95

rawknroll.net

преди 11 години

За всички, които ценят качествения рокенрол: на 30-ти януари в клуб Mixtape 5 ще свири американската рокенрол сензация Karma To Burn. Ето един клип за всички, които са любопитни как звучи групата: youtube/watch?v=dxGD45SK08o . А ето тук можете да спечелите и безплатна покана за концерта: https://facebook/rawkbook/posts/431170230287321

94

slunchogleda

преди 11 години

Слаш е символ на годините на качествената музика. Освен музикален идол като китарист на Гънс енд Роузес, той е и един от мукантите, с които всички други звезди са имали привилегията да работят заедно - Майкъл Джексън, Лени Кравиц, Боб Дилан, Куийн.

93

aglika.ivanova

преди 11 години

Хм .. защо Слаш е велик и легендарен китарист? Случвало ли ви се е когато чуете нещо наистина добро да настръхнете? Разбира се на всеки се е ... така се чувствам, когато чуя някое негово соло към песен! Не случайно тези на November Rain i Sweet chils o mine са водещи в класациите! А някой да е чувал добра песен от Guns N Rosses след като той напусна групата? Аз лично не - затова и не отидох на концерта им, без Слаш групата не е същата! :)

92

ivelina.petkova.900

преди 11 години

Just Slash!

91

Смаш

преди 11 години

До knigomanИ с какво друго оставя следа ако не е тайна? освен с неприятната си мутра, която се опитва да скрие, защото е половинка ***?

90

Кака Радка

преди 11 години

Кой, СЛАШ ли? Че той до скоро идваше да му давам урочци по китара!шегичкаСЛАШ е ВЕЛИК!!!

89

Владимир

преди 11 години

До ппхпхпхпот ранга на висоцки?!? ти нормален ли си? хахахха. Тука или пишат само 13 годишни или искате да спечелите наградата за глупост

88

knigoman

преди 11 години

Защото има такива музиканти ,за които се казва че са легендарни-оставят следа не само с ексцентричния си вънеш вид!Слаш е точно такъв!!

87

Смаш

преди 11 години

*** абсолютен, шапката и бомбето го правят интересен за хората които гледат шоу а не слушат музиката.

86

jasmina.jeleva.52

преди 11 години

Ясно е , че когато човек свири в група, заслугата не е само негова..спор няма...Тук пишем всички за Слаш, защото ни питат само за него...Нестандартен, безумен на моменти, но винаги класен в нещата ,които прави...

85

gdgg

преди 11 години

Забелязвате ли как, като беше Аксел тук, навсякъде в статиите подхождаха пренебрежително с опит да му смъкнат статута, а сега за Слаш е обратното? Това какво ви говори? Колкото си по-голям, толкова повече искат да те смъкнат и обратното - колкото си по-малък, толкова искат да те издигнат. Гледам има доста неподготвени хора, които преписват абсурдни неща на Слаш само. Групата е велика не само заради Слаш, а заради всички в този период, но най-много заслуги има Аксел, защото е talent manager...

84

Silviq

преди 11 години

Защото има яка щапка и рошава коса. Много ми напомня на Лудият Щапкар от Алиса в страната на чудесата. Музиката му е приказна и ме отвежда в страната на чудесата :)

83

satirik

преди 11 години

Слаш? Кой не е чувал за него, кой не може да затананика песните написани от него за Гънс?

82

Shadowvania

преди 11 години

Защото е себе си!

81

IvanovK

преди 11 години

Лично мнение: Слаш може да се окачестви, като легендарен, защото има емблематичен и уникален, собствен стил на музициране. Когато чуеш някого, който свири, като него може да се каже: "Звучи, като Слаш", но не и обратно. От друга страна, това което направиха през 90-те с "Guns 'N Roses" бе нова епоха в рок музиката!Поздрави!

80

petyr.astardjiev

преди 11 години

Просто защото е СЛАШ!

79

tanager

преди 11 години

Във въпроса ви е скрит и отговора- легенда, легендарен китарист- той съчетава реалното и фантастичното в музиката..Затова Слаш е легендарен китарист!

78

mihail.mechkov

преди 11 години

Еееми ,'щото си е Слаш. Виждаш човек с китара в ръцете и цилиндър на главата, чуваш Музиката, солото и не се учудваш, 'щото е Слаш, просто само се кефиш. За т'ва ;)

77

Donna123

преди 11 години

"Защо според вас Slash заслужава статуса легендарен китарист" - защото, когато свириш, китарата трябва да се разтапя в ръцете ти, да я чувстваш, да я галиш, а всяка нота да бъде по-ценна дори и капка кръв! Китарата ти трябва да бъде не само инструмент, а витална част от тялото ти.. (и душата, разбира се). При Слаш е точно така!

76

magdasorel

преди 11 години

гениален, а гениалността не се нуждае от обяснения...