 г

162

Анонимен

преди 11 години

Русия е голяма държава, тя съществува като такава благодарение на България. Стара велика България е била като щит за дребните Руски княжества, а по късно и Волжска България прави същото за нея срещу Монголците. Киев и Москва са създадени от Български Ханове. Руските царе никога не са биле Руски, а са с Българко потекло.Руснаците знаят това. Прикриват доста исторически истини. Те са ни, много длъжни.Ако синовете на Кубрат го бяха пслушали можеби това което сега е Русия, щеше да се казва България.

161

Анонимен

преди 11 години

До КрисНарод, който определя Сталин за най-великия руснак на 20 век, при това че Сталин дори не е бил руснак, заслужава само присмех

160

Перо до 249

преди 11 години

Нещо повече - не само Буров, а НИКОЙ в българското правителство не си е позволявал да плюе по Русия! Независимо, че сме съюзник на Германия, а Германия вече воюва с СССР, в София съветското посолство работи нормално, България има пълноценни дипломатически отношения с СССР и командният състав на армията ни е твърдо против участие на България с войски на източния фронт! Ние сме с Хитлер, защото ни връща Македония, но не сме против Русия!Само *** по селските кръчми, като тези тук, плюят Русия!

159

до248

преди 11 години

ава тъпльо в американските инциклопедии за деца прочети че втората световна война е водена в тихият океан и там е спечелена войната, баси некадърното племе