24

Анонимен

преди 11 години

а,ей това е точно простотията в България. чалга.Много хубава снимка

23

Анонимен

преди 11 години

Кратко, точно и ясно са се изказали чуждите агенции.

22

az

преди 11 години

ВСЕ ЕДНО В ЕВРОПА С ЕВРОПЕЙСКИ СУБСИДИИ ДА СЕ ПОДПОМАГА ПОРНО ИНДУСТРИЯТА

21

Анонимен

преди 11 години

Някой пропусна ли да пише за джамбазинът с "Бременно момиче, как ухаеш на аборт" и той беше от движението "Хентелегенти против чалгата".

20

Homer Simpson

преди 11 години

евала на Паинерите,кандидатстват и печелят. Останалите какво дремят.

19

Анонимен

преди 11 години

Българинът е МЪРЗЕЛИВ !!! Културтрегерите като са МЪРЗЕЛИВИ и хич не им е до това да се подхванат и да работят... и когато виждат, че някой работи и започват да недоволстват защо за него има, а за тях нищо !!! АМАН ОТ ПСЕВДО ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ !!!!! ТЕЗИ МОРАЛНИТЕ ЗАЩО ДО СЕГА НЕ СКОЧИХА СРЕЩУ ТЕКСТОВЕТЕ НА КРИСКО ?????ЧЕ КРИСКО КАКВО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЧАЛГАТА ???? КАРА ЕДНО ДЕТЕ (ДИВНА) ДА ПЕЕ и използва в песните си думички като BITCH !!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

В рапът има и някой откровения,например Тупак Шакур беше казал:"Нашите е трябвало да ме застрелят още когато съм се родил.Но сигурно са били прекалено надрусани или пияни.Колко жалко!" никой от чалгарите още не е достигнал до такова прозрение... колко жалко.

17

Анонимен

преди 11 години

Chalgata zamira, vsi4ki slushat kilata maika!!!

16

Анонимен

преди 11 години

"Чалгата е смесица от турска, българска, арабска, гръцка и балканска музика с поп елементи, обикновено оскъдно облечени жени пеят за пари, секс и гангстери"Съвсем точно са го описали. Само да махнат "българска", защото единственото българско в тия песни е езика на текста и к*рвата, дето врещи...

15

Анонимен

преди 11 години

Хубава снимка - три жени с четири цuцu. Къде сбъркахме?

14

Тра-ла-ла

преди 11 години

На крива ракета - космоса и пречи!Че какво ги спира тия, недоволстващите, да кандидатстват и те, да им одобрят проекта и да получат пари...Ама ги мързи, ама нямат идеи... затова е целия рев.

13

циганин

преди 11 години

ГЕРБ-много сте жалки!

12

Анонимен

преди 11 години

Чалгата е супер. Това е музика като всяка друга незнам защо я мразните. В рапа се пее за още по гадни неща.. но нищо не казвате? А да не говорим в английските песни какви неща се пеят..ама разбирачите не разбират английски и им се кефят и плюят нашата музика.

11

TPE3BEH

преди 11 години

И още нещо:Тези които руптаят срещу този "скандал", докато бяха в управлението в близкото минало, чалгата процъвтяваше, имаше медийна подкрепа на всякакви нива, даже се излъчваше и по националната телевизия, тогава се отвориха и най-помпозните чалга клубове в цяла България, където се облъчваше народа с най-пошлата простотия и се перяха парите на мафията. Тогава чалгата процъвтяваше, а през последните годни започна да поотмира. Замислете се над това!

10

имигрант

преди 11 години

Само едно уточнение да внеса: И аз не понасям чалга музика, но хейтърите да се позамислят малко защото едно изказване на не кой да е, а именно на Васил Найденов го чух сутринта по БТВ и се оказа доста по-умерено (и по-близо до истината).Пайнер не произвеждат само чалга, имат и чисто българска народна музика, турска, *** също. Освен това имат собствена продукция за разлика от всички останали които само пускат чужди парчета.

9

Край

преди 11 години

Проблема не е в Митко Пайнера и мацките му. Щото човека си има бизнес и си го продава учудващо добре- пълни стадиони продава дискове. Иван андрей, Ефтим милошев и маггърдич да не правят някакво високо изкуство я. Дразнещи са тъпите европрограми Отворете ОП Конкурентноспособност и ще видите за какво става въпрос. За съжаление също толкова скодоумни са и останалите евро програми. След време ще имаме руини от еврохотелчета по обезлюдени села и паланки. В село Дебели лаг има хотел 4 звезди - по евр

8

duhku4e

преди 11 години

Мръсни гадни чалгари,това ни е имиджа пред света...

7

Анонимен

преди 11 години

Що не вземат на порно индустрията и на тях да дадът един -два милиона.При положение ,че има толкова архиелогически паметници със световно значение ,да се налеят пари в този упадък, изграден на плагиатстване и нарушаване на авторските права.Така е в БГ които има връзки и пари под масата пичели.

6

Анонимен

преди 11 години

Добре, че се размириса, та да видят европейските данъкоплатци за какво им се харчат парите, като естествено това са и наши пари, от българските граждани, чрез вноските ни за ЕС.

5

Balgarin

преди 11 години

Заради такива държавата ни е на тоя хал!!